آسیاتک ، تایم رایگان سرویس 10 مگ شهاب ، 8 تا 10 رایگان
تست سرور خارجی آسیاتک خارج تایم رایگان :
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آسیاتک ، تایم رایگان سرویس 10 مگ شهاب ، 8 تا 10 رایگان
تست سرور خارجی آسیاتک خارج تایم رایگان :
![]()
Last edited by ruzbeh1; 07-12-2014 at 10:50.
خواهش می کنم..... نه این کار شدنی نیست
آسیاتک برای روزانه همه رو روی 6 یا 12 میبنده..... البته اگر خطت بکشه روی این سرعت میبنده وگرنه کمتر
اکانتینگ آسیاتک روی سرور خارجی اعمال می شه ، من 1 مگ آسیاتک و داشتم سرعت دانلودم از سرور خارجی بیشتر از 4.8 مگ نمی شد.4 مگ هم سرعت دانلود سرور خارجیش نهایت 6.5 مگ بود
شبانه یا روزانه ؟
چون روزانه ی من برای سرور ایرانی و خارجی هیچ فرقی نداره...... شبانه هم هیچ فرقی نداره ( 2 مگ دارم..... سرعت شبانه روی 120 هست..... سرور خارجی و داخلی فرقی نداره )
دوستان یکی در مورد شبانه اسیاتک توضیح بده وضعیتش چطوره؟ مثلا سرعت 256 ؟ در مقایسه با های وب کدوم بهتره؟
روزانه،چون پروفایلم روی 12 مگ هستش،از سرویس 128 تا 10 مگ روزانه رو سرور داخلی سرعت دانلود 1.3 مگ هستش،اما سرور خارجی نه ، من همه رو امتحان کردم سرعت روزانه سرور خارجی 1 مگ روی 4.5 مگ قفل هستش یعنی با دنلود منیجر 600 کیلو دانلود می ده ، سرعت سرویس 4 مگ هم روی 6.5 مگ قفله یعنی با دنلود منیحر 800 کیلو دانلود می ده ، سرعت 10 مگ هم که خودشه
باز خوبه 3 گیگ دادن
فکر نمی کردم 3 گیگ بدن
+
به موقع هدیه دادن
داشتم حجم این ماه رو کم می اوردم
3 گیگ از آسمون رسید
فکر کردم شبانه رو می گی...... روزانه که هرچقدر باشه ارزش نداره..... با این قیمت ها که اصلا نمی شه روز دانلود کرد
من 2 مگ دارم که روی 12 مگ بسته شده..... ولی فقط ماه اول روی 12 بود و با اینکه خطم می کشید و هیچ مشکلی نداشتم ماه بعد روی 6 بستن
البته 6 مگ یا 12 مگ برای وبگردی فرق زیادی نداره چون تو روز دانلود ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)