این سوال ما رو هم جواب بدید لطفا![]()
این سوال ما رو هم جواب بدید لطفا![]()
دوستت 100٪سنگ غلاب شده یعنی ازش مدارک گرفتن گفتن پذیرش میشی انشالله ولی اگه قطعا بگن پذیرش شدی میشی!!!
اگه بخوام اول اردیبهشت اعزام بشم،دفترچه رو تا چه تاریخی باید پست کنم؟مدرکم فوق دیپلمه.
برای تبدیل معافیت تحصیلی به وضعیت مشمول،فقط همون برگه که از دانشگاه بعد از تسویه حساب گرفتم باید ببرم پلیس +10 ؟
برگه شماره 3 (بستگان مشمول ) دفترچه رو پر کردم مشکل نداره آیا؟
ممنونتون میشم جواب بدین.
Last edited by Ho3ein A; 13-02-2014 at 20:57.
همین شنبه بفرستی اردیبهشت اعزامی
نیاز نیست خودت ببری احتمالا خود دانشگاه ارسال میکنه مگر اینکه به خودت بگن ببر
نه اشکال نداره چون خودمم پر ش کردم
سلام به همه ی عزیزانی که برای اعزام 1 اسفند افتادن پادگان شهدای 01 نزاجا
اول از همه بهتون بگم که چرا نشستید؟؟؟؟؟
پاشید بزنید برقصید که دارید میاید هتل 01:-))))
من این هفته دوره ی آموزشی رو تموم میکنم
اصلا نگران نباشید و استرس هم نداشته باشید
تنها سختی ای که اینجا خواهید داشت چند روز اولیه که میخوان حالیتون بکنن باید فرمانبردار باشید
یعنی 3 4 روز اول رسما پدرتون رو در میارن با بشین پاشوها و آنکارد کردن تخت و ...
ولی از هفته دوم رسما آغاز بکار هتله
به چشم این بهش نگاه کنید که اومدید اردو
مورد بعدی اینکه دوستانی که از تهران اعزام میشن به این پادگان نگران نباشن
بعد از هفته ی اول که اونجا نگهتون میدارن هر روز ساعت 4 به بعد بهتون مرخصی میدن که برید خونه و فردا صبح بیاید
در ضمن اینکه قبل از رفتن اونجا حتما یه دفترچه مرخصی واسه خودتون بخرید
در ابتدای دوره یه جعبه تو بوفه فروخته میشه که شامل جعبه واکس-کتاب رزم مقدماتی و یه دفترچه مرخصیه به قیمت 13 هزار تومن دوستان توجه کنید که اینو به هیچوجه نخرید چون میره تو پاچتون
اون چند روز اول هم کاری نکنید که بعنوان بچه پررو شناخته بشید واسه فرمانده و افسر آموزشتون
در ضمن یادتون باشه که اون افسر آموزشی که روزای اول فحشش میدین یکی از کسانیه که بعد دوره شدیدا دلتنگش میشین چون اواخر دوره مثل برادر باهاتون رفیق میشه
اصلا نگران رژه رفتن هم نباشید
اصلا خبری نیست هر چند روز یه بار دو دفعه رژه میرید که قول میدم بعد از یه مدت بهترین لحظاتتون میشه جوری که براتون مهم میشه از فرمانده خیلی خوب بگیرید
در مورد چند روز تیر اندازی و اردوگاه تلو هم بهتون بگم:
1.سعی کنید یه مادر خرج مشخص کنید که چیزای لازم رو بخره
2.به شدت توصیه میکنم که با خودتون هرچی میتونید لباس گرم ببرید چون شبا ساعت دو به بعد وحشتناک سرده
3.حتما دست جمعی یه چراغ LED شارژی ببرید خیلی براتون واجبه
4.حتما برای غذا دوتا سطل ببرید
5.خواهشا فک نکنید زرنگید تو تلو سعی کنید کارهارو بین هم تقسیم کنید و کمک کنید
6.تا میتونید خوردنی و وسایل سرگرمی ببرید
و در آخر بهتون میگم که اگر هم چادریهاتون آدمای ردیف و باحالی باشن دو روزه تلو بهترین دوره ی آموزشیه شما خواهد بود تو این شک نداشته باشید
و در آخر هم یه نصیحت فوق العاده برای عزیزان
نکته اول:به هیچوجه مسئول سلف و یا ارشد آسایشگاه و گروهان و یا ارشد عقیدتی نشید
تنها اراشدی که ارشدیت براشون صرفه داره ارشد مرکز
ارشد هنگ
ارشد گردان
و همچنین منشی ها هستند
به شدت بهتون توصیه میکنم که تمام تلاشتون رو بکنید تا یکی از این جایگاهها رو کسب کنید تا نگهبانی ندید
خلاصه که براتون دوره ی خوشی رو آرزومندم
موفق باشید
دوستانی که در مورد مرکز 01 سوالاتی دارن میتونن بهم ایمیل بدن تا جوابشون رو بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
نصیحتی دارم به کسانی که می افتند جاهای به اصطلاح بد :
وقتی با خانواده مخصوصاً مادرتون تماس میگیرین , گله و شکایت نکنین . نگین مشکلات دارین . نگین جاتون بده . نگین ناراحت هستین .
