بالاخره یه نصاب وارد و کاربلد و بسیار بسیار خوش اخلاق پیدا کردم و کامپوننت ها رو ماشین نصب شد. انقدر این سوال رو پرسیدم و کسی جواب نداد آخر سر خودم به جوابش رسیدم. سایز درهای جلوی گل ۱۳ و عقب روی طاقچه سایز غیر استاندارد ۱۲ هستش (اگه بخواین ۱۳ نصب کنین مگنت اسپیکر به کمربند گیر میکنه و مجورین ۱۰ نصب کنین) برای جلو هم میشه با برش قاب پلاستیکی ۱۶ هم نصب کرد ولی خب فابریک بودن رو از دست میدین.
نصاب لطف کرد و درب سمت راننده رو باز کرد و کامپ رو نصب کرد. حین کار آموزش هم میداد که چیکار باید بکنم و لطف دوم رو زمانی انجام داد که بهم گفت درب سمت شاگرد رو خودم باز کنم و نصب کنم تا یاد بگیرم (یه کلاس آموزشی فوق العاده!)
در مورد صدا: کامپوننت نصب شده آدیسان مدل apk 130 هستش. صدای بسیار بسیار شفاف و با جزییات و دیتیل بالا ولی خب به دلیل اینکه اولین مرحله از خرید و نصب سیستم صوتی هستش کمبود بیس مشاهده میشه که در آینده با خرید و نصب یه ساب ووفر اکتیو قطعا به صدای دلخواه و فابریک بودن ماشین میرسم.
در کل به دوستانی که کامپوننت با قیمت خوب میخوان و میخوان که کمترین تغییر رو توی سیستم فابریک (اعم از سیم کشی و نصب) داشته باشن کامپوننت پریما آدیسان چه مدل ۱۶ و چه مدل ۱۳ رو توصیه میکنم. از نظر قیمتی هم خیلی مناسبن.