سلام.
هیچکدوم خوب نیس
به اون وات های 1000 و 100000 و 100000000 هم توجهی نکن
بودجه چقدره ؟
- - - Updated - - -
اگه اکبند میخواید x400 کنوود .قیمت هم 300ت تقریبا.
سلام.
هیچکدوم خوب نیس
به اون وات های 1000 و 100000 و 100000000 هم توجهی نکن
بودجه چقدره ؟
- - - Updated - - -
اگه اکبند میخواید x400 کنوود .قیمت هم 300ت تقریبا.
سلام به همگي
جواب منو كسي نميده.اون سيستم كه گفتم خوبه يا نه؟
9604+mpx 690.3 hertz+gz 1300 pt+p80rsii
سلام..امیر حسین جان--
من ابتدا باندهای جلوی پرایدم را این نوع باند فول رنج 4 اینچ سونی ساخت اندونزی عوض گردم قبلا این باند را داشتم--صدا جلو بهتر شد..--مشخصات اون باند در لینک زیر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بگم--کلا نمی خواهم زیاد برای سیستم صوتی ماشین خرج کنم چون زیاد با ماشین رفت وامد ندارم.واستفاده نمی کنم فقط دنبال یک صدای معقول با بوجه خاص هستم....
اول می خواستم باند بگیرم بعد امپ..دیدم باید هر دو با هم متناسب باشند..پس مجبورم باهم بخرم---
امپ----نمی دانم دو کاناله بخرم یا 4 کاناله..البته 4 کانال گران است ..برای دو کانال بوجه قطعا زیر 200 و4 کاناله تا 300 تومان...نمی خواهم خرج زیاد کنم.
باند هم چند تا از شما واقا حمید وبعضی از دوستان به این جمع بندی رسیدم..کواکهای با قیمت کمی بالا.
1-gladen mc609
2-helix e69x
3-sony 6930l
4-sony 6921
حالا کواک با قیمت متوسط
1.pionner 6965 v2
2-jvc.7185
3-jbl 938
فقط یک نکته با توجه اینکه پخشم کنوود u300 هست وکنوود صدایش کمی بم است..باید امپی باشد که صدا را تغییر ندهد و باند صدایش شفاف باشد تا با پخش با صدای بم هماهنگ و مچ شود...به نظر من..
.....فقط همینا یادم هست.....حالا چی امیر حسین......
Last edited by poloton7; 20-05-2016 at 14:00.
بسیار بسیار راضی ام از کامپوننت ها. خصوصا اینکه توی بازار و شرکت واردکننده اش هم پیدا نمیشد ۱۳ سانتیش ولی خب از یه نفر فروشنده بسیار بسیار منصف و خوش اخلاق با یه قیمت عالی تهیه کردمشون.
با ساب تو صندوق کلا و اساسا مشکل دارمصندوق ماشین باید همیشه خالی باشه و شکل روز اولی که از کمپانی تحویل گرفته شده.
حالا این وسط یه گزینه ای هست به اسم TS-WX210 از پایونیر که خیلی زیباست و به صندوق شکل میده. به نظرم شاید بد نباشه به این هم فکر کنم. البته نمیدونم صداش چجوریه.
گزینه بهتر هم TS-WX120 هستش که زیر صندلی قرار میگیره و رنج فرکانسی کامپ ها رو تکمیل میکنه. البته یه گزینه زیر صندلی دیگه هم هست که آدیسان از سری پریما معرفی کرده اما اینکه کی به بازار جهانی و بازار ایران عرضه بکنه هنوز معلوم نیست.
آمپ هم دارم ولی در راستای هدف والای فابریک بازی و اینکه سیم کشی انجام نشه و صندوق اشغال نشه آمپ GM-D1004 پایونیر دارم که به سوکت فابریک پخش وصل شده و ۴ تا ۴۵ وات میده. کافیه دیگه. عروسی که نمیخوایم بگیریم تو یه ذره اتاق ماشین
به نظرم قدم بعدی واسه این سیستم یا همون ساب اکتیو باید باشه یا یه پخش خوب که ۳ جفت خروجی داشته باشه.
