تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2025 از 2376 اولاول ... 10251525192519752015202120222023202420252026202720282029203520752125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,241 به 20,250 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه mastaneeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

زرينچه: كار جباري زشت بود

خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: حركتي كه جباري پس از تعويض انجام داد، زشت بود.

جواد زرينچه در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره حركت مجتبي جباري در هنگام تعويض با آرش برهاني در جريان بازي مقابل الاتحاد اظهار داشت: كار زشتي را از جباري ديديم. بازيكنان ما بايد تصميم سرمربي را هضم كنند. حرف اول و آخر را در تيم سرمربي مي زند و هر چقدر هم اشتباه باشد بازيكن بايد بپذيرد.
    وي افزود: شايد خود بازيكن هم بعد از انجام چنين كاري پشيمان باشد. ما اگر در فوتبال پيشرفت نمي كنيم به اين دليل است كه مسائل انضباطي را به خوبي رعايت نمي كنيم. اگر در هر باشگاه بزرگي چنين اتفاقاتي رخ دهد برخورد جدي مي كنند.
    مدافع اسبق آبي پوشان ادامه داد: بازيكن اگر از مربي يا باشگاه هم دلخوري داشته باشد بايد با بازي خوب خود در زمين شايستگي اش را نشان دهد و تيم را به خود وابسته كند.
    زرينچه درباره بازي استقلال مقابل الاتحاد عنوان كرد: در 15 دقيقه آخر استقلال تحت فشار بود. اين بازي به ما ياد داد هميشه يادمان باشد كه بهترين دفاع، حمله است. متاسفانه بازيكنان استقلال خيلي زود به حفظ نتيجه رو آوردند. بازيكنان الاتحاد با حرفه اي گري توانستند از اين موقعيت استفاده كنند.
    وي تصريح كرد: اگر استقلال به جاي كم كردن يك مهاجم و حفظ جباري در زمين به بازي ادامه مي داد مي توانست حتي گل دوم را هم بزند. به هر حال تعويض هاي امير قلعه نويي خوب نبود. شايد اگر گل برهاني حفظ مي شد مي توانستيم بگوييم تعويض خوبي بوده است اما در ادامه بازي نشان داده شد كه بايد تصميم ديگري گرفته مي شد.
    زرينچه خاطرنشان كرد: هنوز اتفاق خاصي رخ نداده و استقلال براي جبران اين نتيجه زمان دارد و بايد به فكر بازي هاي آينده باشد.

داره خودمونی میشه mastaneeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    مظلومي: استقلال ترسو بازي كرد

خبرگزاري فارس: مربي اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال با توجه به توانمندي هايش نبايد ترسو بازي مي كرد.

پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي تيم استقلال مقابل الاتحاد عربستان اظهار داشت: پيش بيني مي شد كه الاتحاد خوب باشد. البته استقلال هم تيم سيار خوبي است ولي ترسو بازي كرد. 70 دقيقه بازي دفاعي براي تيمي كه يكي از قطب هاي فوتبال آسيا است خوب نيست.
    وي افزود: بازيكنان استقلال به تيم حريف فرصت هاي زيادي دادند. البته آنها در دفاع خوب ظاهر شدند اما الاتحاد هم تلاش خوبي براي رسيدن به گل از خود نشان داد. استقلال برخلاف جريان بازي توانست گل بزند اما در ادامه بازي نتوانست به همين شكل كار را تمام كند.
    مربي اسبق استقلال در مورد تعويض هاي قلعه نويي عنوان كرد: در مورد تعويض هاي يك مربي حرفي نمي زنم. چون در آن لحظه او اين تغييرات را بهتر ديده است. شايد اگر من بودم تصميم ديگري مي گرفتم. اين از اختيارات مربي است و حرفي نمي توان زد.
    مظلومي تاكيد كرد: بيشتر از باخت استقلال از حركت جباري در كشور بيگانه ناراحت شدم. بازيكنان جوان بايد بدانند كه قرار نيست هميشه در جريان بازي باشند. معتقد هستم به دليل بازي مستقيم دفاع استقلال با مهاجمان اين تيم هافبك هاي استقلال كم فروغ بودند و جباري در جريان بازي محو بود.
    سرمربي مس كرمان تصريح كرد: مربي در يك زمان تصميم به تغيير تاكتيك مي گيرد. حتي اگر اشتباه هم باشد بازيكن حق اعتراض ندارد.
    مظلومي درباره اينكه قلعه نويي اين باخت را به مشكلات داوري ربط داده است اظهار داشت: من از تلويزيون مشكل داوري نديدم. شايد قلعه نويي در ورزشگاه نكته اي ديده كه ما نديده ايم.
    وي از ميان تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا تيم صبا را ستود و گفت: تيم صبا در عربستان هم بازي خوب و هم تاكتيك خوبي را اتخاذ كرد. از ميان تيم هاي ايراني اين تيم بهترين نتيجه را گرفته است.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جواد زرينچه
    اسطوره ی تعصب

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

علی آقا اگه خیلی طلبه اخراج جباری هستی یه میل بزن به واعظ پیشنهادتو بده اینجا کاری از دست ما برنمیاد تا اخراجش کنیم.

