تو قسمت شماره تلفن ADSL شماره تلفنتون رو با کد 0411 وارد کنین قسمت های غیر فعال ؛ فعال میشن و میتونین اکانت مورد نظرتونو انتخاب کنین. اگه مشکلی داشتین با یک مرورگر دیگه امتحان کنین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو قسمت شماره تلفن ADSL شماره تلفنتون رو با کد 0411 وارد کنین قسمت های غیر فعال ؛ فعال میشن و میتونین اکانت مورد نظرتونو انتخاب کنین. اگه مشکلی داشتین با یک مرورگر دیگه امتحان کنین
سلام علیکم
تعرفه های مخابرات آذربایجان شرقی رو دوستان لطف کنن قرار بدن. و سرعت سرویس های مگا و اولترا در حال حاضر چطوره ؟
شبانه رایگان سرویس های مخابرات اخیرا چطوره مثل شاتل محدود میکنه یا نه سرعتش چقدره ؟
قضیه مودم رایگان و سرویس های تابستانه چیه ؟
و بهترین سرویس برای دانلود شبانه رایگان کدومه ؟
سلام
من زنگ زدم گفتم دان استریم رو بالا ببرن گفتن ما نمیبریم بعدا کلی حرف گفتن ثبت کردم سرعتت رو بالا ببرن چقدر طول میکشه بالا ببرن؟ یا باید دوباره زنگ بزنم![]()
بابا بیریز دیین یولویبلار منی نخود دالینجایویوخ لازم اولسا زه وروم
![]()
دوست عزیز، تو این مملکت، هیچی بدون پیگیری و اونم پیگیری چندین باره حل نمیشه.
...................................
ظاهرا ماکس نت اقدام به محدود کردن سرعت سرویس های وی آی پی به 120 کیلوبایت بر ثانیه کرده، البته هنوز به سرویس من سرایت نکرده ولی به دوستام چرا!
دوستانی که بخوان تمدید یا اشتراک تهیه کنن، در جریان باشن.
فکر کنم دیگه آخرین روزای اندک کابرای باقی مانده ی ماکس نته.
![]()
Last edited by vahidcorleone; 01-08-2014 at 20:40.
سلام دوستان
اکانت دو مگ هشت گیگ مخابرات الان چنده کسی هست اینجا بتونه پس پرداخت برام شارژ کنه اخه تو سایتش نمیتونم شارژ کنم.در ضمن سرعت روزانه و شبانه اش چطوره اصلا لازمه برم 5 مگ بگیرم یا این دو مگ هم سرعتش بازه ؟ ممنون
سلام
اکانت 3 گیگ 14 تومنه اما 8 گیگ 27500 و هر 1 گیگ اگه بالای 10 گیگ خرید کنی 1600 تومنه که با یه حساب سرانگشتی میبینی 3 گیگ باصرفه تره
برای پس پرداختم باید حضوری مراجعه کنید
تو جشنواره ایم که گذاشتن سرعت 2 برابر میدن اگه یوزر جدید باشید ینی 2 مگ بخری 4مگ بهت میدن
سرعت دانلودم به فرموده ی دوستان چه روزانه چه شبانه 900
موفق باشید
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
واسه همین کاراشونه که من از حرصم از کارم زدم پنجشنبه رفتم دفتر ماکس نت خطمو جمع آوری کردم.حالا جالب اینه که به من میگن 1 هفته طول میکشه جمع آوری شه میگه میدونیم پشیمون میشی اگه پشیمون شدی زنگ بزن بگو جمع آوری نکنیم
من نمیدونم یه جمع آوری خط ینی این همه کار اداری داره؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
آفرین اینا خیلی به خودشون مغرور شدن من قبلا نمایندگی ماکس نت رو گرفتم متاسفانه هرچی بهشون میگفتم که سرعتتون نسبت به دیگر ISP ها کمه و قیمتهاتون زیاده یا قطع و وصلی تون زیاده فقط سعی می کردن کاراشونو توجیه کنن و کارهای خوب دیگر ISPها رو سیاه نمایی می کردن الانم حقشونه که همه از ماکس نت جمع آوری کنن. البته من خودم واسه خیلی از مشتریام جمع آوری زدم و منتقلشون کردم به مخابرات و جمع آوری شونم معمولا اگه به روز پنج شنبه و روزهای تعطیل برنخوره ۲ روز نهایتا ۳ روز طول میکشه اصلا نگران نباش
دو مگ یا همون اولترا یکماهه ۸ گیگ 33480 تومن هست من خودم الان از همین اکانت استفاده می کنم که سرعت دانلود روزانه و شبانش بیش تر از 900 هستش. اون 5 مگ هم فقط برای جشنواره و یوزرهای جدید هست که 10 مگ میدن میشه گفت شما هرچه قدر خطت بکشه بهت سرعت میدن محدودیتی نداره. برای یک نفر امتحان کردن تو تبریز نهایتا 18 مگ سرعت داده البته خط ایشون تو بهترین وضعیت بوده که کمتر خطی میتونه اینطور باشه.
واسه پس پرداختم باید اینو بدونین اگه اکانتتون پیش پرداخت باشه نمی تونین پس پرداخت شارژ کنین. اگرم حتما خواستین پس پرداخت کنین باید برین بعد پل ابوریحان مرکز ازادی بگین اکانت تونو جمع کنن بعد ۱ الی ۲ روز می تونین از یکی از نمایندگیها درخواست پس پرداخت بدین. همین طور هست برای اکانت های جشنواره. اون موقع اگه خواستین بنده در خدمتتون هستم. موفق باشید
دوست عزیز اکانت 3 گیگ 2 مگ 22788 تومن و 8 گیگ 36826 تومن برای پس پرداخت و 33480 تومن برای پس پرداخت هست و اگر 10 گیگ و بالاتر شارژ کنین هر گیگ 1728 تومن درمیاد. لطفا درنوشتن اطلاعات دقت بفرمایید
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)