چه چیز جالبیه این ها. یه کم راجع به صداش توضیح میدین؟ و اینکه تو بازار گیر میاد؟من ابتدا باندهای جلوی پرایدم را این نوع باند فول رنج 4 اینچ سونی ساخت اندونزی عوض گردم قبلا این باند را داشتم--صدا جلو بهتر شد..--مشخصات اون باند در لینک زیر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by poria_mc; 20-05-2016 at 13:31.
6965v2 بدرد نمیخوره هم اینکه تقلبی زیاد داره هم اینکه 6950 سونی و 7158 جی وی سی بهترشن
سلام لطف دارید.
اسپیکر 690 سری میل نداره اگر منظورتون HCX690 هست که مربوط به خط تولید های انرژی میشه.اسپیکر خوبیه فقط مشکل در طراحی پایه تویتر و میدرنج داره.اگر حرارت کویل خیلی بالا بره احتمال کج شدن اون هست و در نهایت گیر کردن به لبه داخلی ووفر و خر خر کردن.
در مورد 9604 با توجه به قیمتش و توان 130 وات آمپ ارزونی به نظر میاد ولی کلا من با آمپلیهای پایونیر اصلا حال نمیکنم. داغ شدن و پروتکت کردن تو ذاتشونه.
ساب 1300 گرند رو هم نمیدونم چیه داستانش.
سلام
lpf رو روی 120-150 قرار بدین. هر چقدر فرکانس بالاتر باشه کوبش بیشتره.hpf هم حدودا 100 بگذارید.
سلام
5602 آمپ قویی هست هم برای اسپیکر و هم برای ساب در حالت بریج.اما آمپ با کیفیتی نیست. یعنی نباید ازش توقع کیفیت داشته باشی فقط اسپیکر رو پر کنه و بس.در مورد داع کردن هم که بالا عرض کردم.
من خودم چون شخصا سونی رو خیلی نشنیدم و تست نکردم نظری ندارم اما دیگر دوستان میگن آمپلیهای سونی خوبن.بهتره بیتشر تحقیق کنید.
کن وود هم تقریبا مثل پایونیر هست.از نظر کیفیت صدا تفاوتی ندارن اما از پایونیر کمتر داغ میکنن.اما دو کانال مثلا 150 واتی نداره.
سلام
کن وود bt600U
آلپاین 151E
آلپاین 133BT که بلوتوث هم داره
پایونیر 6750BT
حمید جان ظاهرا میل هم کواکسیال ۹*۶ داره که مدلش میشه MPX 690.5 یه مدل کواکسیال ۱۶سانتی هم داره ولی من ندیدم تو بازار کسی داشته باشه. شاید هم وارد شده باشه.اسپیکر 690 سری میل نداره اگر منظورتون HCX690 هست که مربوط به خط تولید های انرژی میشه
پخش عجیب غریبیه این پخش کنوود. اصلا از نظر مشخصات با رنج قیمتیش نمیخونه. تا رنج ۴۰۰ تومن عجیب امکانات داره این. صداش رو گوش دادین حمید خان؟سلام
کن وود bt600U
آلپاین 151E
آلپاین 133BT که بلوتوث هم داره
پایونیر 6750BT
جدی؟یعنی میل خودش رو اینقدر پائین آورده که 6*9 زده؟!من ندیده بودم.شرکت وارد کرده؟قیمتش چنده؟
بله پخش خوبیه البته نسبت به هزینه ای که پرداخت میشه.
ظاهرا که تولید کرده. به نظر میاد چیز جالبی باید باشه. یه کواکسیال 9*6 های اند. خیلی دوست دارم صداش رو بشنوم ولی بعید میدونم شرکت وارد کرده باشه. صرفا تو سایتش دیدم. اینم لینکشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش گلم شما اطلاعات نداری لطفا جواب کسی رو نده مجبور که نیستی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)