من نمیخوام کار جباری توجیه بشه حتما باید تنبیه بشه ولی ما از این بدترشم دیدیم. مثلا تو جام ملتها یادتونه اون رحمان رضایی زد زیرگوشه بداوی و همه این صحنه رو از تلویزیون دیدن... آبروی ایران رو برد. دو تا هم تیمی با هم درگیر شدن اونم در سطح جام ملتها... برخوردی نشد باهاشون. یا کاری که شهاب گردان کرد یا اون مهاجم ابومسلم یا علی کریمی که مستقیما مدیرعامل تیم رو متهم به باندبازی کرد ولی هیچ برخوردی نشد. حالا جباری فقط واسه خاطر اینکه موقع تعویض با بازیکن تازه وارد خوش و بش نکرده باید اخراج بشه...؟ به نظر من جباری بیشتر از این جهت باید تنبیه بشه که باعث شد حاشیه سازها و دشمنای استقلال سوژه پیدا کنن....

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

من استقلالی نیستم.ولی این چه گندی بود که تیمتون زد؟صبا واقعا عالی بازی کرد.بعد از بازی صبا ما گفتیم استقلال راحت میزنه.
    گل دوم رو که خوردن تلویزیون رو خاموش کردم خوابیدم.سر درد گرفتم تا صبح خوابم نبرد.سر کلاس نعشه بودم.
    بازی 1 هیچ برده رو الکی باختن.
    همش تقصیر قلعه نوعی بود که تیمو دفاعی فرستاد تو زمین.همش ضدفوتبال بازی میکردن.حتی اگه استقلال بازی رو 1-0 میبرد بازم کار قلعه نوعی جالب نبود.
    حالا باید منتظر بقیه بازی ها باشیم.ولی حیف شد.خیلی هم حیف شد.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

علی آقا اگه خیلی طلبه اخراج جباری هستی یه میل بزن به واعظ پیشنهادتو بده اینجا کاری از دست ما برنمیاد تا اخراجش کنیم.

من نمیخوام کار جباری توجیه بشه حتما باید تنبیه بشه ولی ما از این بدترشم دیدیم. مثلا تو جام ملتها یادتونه اون رحمان رضایی زد زیرگوشه بداوی و همه این صحنه رو از تلویزیون دیدن... آبروی ایران رو برد. دو تا هم تیمی با هم درگیر شدن اونم در سطح جام ملتها... برخوردی نشد باهاشون. یا کاری که شهاب گردان کرد یا اون مهاجم ابومسلم یا علی کریمی که مستقیما مدیرعامل تیم رو متهم به باندبازی کرد ولی هیچ برخوردی نشد. حالا جباری فقط واسه خاطر اینکه موقع تعویض با بازیکن تازه وارد خوش و بش نکرده باید اخراج بشه...؟ به نظر من جباری بیشتر از این جهت باید تنبیه بشه که باعث شد حاشیه سازها و دشمنای استقلال سوژه پیدا کنن....
    موافق میباشم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بازی رو ندیدم ..
    جباری مگه چیکار کرده ؟

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من بازی رو ندیدم ..
    جباری مگه چیکار کرده ؟
    جباری موقع تعویضش با برهانی اصلا نیومد سمت برهانی و از یه متر اونورتر از زمین بیرون رفت...

..

..

..

داره خودمونی میشه adnokanna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

سلام بچه ها،
    این چند روز حالم خیلی گرفته بود و اصلا حوصله نداشتم بیام تو تاپیک. خیلی ضعیف بازی کردیم. بعد از اون گل بر خلاف روند بازی، تعویض هامون خیلی بد و بدموقع بود و با بیرون رفتن جباری و جانواریو شیرازه ی تیم از هم پاشید. از جباری خیلی دلخورم، چون همیشه فکر میکردم آدم حسابیه ولی نشون داد خیلی خودخواهه و خودش رو از موفقیت تیم مهمتر میدونه. ژنرال تعویض هاش افتضاح بود. اگر بخوان این روند رو ادامه بدن آسیا که هیچ، تو لیگ برتر ام شانسی ندارن. ای کاش استقلال کمی به خودش میومد و ژنرال هم کمی به انتقادها توجه میکرد. صبا خیلی منطقی بازی کرد و نتیجه ی خوبی هم گرفت. باید استقلال روندش رو تغییر بده وگرنه...

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ما که فهمیدیم تا سیاوش میره بیرون استقلال بردو با باخت یا مساوی عوض می کنه حالا امیر کی می خواد بفهمه الله اعلم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •