تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2029 از 3745 اولاول ... 1029152919291979201920252026202720282029203020312032203320392079212925293029 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,281 به 20,290 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگر روزی 7 یا 8 گیگ دانلود داری که سمت صبانت نرو که بدبخت میشی.برای روزی 8 گیگ دانلود در صبانت تقریبا باید روزی 2.5 گیگ حجم بخری .یعنی تقریبا روزی 10000 تومان و ماهی 300000 تومان.اما در آسیا تک.اگر سرویس 10 مگشو برداری با 20 گیگ حجم در ماه به غیر از 20 گیگ حجم درماه هر شب بین 4 تا 5 گیگ هم میتونی به راحتی دانلود کنی.من هر دوی این شرکتا رو داشتم و با اطمینان دارم بهت میگم این تجربه رو.الان اومدم خونه جدیدی که مرکز مخابراتش متاسفانه پورت خالی واسه آسیاتک نداره وگرنه دوباره همین سرویسی رو که گفتم از آسیاتک برمی داشتم.از زمانیکه در صبانت قانون مصرف منصفانه شبانه اجرا شد همه دانلودرها ازش فرار کردم.این دوستمون هم شاید دانلودر قانعی هست یا وسع مالی خوبی داره و گرنه شما هر چقدر گیگ روزانه بخری فقط تا دو برابرش میتونی شبانه مصرف کنی که واسه مصرف شما برات حساب کردم چقدر باید هزینه کنیدر ضمن اون سرویس آسیاتک با مالیاتش ماهی 72 تومان برات درمیاد که به نظر من به صرفه است.
    راستی کیفیت خطت بسیار عالیست اونم چون به مرکز مخابرات منطقتون نزدیک هستی.(تا 21 مگ هم خطت کشش داره)برو حالشو ببر.هر کسی چنین خط با کیفیتی نداره
    بنده هرچند وقت 70 گیگ میگیرم که بتونم 2برابرش رو دانلود کنم،بنظرمن خوبه برام،بنظرشما باز چه طرحایی برام خوبه درشرکتهای دیگر؟

2. این کاربر از amrihh49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خیلی ممنون از نظر شما دوستان ! ولی بنظرتون اگه قرار باشه ماهی 70 هزار بدم ماهی ... مخابرات سمته خودمون 2مگ نامحدود بدون هیچ محدودیت حجمی من قشنگ یادمه روزی 17 گیگ دانلود میکردم روزی ! ولی الان برش داشته فقط تا 512 میده ! 4-5 گیگ با اسیاتک روزی دانلودی ،70 بدی زور نداره ؟

4. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بنده هرچند وقت 70 گیگ میگیرم که بتونم 2برابرش رو دانلود کنم،بنظرمن خوبه برام،بنظرشما باز چه طرحایی برام خوبه درشرکتهای دیگر؟
    دوست عزیز شما اگر از نظر مالی محدودیتی نداری فکر کنم همین صبانت برات بهترین باشه.چون از اون قانون ظالمانه و مسخره مصرف منصفانه اش که بگذریم بقیه چیزاش همش عالین.اما از همین آسیاتک هم میتونی استفاده کنی.آسیاتک اگر 10 مگشو بگیری بدون اینکه هیچوقت سرعتت محدود بشه(سرعت شبانت)شبها 260 کیلوبایت سرعت داری که میشه حدود 5 گیگ دانلود در هر شب.حالا حجم روزانتم که به کنار.صبانت پینگ بهتری نسبت به آسیا داره اما باز آسیا سرعت تک کانکشنش(واسه نگاه کردن فیلمهای آنلاین)از صبانت بیشتره.

6. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خیلی ممنون از نظر شما دوستان ! ولی بنظرتون اگه قرار باشه ماهی 70 هزار بدم ماهی ... مخابرات سمته خودمون 2مگ نامحدود بدون هیچ محدودیت حجمی من قشنگ یادمه روزی 17 گیگ دانلود میکردم روزی ! ولی الان برش داشته فقط تا 512 میده ! 4-5 گیگ با اسیاتک روزی دانلودی ،70 بدی زور نداره ؟
    واسه شما شاید سرویس نامحدود برنزی 1 مگ فن آوا هم خوب باشه.اونم حدود ماهی 70 تومانه فکر کنم و در کل 24 ساعت سرعتت ثابت 220 تا 250 هستش.البته تا ماه پیش 150 بود اما الان یک ماهی میشه به این سرعتی که گفتم رسیده.یعنی مشهد که اینطوریه.دیگه خودت حساب کن روزی چقدر میتونی دانلود کنی.خوبیش اینه که هر چقدر دانلود بکنی سرعتت رو محدود هم نمیکنن.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

