خیلی ممنون
بعد میشه درخواست بدیم که خدمت رو به عنوان افسر راهنمایی رانندگی تموم کنیم؟؟
خیلی ممنون
بعد میشه درخواست بدیم که خدمت رو به عنوان افسر راهنمایی رانندگی تموم کنیم؟؟
داداش غمت نباشه منم الان 26 سال دارم به خاطر یه مسائلی دانشگاهم رو طول دادم وگرنه باید حداکثر 23 سالگی میرفتم و این دندون لق رو مینداختم دور، باهنر کرمان نبود عایا
طفلی به نام شادی، دیریست گمشده ست
با چشمهای روشن براق
با گیسویی بلند به بالای آرزو
هر کس از او نشانی دارد
ما را کند خبر
این هم نشان ما:
یک سو خلیج همیشه فارس
سوی دگر خزر
تنها چیزی که ارزش نداره جوونی ماست ولی غصه نخور منم باهات همدردم![]()
دوست من نمیدونم چه کسی به شما اطلاعات اشتباه داده اما ... خدمت به عنوان افسر راهور از سخت ترین خدمت هاست
ساعات طولانی باید سرپا بایستید با مردم سر و کله بزنید مرخصی چندانی هم ندارید
اما در کل اینکه کجا خدمت کنید در اختیار خودتون نیست و شانسی هست مگر این که پارتی داشته باشید
همشهری،هرچی زودتر بری بهتره . الان من الکی 6 ماه وقت هدر دادم و آخرش هیچی به هیچی!
درباره پادگان شهيد باهنر كرمان (باغين): اين پادگان كنار شهر باغين كرمان(شهر نيست روستا هم نيست!) واقع است و جهت اعزام به يزد و اصفهان و تهران اتوبوس و سواري به راحتي گير مياد ،تو پادگان بوفه داره خودپرداز داره تلفن كارتي هم يه 100 تايي هست،فرمانده اونجا انسان باشعوريه.تا كرمان نيم ساعت راهه.سعي كنيد اونجا چند تا همشهري يا آشنا و همصحبت پيدا كنيد .ورزش اونجا حال ميده.تشريفات صبحگاه هم اونجا جالبه.هر دفعه كه به مرخصي مياييد مقداري خرما و تنقلات و ميوه و ... همراه خودتون ببريد تا كم نياريد.
توکل کن به خدا دوست عزیز
هرچه زودتر بری بعدا کمتر پشیمون میشی![]()
شما اولین نفری هستید که میبینم داره دستی دستی بدترین و سختترین جا رو واسه خدمت انتخاب میکنه
این جایی که شما فکرش رو میکنید راحت نیستا،اگه پارتی داری بهش بگو هرجا بندازتت جز افسر راهنمایی
از ما گفتن بود
موافقم باهات سروش جان ...من تا خرداد فارغ تحصیل میشم زودتر از پاییزم میتونم برم؟
بستگی داره که دانشگاه نامه فارغ التحصیلیت کی به تو بده!مثلا من تیر پروژه پایانیم ارائه دادم ولی بدلیل کامل نبودن مدارک ثبتنامی!!!!!مهرماه نامه فارغ التحصیلی دادن!
اگه تا تیر بهت نامه بدن انشاالله شهریور اعزامی
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)