یه ذره؟
خیلی غیر معقوله خدایی!!!
باید 4 صبح پاشیم بریم تا 6 برسیم
یه ذره؟
خیلی غیر معقوله خدایی!!!
باید 4 صبح پاشیم بریم تا 6 برسیم
سلام به دوستان من پادگان خاتمی یزد افتادم!!!!!!!
دیروز رفتم تکمیلیم رو بگیرم سپاه!!!یه نامه دادن توش دورهایی که گذروندم زدن پایینش یه سری برگه گفته پیوست می خواد مثل رونوشت کارت ملی شناسنامه برگه تکمیلی و.... یه جاش گفته 2عدد عکس 3×4 لباس خاکی زمینه قرمز!!!! واقعا لازمه عکس با لباس خاکی؟؟؟؟؟؟
بعدم من دان 1و2 کیک بوکسینگ دارم تو خدمت رو درجه وشرایطم تاثیر داره؟؟؟؟![]()
6 اونجا نباشید
ماتل میشید یه کار کنید 8 یا 7:30 اونجا باشید
اینا میگن 6 اما تا همه بیان همون 8-9 کار رو شروع میکنند .
مگه قراره برید مسابقات؟تاثیری که نداره، ولی میتونید توی مسابقات ورزشی یا گزینش جشواره سرباز شرکت کنید.. البته شما سپاهید و کلا توی هتل 50 ستاره خدمت می کنید! و هیچکدوم از سختی های سربازان ارتش و ناجا رو نخواهید داشت..
آره ما دیرتر میایم. حداقل 5 یا 6 ساعت از رشت تا پرندک باید راه باشه!
سلام.یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم،ممنون میشم راهنمایی کنین.
اگه در حین آموزش شرایط معافیت کفالت پیش بیاد،میشه اقدام کرد؟ و در صورت موافقت باید اموزشی گذرونده بشه؟
ساده تر بگم،من قبلا دوره آموزش تکمیلی رو گذرونده بودم ولی نیافتادم سپاه و الان دارم تو ارتش اموزش میبینم،حالا اگه در حین دوره اموزش واسه کفالت اقدام کنم با توجه به اون گواهینامه تکمیلی که دارم بازم باید اون اموزشی رو که الان توش هستم رو تموم کنم؟؟
Last edited by saman123123; 13-02-2014 at 11:23.
من هم از اصفهان میام برای باهنر
دوره تکمیلی برای سپاه حذف آموزشی داره ولی برای نیروی انتظامی و ارتش نداره،یعنی اگه شما حین آموزشی هم معافیت کفالت بگیرید باز هم باید آموزشی رو تموم کنید
سلام
دوستان پادگان 06 نیرو زمینی کجاست ؟ یه سری می گن پاسدارنه و یه سری هم می گن که منتقل شده به لشکرک و دیگه آموزشی نمیگیره !
خیلی ممنون، بوفه اونجا خوبه؟ تلفن هر وقت بخواهیم میزارن بزنیم؟ شما کی اونجا بودی؟ اسفند و فروردین هوای اونجا چطوره سرده یا گرم؟
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)