سومین سیم کارت من هم توی لیست سیاه رفت
کانکشن هی قطغ و وصل میشه
راه حلی برای درست شدن سیم کارت هست؟
سومین سیم کارت من هم توی لیست سیاه رفت
کانکشن هی قطغ و وصل میشه
راه حلی برای درست شدن سیم کارت هست؟
یعنی چی؟
سرعتتو محدود کردند؟
بله من قبل از عید مشهد بودم سرعت 12 13 مگابیت بود الان دوباره برگشتم سرعت شده 4 5 مگابیت
یعنی چی؟
سلام دوستان ایرانسل دانلود نامحدود شبانه یا دانلود رایگان داره؟
اگه آره کدشو بی زحمت بگین
دانلود محدود شبانه داره ولی سرعت پایینه پشیمون میشی
شاید هم برای من سرعت پایینه
باید برنامه ایرانسل من رو نصب کنی
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
داره.ولی باید از اپلیکیشن مای ایرانسل استفاده کنی.سه ساعته نامحدود 2000 تومان .بین ساعت 2 تا 8 صبح
اگر کل 2 تا 8 را میخوای باید دوباره بخری که میشه 4000 تومان
سرعتش که واسه من خوبه.
البته یک نکته عجیب هست که وقتی من دونلود میکنم با هیتلر شکن سرعتش دو سه برابر بیشتره !!!!!!!
مثلا بدونش با idm حدود 300 400 کیلو دونلود دارم.با هیتلر شکن میره بالای 1 مگ
من ساکن تهران خراب شده هستم ! از مودم 3g استفاده میکنم . الان چند روزه سرعت من افتضاح شده و سرعت دانلود به زور به 180 کیلوبایت میرسه . راهکاری براش دارید ؟ قبلا هم که سرعتم بهتر بود روی 300 کیلوبایت بود !
خود ایرانسل هم طبق معمول پاسخگو نیست و در حال پیچ مردم ایران و خالی کردن جیبشونه .
ما مردم چقدر بدبختیم![]()
هنوز سرعتها روی 16 مگ و چون استفاده مردم هم زیاد روی هر دکل سرعت بشدت افت میکنه تو خیلی جاها
ایرانسل میگه دانلود نا محدود تا 60گیگ ولی وقتی سرعت توی ساعات نامحدود پایین می یاد عملا این طرح کارایی خودش رو از دست می ره
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
ایرانسل جایی نگفته دانلود نامحدود 60 گیگ اونو تو برنامه گذاشته 60 گیگ جاییم ذکر نکرده من به شما تظمین میدم که حتما اینقد دانلود کنید . مثل زمانی که بسته 30 دقیقه 10 گیگ بود ولی آیا 10 گیگ کسی دانلود میکرد ؟ ولی در کل اینکه ایرانسل گفته یا نگفته اصلا ملاک نیست کلا تو ایران اینترنت کلویی هیچ جای اعتراضیم نداری تونستی استفاده کنی حالشو میبری نتونستی مشکل خودمونه هیچ جایی نداریم که بخواییم اعتراض کنیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)