این حرافها فقط باعث میشه خانواده شما خصوصاً مادرتون به شدت افسرده و غمگین بشند .
گفتن این حرفها به اونها هیــــــچ مشکلی رو برای شما حل نمیکنه بلکه فقط باعث میشه اونها بیافتند تو فکر و دلهره .
دلِ مرد مخزن اسرار هست .
مشکلتون رو به کسی بگین که براش راهِ حلی داشته باشه . خانواده ی شما با فهمیدنِ مشکلات شما در خدمت فقط افسرده و غمگین میشند و چون کاری از دستشون برنمیاد بیشتر هم غمگین میشند پس بیخودی مشکلاتتون رو با اونها درمیان نذارید .
وقتی زنگ میزنید بهشون شاد باشید با روحیه ی قوی .
یک کلمه از گله نکنید .
اگر گفتند جات بده ؟ اذیت میشی ؟ بگین نه بابا اذیت کجا بوده ؟ کلی دوست جدید دارم با هم خوشیم و مَلالی نیست . خصوصاً مادرتون که حتی اگر بهش بگین راحتین و مشکلی ندارین باز هم دلش راضی نمیشه چه برسه به اینکه صدای غمگین شما رو بشنوه و گله های شما رو .
خودتون هم غمگین نباشین . قوی باشین و از خدمت استفاده کنین برای آبدیده شدن و ساخته شدن .
قبلاً هم خدمتتون عرض کردم سخت بگیرین میگذره آسون هم بگیرین میگذره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==========================================
تویِ یکی از کانالها یک دختر بچه ی 8 ساله ی فیلیپینی و برادر 9 ساله اش رو نشون داد که به خاطر فقر مالی خانوادشون , به جای مدرسه رفتن , از روستاشون رفته بودند مانیل ( پایتخت فیلیپین ) و اونجا صبح تا شب توی بازارها کیسه نایلون میذارند روی کولشون و دوره گردی میکنند و کیسه میفروشند .
شبها هم پیش یکی از آشناهای مادرشون میخوابیدند اون هم روی یک پتو روی زمین توی آشپزخونه .
تیم خبرنگاری که ازشون فیلمبرداری میکرد , مخارج یک هفته رو بهشون دادند تا یک هفته برند روستاشون خانوادشون رو ببینند .
اگه بدونین چقدر گریه کردند وقتی مادرشون رو دیدند .
تو اون یک هفته باوجودیکه نه اسباب بازی داشتند نه اتاق اختصاصی اما اونقدر خوشحال بودند که نگو .
بعد از یک هفته هم که میخواستند برگردند مانیل کلی گریه کردند اما چاره ای جز رفتن نبود .
حتی یکی از زنهای تیم تلوزیون رو هم به گریه انداختند .
شما هرگز از اونها کمتر و ضعیف تر نیستین .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 14-02-2014 at 13:23. دليل: تصحیح
خوب به چندتا چیز بستگی داره یکی تحصیلات شما اگه دیپلم باشی احتمال موافقت باهاش بیشتره یا معاف از رزم نبودن ولی اگه جایی که پذیرش کردی درخواستت رو بفرسته احتمال موافقت باهاش زیاده
دوستان راسته که میگن خدمت 24 ماه شده و همه کسری ها رو برداشتن؟
از اول سال 93 میشه 24 ماه دوست عزیز
فعلا چیزی اعلام نشده! قرارشده تا پایان سال مدت خدمت سربازی و همچنین کسرخدمتها در سال 93 اعلام بشه![]()
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)