واسه شما شاید سرویس نامحدود برنزی 1 مگ فن آوا هم خوب باشه.اونم حدود ماهی 70 تومانه فکر کنم و در کل 24 ساعت سرعتت ثابت 220 تا 250 هستش.البته تا ماه پیش 150 بود اما الان یک ماهی میشه به این سرعتی که گفتم رسیده.یعنی مشهد که اینطوریه.دیگه خودت حساب کن روزی چقدر میتونی دانلود کنی.خوبیش اینه که هر چقدر دانلود بکنی سرعتت رو محدود هم نمیکنن.
    خیر فن آوا برنزی نامحدود سرعت اسمی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزیز ...
    یک روزی هست که سرویس آسیاتک رو وصل کردن.
    اول اینکه سرعت عملشون عالی بود! روز شنبه که سرویس بسیار مزخرف و داغون و شبانه ندار مخابرات مشهد قطع شد، خداروشکر یکشنبه آسیاتک وصل شد!
    نکته خوبش هم اینکه به محض وصل شدن سرویس، طرح جشنواره جدیدش واسه نمایشگاه الکامپ هم خورد به ما به عنوان مشتری قدیمی و سه گیگی رایگان هم گرفتیم روی سرویس جدیدمون!
    خلاصه دیشب از ۲ تا ۸ صبح در شبانه رایگان حدود ۵ گیگی دانلود داشتیم! لینک‌ها هم نسبتاً پراکنده بود ولی بیشتر سرور ایرانی بود.

جزئیاتی که بنظرم مهم‌تر اومد:
    » نام سرویس «چلچله (512) ده گیگ ماهیانه، شبانه رایگان ۲ تا ۸ صبح»
    » شهر مشهد - مرکز مخابراتی ۱۵خرداد
    » Downstream 10236
    » Upstraem 509
    » SNR 20.2

بنظر خودم که خیلی خوب بود! ولی نظر دوستان عزیز یه چه صورت است؟
    آیا اینها همه برای ...کردن مشتری هست!!؟؟ بنظرتون از شب‌های بعدی روند نزولی خواهد بود؟
    Last edited by amirakhavan; 08-12-2014 at 09:07. دليل: املایی

10. 3 کاربر از amirakhavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قضیه ی این سه گیگشون مشکوکه. هم ایمیل خواستن هم شماره تلفن. فک کنم بیشتر قصدشون چک کردن هویت افراد بوده.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان عزیز ...
    یک روزی هست که سرویس آسیاتک رو وصل کردن.
    اول اینکه سرعت عملشون عالی بود! روز شنبه که سرویس بسیار مزخرف و داغون و شبانه ندار مخابرات مشهد قطع شد، خداروشکر یکشنبه آسیاتک وصل شد!
    نکته خوبش هم اینکه به محض وصل شدن سرویس، طرح جشنواره جدیدش واسه نمایشگاه الکامپ هم خورد به ما به عنوان مشتری قدیمی و سه گیگی رایگان هم گرفتیم روی سرویس جدیدمون!
    خلاصه دیشب از ۲ تا ۸ صبح در شبانه رایگان حدود ۵ گیگی دانلود داشتیم! لینک‌ها هم نسبتاً پراکنده بود ولی بیشتر سرور ایرانی بود.

جزئیاتی که بنظرم مهم‌تر اومد:
    » نام سرویس «چلچله (512) ده گیگ ماهیانه، شبانه رایگان ۲ تا ۸ صبح»
    » شهر مشهد - مرکز مخابراتی ۱۵خرداد
    » Downstream 10236
    » Upstraem 509
    » SNR 20.2

بنظر خودم که خیلی خوب بود! ولی نظر دوستان عزیز یه چه صورت است؟
    آیا اینها همه برای ...کردن مشتری هست!!؟؟ بنظرتون از شب‌های بعدی روند نزولی خواهد بود؟
    بسیار سرویس عالی گرفتی.نخیر سرعت شبانت محدود نمیشه به هیچ وجه.فقط سرعت دانلودت در ساعات روزانه و شبانه رو میشه بگی چند هستش؟
    Last edited by david-ebi; 08-12-2014 at 16:05.

13. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود به همه عزیزان،عزیزی هست که راهنماییم کنه که خطم تا چند مگابایت ساپورت میکنه اینترنت رو؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

درود به همه عزیزان،عزیزی هست که راهنماییم کنه که خطم تا چند مگابایت ساپورت میکنه اینترنت رو؟
    خوب یک عکس از کانفیگ مودمت بزار تا معلوم بشه و بتونیم جواب بدیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •