بنده هرچند وقت 70 گیگ میگیرم که بتونم 2برابرش رو دانلود کنم،بنظرمن خوبه برام،بنظرشما باز چه طرحایی برام خوبه درشرکتهای دیگر؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بنده هرچند وقت 70 گیگ میگیرم که بتونم 2برابرش رو دانلود کنم،بنظرمن خوبه برام،بنظرشما باز چه طرحایی برام خوبه درشرکتهای دیگر؟
خیلی ممنون از نظر شما دوستان ! ولی بنظرتون اگه قرار باشه ماهی 70 هزار بدم ماهی ... مخابرات سمته خودمون 2مگ نامحدود بدون هیچ محدودیت حجمی من قشنگ یادمه روزی 17 گیگ دانلود میکردم روزی ! ولی الان برش داشته فقط تا 512 میده ! 4-5 گیگ با اسیاتک روزی دانلودی ،70 بدی زور نداره ؟![]()
دوست عزیز شما اگر از نظر مالی محدودیتی نداری فکر کنم همین صبانت برات بهترین باشه.چون از اون قانون ظالمانه و مسخره مصرف منصفانه اش که بگذریم بقیه چیزاش همش عالین.اما از همین آسیاتک هم میتونی استفاده کنی.آسیاتک اگر 10 مگشو بگیری بدون اینکه هیچوقت سرعتت محدود بشه(سرعت شبانت)شبها 260 کیلوبایت سرعت داری که میشه حدود 5 گیگ دانلود در هر شب.حالا حجم روزانتم که به کنار.صبانت پینگ بهتری نسبت به آسیا داره اما باز آسیا سرعت تک کانکشنش(واسه نگاه کردن فیلمهای آنلاین)از صبانت بیشتره.
واسه شما شاید سرویس نامحدود برنزی 1 مگ فن آوا هم خوب باشه.اونم حدود ماهی 70 تومانه فکر کنم و در کل 24 ساعت سرعتت ثابت 220 تا 250 هستش.البته تا ماه پیش 150 بود اما الان یک ماهی میشه به این سرعتی که گفتم رسیده.یعنی مشهد که اینطوریه.دیگه خودت حساب کن روزی چقدر میتونی دانلود کنی.خوبیش اینه که هر چقدر دانلود بکنی سرعتت رو محدود هم نمیکنن.
خیر فن آوا برنزی نامحدود سرعت اسمی هست
دوستان عزیز ...
یک روزی هست که سرویس آسیاتک رو وصل کردن.
اول اینکه سرعت عملشون عالی بود! روز شنبه که سرویس بسیار مزخرف و داغون و شبانه ندار مخابرات مشهد قطع شد، خداروشکر یکشنبه آسیاتک وصل شد!
نکته خوبش هم اینکه به محض وصل شدن سرویس، طرح جشنواره جدیدش واسه نمایشگاه الکامپ هم خورد به ما به عنوان مشتری قدیمی و سه گیگی رایگان هم گرفتیم روی سرویس جدیدمون!
خلاصه دیشب از ۲ تا ۸ صبح در شبانه رایگان حدود ۵ گیگی دانلود داشتیم! لینکها هم نسبتاً پراکنده بود ولی بیشتر سرور ایرانی بود.
جزئیاتی که بنظرم مهمتر اومد:
» نام سرویس «چلچله (512) ده گیگ ماهیانه، شبانه رایگان ۲ تا ۸ صبح»
» شهر مشهد - مرکز مخابراتی ۱۵خرداد
» Downstream 10236
» Upstraem 509
» SNR 20.2
بنظر خودم که خیلی خوب بود! ولی نظر دوستان عزیز یه چه صورت است؟
آیا اینها همه برای ...کردن مشتری هست!!؟؟ بنظرتون از شبهای بعدی روند نزولی خواهد بود؟
Last edited by amirakhavan; 08-12-2014 at 09:07. دليل: املایی
قضیه ی این سه گیگشون مشکوکه. هم ایمیل خواستن هم شماره تلفن. فک کنم بیشتر قصدشون چک کردن هویت افراد بوده.
بسیار سرویس عالی گرفتی.نخیر سرعت شبانت محدود نمیشه به هیچ وجه.فقط سرعت دانلودت در ساعات روزانه و شبانه رو میشه بگی چند هستش؟
Last edited by david-ebi; 08-12-2014 at 16:05.
درود به همه عزیزان،عزیزی هست که راهنماییم کنه که خطم تا چند مگابایت ساپورت میکنه اینترنت رو؟
خوب یک عکس از کانفیگ مودمت بزار تا معلوم بشه و بتونیم جواب بدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)