admin admin
با حروف کوچیک میزنی؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
admin admin
با حروف کوچیک میزنی؟![]()
اندیشه 512 و مخابرات 512 تو ساعت رایگان سرعتشون چنده ؟
با درود:
دوست عزیز قطعاً همان شرکتی که از آن اشتراک اینترنت تهیه نموده اید، به شما یک نام کاربری به همراه یک پسورد داده است تا به توسط آن بتوانید وارد پنل کاربریتان شوید و اشتراک اینترنت خود را بصورت آنلاین تمدید نمائید،
این موضوع در همه ISP ها صدق می کند، حالا شما برای اینکه بتوانید وارد منوی مودم شوید باید از آن پسورد استفاده نمائید، توجه داشته باشید آنچه سایر دوستان به شما گفتند برای مواقعی است که تنظیمات بطور پیش فرض بر روی
Admin
Admin
تنظیم شده باشد، اما همیشه به این صورت نیست، شما یکبار به اینصورت که خدمتتان عرض می کنم مشخصات را وارد کنید،
گزینه اول را ادمین قرار دهید و گزینه دوم را از همان پسوردی که ISP برای ورود به پنل کاربری به شما داده قرار دهید،
User:Admin
Password:همان پسورد مختص ورود به پنل کاربریتان
اگر مشاهده نمودید گزینه بالا نیز جواب نداد، این بار کلاً باید از همان نام کاربری و پسوردی که ISP برای ورود به پنل کاربری به شما داده استفاده نمائید،
User : همان نام کاربری اشتراک اینترنتتان
Password:همان پسورد مختص ورود به پنل کاربریتان
اگر باز هم مشاهده نمودید که جواب نمی دهد با پشتیبانی ISP مورد نظر تماس حاصل نموده و مراتب را به اطلاع آنها برسانید، قطعاً شما را راهنمایی خواهند نمود،
موفق باشید.
بهترین راه اینه اگه یوزر پستو داری
پشت مودم یک سوراخ داره نوشته ریست ۱۵ ثانیه نگه دار تا ریست بشه بعد دوباره کانفیگش کن
فکر نکم اقا
ما تو لاهیجان اینطوری نیستیم
شما کدوم شهر هستی ؟؟؟
اولان admin رو باید اینطوری بنویس
دوما خیلی وقتا کسی که مودم رو تنظیم میکنه پسورد لاگین رو تغییر میده جهت امنیت بیشتر و بهتر
از کسی که برات تنظیم کرده بپرس بهت میگه مشکل از کجاست ...
آخرین راهش همون ریست مودمه که دوستان گفتن
ولی باعث میشه کلا مجبور بشی از اول مودم رو تنظیم کنی
یعنی دانلود گذاشتین تست کردین؟؟؟
سرعت دانلود تو شب برای سرویسهای حجمی منظورمه. چون واسه نامحدودا ثابته.
سرویستون حجمیه؟ سرعت دانلودتون از ساعت 1 تا 3 چند؟ ساعت 3 تا 7 صبح چند؟
من رشتم. تو رشتو مطمئنم که شبانه شو محدود کردن.
بچه های شهرای دیگه هم تست کنم اطلاع بدن لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)