از اینجا دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش که اون احمق ها این کار رو نباید میکردن چه ربطی داره ؟من چند بار زنگ زدم و ایمیل هم ارسال کردم تا مخشون رو زدم و پورت رو روی 4 بستن؟
دوستان یه چیزی...چرا همه نمیرن از این نا محدود های پارس بگیرن..خیلی به صرفه تره که..128..خط رو رو دو مگ میبندن...150 200 هم میره...20گیگ هم که حداقل داری....بیشتر باشه کمتر نیست فک کنم...حالا مثلا اگه بخوای حجمی 20گیگ بخری یه 40 50 تومن باس پیاده بشی....معمولا هم با 4 5 گیگ نمیشه تو یه ماه کنار اومد...شبانه هم که دوستا اکثرا مینالن..پس دیگه چرا میگین زیاد جالب نیست و از این حرف؟....من خودم 512 مخابرات دارم ماهی 20 ...سرعتم تو روز میاد در حد 5 10...ولی خوب مث که منطقه ما مشکل داره...میخوام بیام پارس ...مصرف هم زیاد ندارم...خطم هم رو 2مگ بسته میشه...ماهی هم 27تومن..که فقط 7تومن از ماله مخابرات بیشتره...
من الان بار 4 هست که زنگ میزنم یه زنی بر میداره میگه از شیراز هستید؟ میگم اره میگه وصل میکنم به واحد مربوطه. واحد مربوطه هم همون کارشناس احمقی هست که خط رو روی 1 مگ بست حالا هر کاریش میکنم میگه خط شما نویز داره اصلا رو 4 مگ بسته نمیشه. بهش میگم بابا من اصلا مشکلی با نویز نداشتم میگه نمیشه . مثل خ. از کرده خودم پشیمونم حالا باید نهایت سرعت 100 رو به 400 بخاطر یه احمق بپذیرم
هدیه 1 گیگ کی می دن برای عید؟
دوستانی که مشکل کم شدن حجم بیش از مصرف واقعی دارن:
تنها راه حل استفاده از س*ا*ک*س و یا ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن هستش. وقتی با دانلود منیجر دانلود میکنید، دانلود منیجیر چند کانکشن به سایت مورد نظر ایجاد میکنه که این کانکشنها بعد از مدتی (بستگی به سایت داره) تجدید میشه.
یعنی یه کانکشن قطع میشه و دوباره وصل میشه ولی متاسفانه پارسانلاین اون کانکشن قطع شده رو فعال در نظر میگیره و دیتا بدون هیچ سودی دانلود میشه. حتی گاهی وقتی دانلود تموم شده باز هم کانکشن ها قطع نمیشن.
ولی با س*ا*ک*س این مشکل وجود نداره چون پارس کنترلی روی اون کانکشن نداره. چیزی که عجیبه با و*ی**پ*ی**ا*ن هم این مشکل وجود داره. فقط با س*ا*ک*س درست کار میکنه.
من این مشکلو فقط با پارسآنلاین دارم، توی شرکت، داتک داریم که اون هیچ مشکلی نداره. قبلا با مخابرات هم همچین مشکلی نداشتم.
Last edited by DarkLords; 31-10-2012 at 02:25.
120 تا بیشتر نمیره
قیمت هم 30 تومن میشه
سرویس بدی نیست امیدوارم قیمتش بیاد پایین
شما به پارس آنلاین به واحد شکایتش یک ایمیل مودبانه بزن (مشخصات وشماره اشتراک رو هم بنویس مثل اینکه میخوای یک ایمیل رسمی به دولت بزنی )؛ من همین کار رو کردم خودشون تماس گرفتن و درست شد ، اتفاقا برخورد خوبی هم داشت ؟
پس این همه تبلیغات این سرویسو کردن اینم قلابی از کار در اومد![]()
990 مگ دیشب با سرعت 512 کند پارس انلاین بزور دانلود کردم ولی توی سایت پارس 1053 مگ نشون میده.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)