تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2024 از 4428 اولاول ... 1024152419241974201420202021202220232024202520262027202820342074212425243024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,231 به 20,240 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان کسی هست به من نرم افزار حجم سنج رو معرفی کنه ؟! فکر میکنم الکی ترافیکم سوخت میشه
    از اینجا دانلود کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

امروز زنگ زدم به نمایندگی گفتم سرعت شبانه کمه! گفت بزار ببینم! منم خوشحال شدم گفتم حالا یه غلطی میکنه.... بعد از 1 دقیقه گفت هر وقت چراغ مودمت ثابت شد بگو! وقتی ثابت شد گفت الان دیگه درست شده منم با کلی ذوغ رفتم تو مودم دیدم این نامرد خطمو رو 1 مگ بسته
    این کارشناس های پارس واقعا هیچی حالیشون نیست. حالا هر چی زنگ میزنم میگن اصلا اجازه نداریم رو 4 مگ ببندیم
    تف تو پارس
    اولش که اون احمق ها این کار رو نباید میکردن چه ربطی داره ؟من چند بار زنگ زدم و ایمیل هم ارسال کردم تا مخشون رو زدم و پورت رو روی 4 بستن؟

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه چیزی...چرا همه نمیرن از این نا محدود های پارس بگیرن..خیلی به صرفه تره که..128..خط رو رو دو مگ میبندن...150 200 هم میره...20گیگ هم که حداقل داری....بیشتر باشه کمتر نیست فک کنم...حالا مثلا اگه بخوای حجمی 20گیگ بخری یه 40 50 تومن باس پیاده بشی....معمولا هم با 4 5 گیگ نمیشه تو یه ماه کنار اومد...شبانه هم که دوستا اکثرا مینالن..پس دیگه چرا میگین زیاد جالب نیست و از این حرف؟....من خودم 512 مخابرات دارم ماهی 20 ...سرعتم تو روز میاد در حد 5 10...ولی خوب مث که منطقه ما مشکل داره...میخوام بیام پارس ...مصرف هم زیاد ندارم...خطم هم رو 2مگ بسته میشه...ماهی هم 27تومن..که فقط 7تومن از ماله مخابرات بیشتره...

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اولش که اون احمق ها این کار رو نباید میکردن چه ربطی داره ؟من چند بار زنگ زدم و ایمیل هم ارسال کردم تا مخشون رو زدم و پورت رو روی 4 بستن؟
    من الان بار 4 هست که زنگ میزنم یه زنی بر میداره میگه از شیراز هستید؟ میگم اره میگه وصل میکنم به واحد مربوطه. واحد مربوطه هم همون کارشناس احمقی هست که خط رو روی 1 مگ بست حالا هر کاریش میکنم میگه خط شما نویز داره اصلا رو 4 مگ بسته نمیشه. بهش میگم بابا من اصلا مشکلی با نویز نداشتم میگه نمیشه . مثل خ. از کرده خودم پشیمونم حالا باید نهایت سرعت 100 رو به 400 بخاطر یه احمق بپذیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هدیه 1 گیگ کی می دن برای عید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستانی که مشکل کم شدن حجم بیش از مصرف واقعی دارن:
    تنها راه حل استفاده از س*ا*ک*س و یا ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن هستش. وقتی با دانلود منیجر دانلود میکنید، دانلود منیجیر چند کانکشن به سایت مورد نظر ایجاد میکنه که این کانکشن‌ها بعد از مدتی (بستگی به سایت داره) تجدید میشه.
    یعنی یه کانکشن قطع میشه و دوباره وصل میشه ولی متاسفانه پارس‌انلاین اون کانکشن قطع شده رو فعال در نظر میگیره و دیتا بدون هیچ سودی دانلود میشه. حتی گاهی وقتی دانلود تموم شده باز هم کانکشن ها قطع نمیشن.
    ولی با س*ا*ک*س این مشکل وجود نداره چون پارس کنترلی روی اون کانکشن نداره. چیزی که عجیبه با و*ی**پ*ی**ا*ن هم این مشکل وجود داره. فقط با س*ا*ک*س درست کار میکنه.
    من این مشکلو فقط با پارس‌آنلاین دارم، توی شرکت، داتک داریم که اون هیچ مشکلی نداره. قبلا با مخابرات هم همچین مشکلی نداشتم.
    Last edited by DarkLords; 31-10-2012 at 02:25.

8. این کاربر از DarkLords بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه چیزی...چرا همه نمیرن از این نا محدود های پارس بگیرن..خیلی به صرفه تره که..128..خط رو رو دو مگ میبندن...150 200 هم میره...20گیگ هم که حداقل داری....بیشتر باشه کمتر نیست فک کنم...حالا مثلا اگه بخوای حجمی 20گیگ بخری یه 40 50 تومن باس پیاده بشی....معمولا هم با 4 5 گیگ نمیشه تو یه ماه کنار اومد...شبانه هم که دوستا اکثرا مینالن..پس دیگه چرا میگین زیاد جالب نیست و از این حرف؟....من خودم 512 مخابرات دارم ماهی 20 ...سرعتم تو روز میاد در حد 5 10...ولی خوب مث که منطقه ما مشکل داره...میخوام بیام پارس ...مصرف هم زیاد ندارم...خطم هم رو 2مگ بسته میشه...ماهی هم 27تومن..که فقط 7تومن از ماله مخابرات بیشتره...
    120 تا بیشتر نمیره
    قیمت هم 30 تومن میشه
    سرویس بدی نیست امیدوارم قیمتش بیاد پایین

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

من الان بار 4 هست که زنگ میزنم یه زنی بر میداره میگه از شیراز هستید؟ میگم اره میگه وصل میکنم به واحد مربوطه. واحد مربوطه هم همون کارشناس احمقی هست که خط رو روی 1 مگ بست حالا هر کاریش میکنم میگه خط شما نویز داره اصلا رو 4 مگ بسته نمیشه. بهش میگم بابا من اصلا مشکلی با نویز نداشتم میگه نمیشه . مثل خ. از کرده خودم پشیمونم حالا باید نهایت سرعت 100 رو به 400 بخاطر یه احمق بپذیرم
    شما به پارس آنلاین به واحد شکایتش یک ایمیل مودبانه بزن (مشخصات وشماره اشتراک رو هم بنویس مثل اینکه میخوای یک ایمیل رسمی به دولت بزنی )؛ من همین کار رو کردم خودشون تماس گرفتن و درست شد ، اتفاقا برخورد خوبی هم داشت ؟

11. این کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

30 تومن دادم سرعت دانلودم بیشتر از 120 نمیره هاها
    نامحدود 128
    کلا سرویس نامحدود یعنی دانلود بی دانلود اون 20 گیگ هم که فقط 5 گیگش بخاطر وبگردی و کارهای روزمره میره 1 گیگش هم بزار واسه دزدیشون میمونه 14 گیگ

اما سه ماهه سرویس حجمی 1 مگ میشه ماهی 20 تومن
    ماهی 80 گیگ هم میتونی دانلود رایگان کنی
    80 کجا 14 ..15 کجا (اصلا حساب کن 20 روی 16 کیلوبایت هم هیچکس نمیزاره 24 ساعته دان کنه کارهای روزمرش چی اونوقت؟)

نتیجه گیری :
    نامحدود = محدود
    پس این همه تبلیغات این سرویسو کردن اینم قلابی از کار در اومد

13. این کاربر از jesika_243 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

990 مگ دیشب با سرعت 512 کند پارس انلاین بزور دانلود کردم ولی توی سایت پارس 1053 مگ نشون میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •