5 تومنم بیشتره نزدیک 10 تومن میشه
ما یه خط داریم که فقط روش اینترنت وصله و ماهی یه دقیقه هم مکالمه نداره ولی هر بار تو قبضش نزدیک 10 تومن ابونمان و مالیات و از این جور چیزا میاد
پول زوره بخدا
5 تومنم بیشتره نزدیک 10 تومن میشه
ما یه خط داریم که فقط روش اینترنت وصله و ماهی یه دقیقه هم مکالمه نداره ولی هر بار تو قبضش نزدیک 10 تومن ابونمان و مالیات و از این جور چیزا میاد
پول زوره بخدا
دوستان این خط برا ۱۶ مگابیت fup مخابرات خوبه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکه دوستانی که ۱۶ مگابیت گرفتن الان سرعت آپلودشون چنده؟
ممنون
بیشتر از این حرفها میکشه
Vdsl رو چه خطهایی ارایه میدن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
ما خط تلفن فیبر هست و اینترنت مخابرات 1 مگ خریدم، اما سرعتش خیلی خوب نیست و حدود 200 کیلوبایت دانلود میده. موقع ثبت نام به من گفتند که خطتتون بیشتر از 1 مگ نمیکشه (اما نمیدونم از کجا میدونن یا درست میگن یا نه)، آیا من میتونم تو ماه بعد سرعتم رو بالاتر ببرم و اگر میتونم از کجا باید بفهمم که حداکثر سرعتی که میتونم بگیرم چقدره ؟ چون یادمه قبلا که شاتل داشتم، خودشون تنظیم میکردند ولی اینجا من تماس میگیرم میگن معلوم نیست ممکنه قطع بشه. این تصویر مودم هست حالا نمیدونم خوبه یا بد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
خط شما کیفیتش خوبه و تا ۲۳ مگ همون طور که خود مودم نوشته کشش داره
ممنون پس یعنی این حرفهایی که خودشون میزنن اصلا درست نیست؟
بعد من باید حتما تا ماه بعد صبر کنم تا بتونم سرویسم رو تغییر بدم ؟ الان به صورت پس پرداختی هست، میشه پیش پرداخت کنم بعد اینترنتی پولش رو بدم؟
کلا بهتره پیش پرداخت بگیرین
برین بگیم پیش پرداخت میخوام سرویستون رو عوض کنید
خطتون هم جواب میده کامل
تماس گرفتم گفتن که نمیشه باید یه ماه بگذره، حالا من یه ماه صبر میکنم، ماه بعد اگر بشه تلفنی عوضش میکنم.
موقع خرید هم هرچی من میگفتم پیش پرداخت میخوام و سرعتم رو بالا بدین قبول نمیکردن.
در هر صورت ممنون.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)