تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2028 از 2199 اولاول ... 10281528192819782018202420252026202720282029203020312032203820782128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,271 به 20,280 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان میدونید چیه این مبین نت داره کلاه برداری میکنه مثل پارس انلاین همین چند ماه پیش کرد حسابی هم سود کرد برای نامحدود همه سرویس ها رو محدود کردش مردم خفن شکایت کردن بعد دوماه دوباره درست کرد تو این دو ماه هم حسابی سود کرد و به دهنش مزه کرد
    مبین نت هم داره همین کار رو میکنه تا ما شکایتمون اجرایی بشه 15 روز گذشته حالا مبین نت بیاد درستش بکنه 2 یا 1 ماه میگذره تو این مدت جساب کنید چقدر ادم خرید میکنن این ها هم حسابی سود کردن رفته

2. 4 کاربر از emproor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

منم به همون لینکی که دوستان گذاشته بودن شکایت کردم و عکس ها رو هم ضمیمه کردم و کد رهگیری هم گرفتم.
    کسی میدونه چقدر طول میکشه تا پیگیری کنن؟

4. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

چی کار باید کرد ؟
    از فردا می رم دنبال ای دی اس ال ... ماهی ۴۰ ۵۰ تومن دارم اینجا می دم اگه (نصفشو) بدم واسه ای دی اس ال یه چیز خیلی خیلی بهتری رو می تونم بگیرم ... حتی اگه بخواد تا دم مخابرات سیم بکشم ...
    دزدا همون موقع که اون یه گیگو دادن معلوم بود می خوان یه کارایی کنن ...
    Last edited by SAMCRO; 22-02-2014 at 22:26.

6. 3 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان من یه مدت به انجمن سر نزده بودم! الان این خبرای عجیب غریبو خوندم. خدا رو شکر من به موقع از شر این مسخره بازیا راحت شدم!
    امیدوارم شمام یه گزینه ی بهتر پیدا کنید.

8. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان یه پیشنهاد:بیاین زودتر مقدار حجم دانلود شبانه مونو تموم کنیم اگه محدود نشدیم که هیج ولی اگه محدود کرد وشبا قطع شدن دیگه میشه مصداق بارز کم فروشی!!
    وشکایت ها فک کنم موثر تر باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مدتها سعی می‌کردم بگم که مبین‌نت اگه اوایل برای جذب مشتری سعی به گول زدن مردم داشت، الان که رسماً اعلام می‌کنه که فقط مشتری سازمانی براش مهم هست دیگه حساب کنید با ماها چه می‌کنه. یعنی شکی ندارم که اگه مشتریهاش قهر کنن و برن تازه جشن هم می‌گیره.
    می‌مونه برخورد قانونی که فکر کنم همینقدر که شکایتها بیشتر بشه، شاید یه تکونی بشه به مبین‌نت داد. بخصوص که شنیدم طبق قانون چیزی هست که با تصویب قوانین "عطف به سابق" نداریم. برای مثال اگه کسی با قانون قدیمی قردادی رو بسته دیگه با قانون قدیمی نمی‌یان قرارداد قدیمی رو لغو کنن. یا با توافق دو طرف هست یا با گرفتن خسارت از طرفی که قرارداد رو زیر پا گذاشته.
    Last edited by ninipc; 23-02-2014 at 00:30.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شکایت ها وقتی موثر میشه که تعداد بالا بره .. هر کسی رو می شناسید که مبین نت داره رو ترغیب به شکایت کنید .. توی متن مربوط به صدای مشتری هم قید کنید حتما که این کار غیر قانونی هست و به تنظیمات مقررات هم شکایت شده

13. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم زنگ زدم گفتم بهتره تجدید نظر کنن. اگه این کار رو نکردن، تا جایی که بتونم این تاپیک رو روی سرشون خراب میکنم.

لطفا همگی زنگ بزنید به این از خدا بی خبرا. حداقل کاری که میشه کرد اینه که کار رو براشون سخت کرد.

تازه مسئله ای که هست اینه که داخل سایت اصلی لعنتیشون اونجایی که طرح ها رو نوشته و زیرش نوشته: ساعت رایگان از 3 تا 7 دیگه ذکر نکرده که حجمش هم محدوده... یعنی کسی که تازه میخواد بیاد از این به اصطلاح شرکت چیزی بخره نمیدونه که حجمش محدوده. خداییش دزدی از این واضح تر؟؟؟؟

کلاً اگه جز این بود از مبین‌نت بعید بود. الان هم شکایت کردم ولی بعید هست سازمان مقررات بخواد کاری بکنه. مبین‌نت هنوز مجوز وایمکس متحرک مثل رایتل رو نداره، ولی راحت اکانت با مودم سیار می‌فروشه و سازمان مقررات هم بدون شک خبر داره و کاری نمی‌کنه. الان هم فکر کنم فقط تماشا می‌کنن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من عکس ها رو الان دیدم و ضمیمه نکردم ! امیدوارم رسیدگی کنن به منم کد پیگیری داد . منم عامل رو کم فروشی زدم و تو توضیحات نوشتم این شرکت خلاف تعهد نامه خود که مبنی بر ارائه خدمات رایگان از ساعت 2 تا 8 صبح میباشید عمل کرده و از طرفی با کم فروشی و گران فروشی هیچ انتخابی برای کاربرها باقی نگذاشته و عملا ساعتی به عنوان ساعت رایگان وجود نداره حجم ساعت شبانه دو برابر حجم خریداری شده است . چند سطر دیگه هم نوشتم که ایا میتونه شرکت خدمات رایگان خودشو حذف کنه ؟
    از کم‌فروشی بهتر عبارت "قطع خدمات به مشتريان خارج از مقاد قرارداد" هست . چون برخلاف تعهد قبلی هم ساعتها رو کم کرده و هم از نظر حجمی محدود کرده.

16. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کم کردن ساعت رو میشد تحمل کرد ولی اینکه حجم رو هم محدود کردن دیگه خداییش خیلی ستمه
    حساب کن داری واسه 4 گیگ 30 تومن میدی،دلاری 3 هزار هم باشه میشه 10 دلار برای 4 گیگ!!!!!!!
    حالا پیدا کنید بهشت گمشده را!!
    نه تنها این بلکه توی همه مسایل،یه مشت ادم.... جمع شدن و به فکر خودشون و جیب خودشون هستن،اگه توی امریکا(ببخشید ولی نمیشه نگم) شرکتی همچین کاری کنه،بزنه زیر قراردادش،از ریشه خشکش میکنن،ولی اینجا چی؟

18. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •