تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2024 از 2550 اولاول ... 102415241924197420142020202120222023202420252026202720282034207421242524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,231 به 20,240 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نوشته شده توسط mahdips3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر از مخابرات حجم 20 گیگ بخریم و تا پایان ماه تموم نشه ، باقیش به ماه بعد منتقل میشه یا نه???
    چون کارشناسان مخابرات هرکدوم یه جوابی میدن!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

>>>> وقتی شما سرویس یکساله گرفتی هر چی حجم بخری تا آخر سرویست برات میمونه

آخه مشکل اصلی این هست که اگر باقیمانده ترافیک برای ماه های بعدی باقی بمونه، تو ماه های بعدی هم اتوماتیک 5 گیگ(که فقط باید تو همون ماه استفاده بشه) اضافه میشه. حالا سیستم از کدوم ترافیک کم می کنه ؟؟(خود کارشناس مخابرات هم همین رو گفت !!) اگر از 5گیگ ماهیانه کم کنه که مشکلی نیست ولی از ترافیک اضافه خریداری شده کم کنه که مشکل اصلی همین هست!!!! خودشون هم موندن!!

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نگرفتم منظورتون چیه
    همچین چیزی نداریم که مثلا 5 گیگ رو باید دقیقا تو همون ماه استفاده کنی
    گیریم شما توربو گرفتی که ماهانه 4 گیگ ترافیک داره و شما این سرویسو برا یکسال گرفتی که میشه 48 گیگ برا یکسال
    حالا مثلا 20 گیگ هم اضافه گرفتی یعنی 68 گیگ داری برا یکسال
    تو این یکسال هر طور خواستی میتونی مصرف کنی
    خواستی همرو تو یک ماه مصرف کنی یا همرو نگهداری تو ماه آخر
    کلیت اینه که شما یکسال رو داری با حجم 68 گیگ دیگه محدودیت دیگه ای نداره

البته این فقط برای سرویس های پیش پرداخت درسته . اگه شما سرویس کمپین ۲مگ ماهانه ۳گیگ گرفته باشین در طول یک سال ۳۶ گیگ دارین اما بعد یکسال اگه بمونه به اکانت تمدیدیتون انتقال پیدا نمیکنه و اگه حجم اضافی بگیرین به شرط تمدید قبل از اتمام اکانت فقط حجم خریداری شده اضافی به دوره بعد انتقال پیدا میکنه. در مورد پس پرداخت این بازه زمانی به یک ماه کاهش پیدا میکنه یعنی هر ماه ۳گیگ دارین که باید استفاده بشه اگه هم بمونه به ماه بعد انتقال پیدا نمیکنه و فقط حجم خریداری شده اضافی فقط به ماه بعد انتقال می یابد نه ماههای دیگر.
    Last edited by eyneto; 29-07-2014 at 00:22.

2. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

بله درسته سرویسهای پس پرداخت رو فراموش کرده بودم

4. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سایر استان ها سرویس های کمپین تابستانی رو با نرخ های پایین تر و بدون مودم (به اصطلاح رایگان) ارائه می دهند.ولی آذربایجان شرقی به اجبار مودم رایگان رو هم میده(100 البته که پولش رو حساب کرده) . بنده هم چون لازم نداشتم به همون نمایندگی فروختم . البته به قیمت مفت

در مورد ترافیک اضافه خریداری شده هم حق با دوستان بالاست.

6. این کاربر از mahdips3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوسلار
    مخابرات تو طرح تابستانی یه تعرفه ای داره سرعت ده مگ فکر کنم 8 گیگیش رو میده 28 تومن حالا سوال ایا دانلود شبانه هم داره یا نه ؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوسلار
    مخابرات تو طرح تابستانی یه تعرفه ای داره سرعت ده مگ فکر کنم 8 گیگیش رو میده 28 تومن حالا سوال ایا دانلود شبانه هم داره یا نه ؟ ممنون
    اکانت با مشخصات 10 مگ و ماهیانه ۸ گیگ ماهی 36180 تومن و 5 گیگ 28080 تومن و 3 گیگ 22140 تومن که همگی دارای دانلود رایگان شبانه می باشند که البته فقط به صورت پس پرداخت می باشند.

9. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوسلار
    اکانت با مشخصات 10 مگ و ماهیانه ۸ گیگ ماهی 36180 تومن و 5 گیگ 28080 تومن و 3 گیگ 22140 تومن که همگی دارای دانلود رایگان شبانه می باشند که البته فقط به صورت پس پرداخت می باشند.

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    من الان سرویس توربو ماهیانه 4 گیگ همارا دارم
    سرعت دانلود روزها 220 و شبها 100 هست
    آیا این عادیه؟
    الان من از توربو به مگا برم سرعت چقدر فرق می کنه؟
    شبانه مگا چقدره سرعتش؟
    روزانه چقدره؟
    این سرویس اولترا و .. کجا رفتن نمیتونم پیداشون کنم؟
    دیگه نا محدود با سرعت بالاتر نمیده فقط 128 داره؟
    یک سوال دیگه: برای شما هم وقتی فقط صفحه اصلی گوگل رو باز می کنین 2 مگ مصرف میشه والا خیلی زیاده 2 مگ هر صفحه ای که ورق بزنی بره من الان با وبگردی معمولی روزی 400 مگ از حجمم داره میره این عادیه؟

1- نرم افزار netlimiter را نصب کنید تا با استفاده از آن بتوانید مقدار مصرف اینترنت هر برنامه را مشاهده کنید و ارتباط برنامه های غیر ضروری با اینترنت را قطع کنید.
    2-برای وبگردی از نرم افزار opera ترجیحا ورژن 12.17 استفاده کنید و در تنظیمات opera turbo یا off-road mode را فعال کنید(این مود صفحه ها و عکسها را فشرده میکند و در مصرف صرفه جویی میکند)، میتوانید برای صرفه جویی بیشتر javascript و عکسها را هم از تنظیمات غیر فعال کنید و حتی با راست کلیک کردن در هر سایت تنظیمات مخصوصی برای آن اعمال کنید.(در اپرا فلشها هم غیرفعال است و تا بر روی آنها کلیک نکنید فعال نمیشوند و ad-blocker داخلی هم دارد.)
    3-در تنظیمات همه برنامه های نصب شده و در موارد موجود در کنترل پنل آپدیت اتوماتیک را غیرفعال کنید.
    4-user agent مرورگر خود را با user agent اپرا مینی عوض کنید(این کار باعث میشود نسخه موبایل سایتها باز شود که از نسخه اصلی خیلی کم حجمتر است)
    Last edited by 971971; 30-07-2014 at 12:53.

12. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام

من زنگ زدم گفتم دان استریم رو بالا ببرن گفتن ما نمیبریم بعدا کلی حرف گفتن ثبت کردم سرعتت رو بالا ببرن چقدر طول میکشه بالا ببرن؟ یا باید دوباره زنگ بزنم

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها ali-u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو قلب مادر

پيش فرض

سلام

من زنگ زدم گفتم دان استریم رو بالا ببرن گفتن ما نمیبریم بعدا کلی حرف گفتن ثبت کردم سرعتت رو بالا ببرن چقدر طول میکشه بالا ببرن؟ یا باید دوباره زنگ بزنم
    کدوم شرکت - سرویست چیه؟

15. این کاربر از ali-u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بمخابرات-مگا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •