منظورت كدوم بازيه ؟
همه بازيها نيازي به پچ ندارن كه
منظورت كدوم بازيه ؟
همه بازيها نيازي به پچ ندارن كه
خواهش میکنم به من هم کمک کنین
فوریه
اگه اهل لایو هستی ، اون هارد اصلی (گرونه) را بگیر
چون اگه هاردت اصل نباشه بری لایو بن میشی
غیر از این تو کارکردشون تفاوتی وجود نداره؟
بعد هارد اصل رو چه جوری میشه تشخیص داد؟
Last edited by jericho-sina; 05-12-2010 at 22:56.
توی کارکردشون فکرنکنم تفاوت خاصی داشته باشند
حدودا هیچ تفاوتی تو کار کردنشون نیست.غیر از این تو کارکردشون تفاوتی وجود نداره؟
بعد هارد اصل رو چه جوری میشه تشخیص داد؟
هارد اصل ۹۵ در ۱۰۰ دست دوم هست.
سلام. فکر نکنم همچین چیزی باشهیه سوال دارم
ایا کابلی هست که ورودی hdmi دستگاه را به سیم سه شاخه ساده تبدیل کرد. یعنی یه سرش hdmi باشه و یه سرش سه شاخه؟
آقایون سلام .
من امروز داشتم بازی میکردم (دراز کشیده بودم !) پام خورد به سیم رابط و چون سیمش یه کم داغون بود یه چند باری هی پشت هم اتصال برق به xbox قطع و وصل شد ، یه نگاه به xbox انداختم داشت سه چراغ قرمز میزد ( نکته : elite دارم . و میدونم سه چراغ قرمز ماجراش چیه) ، کرک و پرم ریخت و خیلی ترسیدم . سریع خاموش کردم و از برق کشیدمش . خیلی خیلی ترسیدم . چند دقیقه بعد روشن کردم هیج مشکلی نداشت ، موضوع چیه ؟ آیا مشکلی براش پیش اومده ولی هنوز متوجه نشدم یا قراره بیاد ؟ من خیالم راحت باشه که چیزیش نشده یا نه ؟
ممنون .
اسلیم xbox ELITE ؟؟؟؟؟؟ چنده الان تو بازار ؟؟؟؟ مشخصاتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از قبلیها بهتره ؟؟؟ چرا ؟؟؟؟
سلام آقا یکی مارو از دو دلی در بیاره من پول جمع کردم یه آیفون بگیرم ولی الا دو دل شدم نمیدونم اینو بگیرم یا نهتا حالا با xbox کار نکردم ، چطوره میرزه بگیرم ؟! با توجه به اینکه شاید فقط واسه یه سال باشه آخه دیگه پیر شدیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اگه بخوام لایو بازی کنم چه اینترنتی میخواد ؟ بازی اورجینال هم که حنما میخواد ؟! در کل خرج جانبی زیاد داره ؟ یه آدم مردی منو راهنمایی کنه ولی زود مرسی
منم همین مشکل رو دارم
اساسین و هات پورسوت رو هر دو رو بدون پچ دارم بازی میکنم
نمیدونم مشکل از کجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)