تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2024 از 2199 اولاول ... 10241524192419742014202020212022202320242025202620272028203420742124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,231 به 20,240 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من امشب بازم از 2 تا 8 دانلود میکنم.

2. 2 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه new_folder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان. من دو سه روز پیش اینترنت مبین نتم قطع شد. در واقع سیگنال از بین رفت. در حالی که جای ثابتی داشت و تقریبا دو سال جای مودم را تغییر نداده بودم. اما نمیدونم چرا سیگنال دهی یهو از بین رفت. یعنی به نظر شما دکل ایراد داره ؟ مودم هیچ اشکالی نداره چون جای دیگه میبرم درست میشه... میخواستم بپرسم که شما هم همین مشکلو داشتین تا حالا ؟ و آیا اگه مودم رو آپگریت بکنم درست میشه ؟ در کل چه راهکاری به نظرتون میرسه ؟
    (میخوام مودم همون جای قبلی دوباره سیگنالش خوب بشه)
    Last edited by new_folder; 21-02-2014 at 22:45.

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

بهترین کار اینه از قسمت صدای مشتری تو سایت پیگیری کنیم

5. این کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تو رو خدا بیاین پیگیری کنیم کم یا حذفش نکنن شماررو یه ذره چش بگیریم حله

7. این کاربر از alichoopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

واسه اعتراض راه های مختلفی هست ولی متاسفانه هیچ کدومش تو ایران جواب نمیده چون دل ها با هم یکی نیست .. مثلا بزرگترین ضرری که میشه به این شرکت زد در اعتراض به این حرکتش اینه که تعداد زیادی از مشتریان ماهیانه 1 ماه طرحشون رو فعال نکنند و هزینه پرداخت نشه .. اون موقع حساب کار دستش میاد .. هر چند مشترکین عادی شاید خیلی مهم به حساب نیان اما اگه تعداد زیادی باشن ضرر هم به مراتب بیشتره .. اما حیف که تو ایران نمیشه از این کارا کرد ...

9. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان. من دو سه روز پیش اینترنت مبین نتم قطع شد. در واقع سیگنال از بین رفت. در حالی که جای ثابتی داشت و تقریبا دو سال جای مودم را تغییر نداده بودم. اما نمیدونم چرا سیگنال دهی یهو از بین رفت. یعنی به نظر شما دکل ایراد داره ؟ مودم هیچ اشکالی نداره چون جای دیگه میبرم درست میشه... میخواستم بپرسم که شما هم همین مشکلو داشتین تا حالا ؟ و آیا اگه مودم رو آپگریت بکنم درست میشه ؟ در کل چه راهکاری به نظرتون میرسه ؟
    (میخوام مودم همون جای قبلی دوباره سیگنالش خوب بشه)
    اگه می‌گید جای دیگه مودم درست کار می‌کنه که پس مودم به قول خودتون هم سالم هست و نیازی به آپگرید نداره. البته نگفتین از جای دیگه منظور توی همون محل نصب مودم هست یا جای دورتر می‌رید. چون اگه منظورتون مثلاً اتاق بغلی باشه که باز معلومه وضعیت‌تون از نظر سیگنال خوبه و دکل مناسبی نزدیک‌تون هست.
    چیزی که می‌تونم حدس بزنم شاید منبع نویز و پارازیت شدیدی بغل مودم دارین که باعث می‌شه سیگنال در حد قطع ضعیف بشه. بهتره اول این موضوع رو چک کنید.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ساعت ۲ است و من که شروع کردم ب دانلود .بنظرم هیچ وقت جرعتشو ندارن شبانه رو حذف کنن ! اگه حذف کنن واقعا دلیلی نمیمونه که من تمدید کنم چون من فقط به عشق دانلود فیلم و موزیکه که اینترنت دارم والی کارای عادی و فیس و.. همه با موبایل ولب تاپ از نت دانشگاه مجانی وصل میشن

اگه این 2 ساعتم کم کردن! واقعا باید دید دیگه ارزش داره و اصلاچیزی میشه مثل قبل گرفت .چون 3 ساعت و نیم بعید میدونم بدرد دانلود فیلم بالای 2 گیگ حتی بخوره منکه فیلم ایرانی که کیفیتش در حد پشقله .
    Last edited by pcgamer; 22-02-2014 at 02:24.

13. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه new_folder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اگه می‌گید جای دیگه مودم درست کار می‌کنه که پس مودم به قول خودتون هم سالم هست و نیازی به آپگرید نداره. البته نگفتین از جای دیگه منظور توی همون محل نصب مودم هست یا جای دورتر می‌رید. چون اگه منظورتون مثلاً اتاق بغلی باشه که باز معلومه وضعیت‌تون از نظر سیگنال خوبه و دکل مناسبی نزدیک‌تون هست.
    چیزی که می‌تونم حدس بزنم شاید منبع نویز و پارازیت شدیدی بغل مودم دارین که باعث می‌شه سیگنال در حد قطع ضعیف بشه. بهتره اول این موضوع رو چک کنید.
    ممنون از پاسخ شما. منظورم از جای دیگه مثلا حیاط خونمون یا فضای آزاد مشکلی نداره. الان هم مودم را موقتا گذاشتم توی حیاط. ولی نمیشه همیشه اونجا بمونه باید بیارم توی اتاق. اما متاسفانه توی هیچ اتاق یا کلا توی محیط بسته خونه سیگنال نداره. فکر نکنم نویزی هم بوده باشه چون وقتی داشتم استفاده میکردم اینترنت یهو قطع شد. پس ربطی به نویز نداره. بازم ممنون از تو

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما. منظورم از جای دیگه مثلا حیاط خونمون یا فضای آزاد مشکلی نداره. الان هم مودم را موقتا گذاشتم توی حیاط. ولی نمیشه همیشه اونجا بمونه باید بیارم توی اتاق. اما متاسفانه توی هیچ اتاق یا کلا توی محیط بسته خونه سیگنال نداره. فکر نکنم نویزی هم بوده باشه چون وقتی داشتم استفاده میکردم اینترنت یهو قطع شد. پس ربطی به نویز نداره. بازم ممنون از تو
    مال منم چندین بار شده
    من آپدیت و اینا نمیکنم هیچوقت

مشکل از دکلشونه چند بار زنگ بزنی بگی تو این منطقه خوب بوده الان مشکل داری میان دکل رو چک میکنن

Sent from my SM-C105 using Tapatalk

16. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

الان 25 دقیقه به هشته مال من که حجمم چیزی کم نشده داره بازم دانلود میکنه فکر نکنم کم کرده باشن

Sent from my SM-C105 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •