تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2025 از 2403 اولاول ... 10251525192519752015202120222023202420252026202720282029203520752125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,241 به 20,250 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    میشه یکی نحوه ی شارژ کردن اینترنت اندیشه خزرو یادم بده؟
    اول شهرت رو از اینجا انتخاب کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا تو رو مستقیم میبره به صفحه تمدید و شارژ یا میاره سر صفحه اصلی که باید روی "ورود به جادوگر ADSL Quick Task" کلید کنی. بعد 3تا جا خالی هست. شماره خونه، یوزر و پسورد
    بقیه مراحل واضحه.

2. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

یه 50 روز نت نداشتم . 10 متر کابل 30 از خط اصلی رو پاره کردن ، 50 روز ( دقیقا جان کندم) تا اومدن اون 10 متر کابل رو عوض کردن. از مخابرات محلمون تا خود گلسار 50 بار رفتم تا تونستم به نتیجه برسم. به من میگن کابل نداریم. استشهاد محلی جمع کن ، داد بزن ، تهدید کن تا آخر به نتیجه رسیدم . حالا این به کنار از وقتی همه چی افتاد دست مخابرات(بعد اندیشه سبزی فروش) از نت مخابرات استفاده نکردم . یعنی فاجعه هست . 2 مگ شارژ کردم (محدود) از ساعت 1 تا 7 سرعت دانلود اسمی رو 250 هست . هر 30 ثانیه یکبار سرعت صفر میشه ، چند دقیقه به همون شکل میمونه و دوباره سرعت میگیره یا شاید کلا قطع شه . تست کردم کلا در اون لحظات دیتا میپره . اصلا پیج نمیشه باز کرد . البته تو روزشم به همون شکله . پشتیبانی میگه مشکل از ما نیست دروغ پشت دروغ

نامحدود 256 زده 16 تومن . این همون یک به 10 هست ؟ سرعت دانلودش چطوره ؟ 16 کیلو در بهترین حالت؟

------------------------------

تو قزوین (زیباشهر) آسیا تک اینترنت 512 نامحدود میده ماهی 29 تومن . سرعت دانلود در 24 ساعت فیکس رو 60 کیلو میچرخه . تو بیدستان آسیا تک نت نمیده ولی خود نت مخابرات 256 نامحدود سرعت دانلود 50 در 24 ساعت فیکس . بعد نت ما رو داشته باش
    Last edited by TimeWarp; 27-07-2014 at 12:59.

4. 4 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مشكل از مخابراته، منم از صبح تا حالا هر 30 ثانيه يه بار ديسكانكت ميشم، يه چند باريم ارور پسورد داد! تماس گرفتم پشتيباني گفتن مشكل از مخابراته تا پايان وقت اداري حل ميشه!

6. 2 کاربر از mr__k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ja\/aD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

این آشنای اول سرویس هاش رو محدود کرده ؟ :|

من 2 مگ دارم ... سرعت دانلود من تو روز از 220 بود ، اومد رو 100 . شبا هم بالای 60 نمیره !

واقعا از وقتی ضحی کیش جمع شد یه هفته درست درمون از نت نتونستم استفاده کنم ...

جای دیگه هم نیست برم نت بگیرم ! مخابرات به بقیه isp ها اصن پورت نمیده . های وب بدبخت الان 1 ساله و نیم هست پورت نداره !

8. 2 کاربر از Ja\/aD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

واقعا بدبختیم

همه جای دنیا کیفیت و قیمت رو میارن پایین یوزرها رو جذب کنن اینجا برعکسه

عوض اینکه شرکت های خصوصی قیمت رو بیارن پایین این همه سودی که تو این سالها در نبود شرکت دولتی کردن تو جیبشون رو کمتر کنن تا ملت راضی نگه دارن گرون تر میکنن !! اونم الان که مخابرات با قیمت های پایین شده یه پای قضیه فروش اینترنت

بعد از گرونی اندیشه تو سرعت های 128 و 256 نامحدود الان پارس آنلاین هم 128 و 256 نامحدود رو گرون کرده

البته گرونی پارس تو قیمت نبوده بلکه حجم دانلود رو کمتر کردن

امروز زنگ زدم اندیشه میگم شما گفتید گرون کردید 256 رو و سرعت رو بردید بالا پس چرا اینطوریه

میگه نه حتی محدود هم بگیری سرعت همونه مگه اینکه ساعات خلوت باشه یه مقدار بره بالا ، واقعا که

جالب اینجاست هر دو این شرکت ها 512 نامحدود رو ارزون کردن ، یعنی 100 تومن پول بده بهت بیشتر حال بدیم ، اکثر یوزرهای نامحدود همین 128 و 256 رو دارن آخه کی واسه اینترنتی که همش قطعه و سرعتش کم میشه 100 تومن پول میده

شورشو در آوردن

10. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

از 2020 استفاده میکنم ، مرکز 4 ... قطعو وصلی ها تو 2.3 روز گذشته امان نمیده و هر چند ثانیه قطعو وصلی دارم ، خلاصه که وضعیت فوق افتضاست ... !!
    کسی اطلاعی داره دلیلش چیه و کی از این وضعیت خلاص میشیم ؟! از پشتیبانی که ناامید شدم به کل
    Last edited by SA.JJ.AD; 28-07-2014 at 03:36.

12. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درست نشد بعد 24 ساعت!‌عجب بساطيه! ماه قبلم 3 روز نتم قطع بود! الان يعني اين دزدي نيست؟

14. 2 کاربر از mr__k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه unicorns1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان من سرویس 2 مگ 12 ماه رودارم حالا میخوام برم بگم واسم 512 ماهانه 5 گیگ بزنن امکانش هست ؟
    البته من سرویس 2 مگ ماهانه خواسته بودم قصور از اونا بود
    حالا اگه سرویسمو عوض کنم این دوماهی که سرویس 2 مگ داشتم میاد رو فیش دیگه؟

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

واقعا بدبختیم

همه جای دنیا کیفیت و قیمت رو میارن پایین یوزرها رو جذب کنن اینجا برعکسه

عوض اینکه شرکت های خصوصی قیمت رو بیارن پایین این همه سودی که تو این سالها در نبود شرکت دولتی کردن تو جیبشون رو کمتر کنن تا ملت راضی نگه دارن گرون تر میکنن !! اونم الان که مخابرات با قیمت های پایین شده یه پای قضیه فروش اینترنت

بعد از گرونی اندیشه تو سرعت های 128 و 256 نامحدود الان پارس آنلاین هم 128 و 256 نامحدود رو گرون کرده

البته گرونی پارس تو قیمت نبوده بلکه حجم دانلود رو کمتر کردن

امروز زنگ زدم اندیشه میگم شما گفتید گرون کردید 256 رو و سرعت رو بردید بالا پس چرا اینطوریه

میگه نه حتی محدود هم بگیری سرعت همونه مگه اینکه ساعات خلوت باشه یه مقدار بره بالا ، واقعا که

جالب اینجاست هر دو این شرکت ها 512 نامحدود رو ارزون کردن ، یعنی 100 تومن پول بده بهت بیشتر حال بدیم ، اکثر یوزرهای نامحدود همین 128 و 256 رو دارن آخه کی واسه اینترنتی که همش قطعه و سرعتش کم میشه 100 تومن پول میده

شورشو در آوردن
    فقط همین استان گیلان و شاید چند تا استان در پیت مثل گیلان اینجوریه. استای دیگه مثلا همین قزوین یا کرج یا مشهد از بس شرکت خصوصی isp زیاده با طرح ها و قیمت های مختلف برای یوزر سر و دس می شکنن شرکت ها . مخابرات گیلان اینجا رو قبضه کرده و با توجه به شرایطی که به وجود آوردن هیچ شرکتی رقبت نمی کنه تو این استان فعالیت کنه

این عزیزی که می گفت من پشتیبانی 2020 هستم کجاست ؟

17. 3 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم وارد تنظیمات مودمم بشم tp link دارم td8811 وقتی 192.168.1.1 رو میزنم تو اون دو کادر مینویسم admin قبول نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •