اینترنت من هم ساعت 4:45 قطع شد ...
من دفعه قبل از نمایشگاه 10 مگ 1 ساله با 1200 گیگ دانلود شبانه گرفتم (قیمتش هم 123000 تومان بود با مودم رایگان)...
2 ماه دیگه قراردادم تموم میشه الان باید چه طرحی بردارم که جوابگوی دانلود شبانه ی من باشه ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اینترنت من هم ساعت 4:45 قطع شد ...
من دفعه قبل از نمایشگاه 10 مگ 1 ساله با 1200 گیگ دانلود شبانه گرفتم (قیمتش هم 123000 تومان بود با مودم رایگان)...
2 ماه دیگه قراردادم تموم میشه الان باید چه طرحی بردارم که جوابگوی دانلود شبانه ی من باشه ؟
داش من مشهدم
کلا دیشب مشکل داشته همجا قطع بوده![]()
جوش نزن اینجا ایرانه
shs2008 شما سرویس 4مگ بگیر شبانت 160 ایناس خوبه وگرنه بالاتر میخوای 10مگ
Armin.Computer داش شما سرویس 10مگ بگیر،خطتو رو 512 هم ببندن بازم سرعت دانلودت فرقی نمیکنه!مهم سرویسی هست که میگیری![]()
خط رو 512 ببندن چه جوری سرعتش میره بالا؟؟؟؟؟
نمیشه که
منظورش اینه که خطت 10 مگ باشه یا 512 با بعضی از سرویس ها سرعت دانلود(شبانه؟) فرقی نمیکنه
یعنی سرعت دانلود شبانه همه ی سرویس ها یکیه؟
فکر نکنم اینجوری باشه
نه طبق چیزی که قبلا توی همین تاپیک خوندم سرعت شبانه سرویس ها تا سرویس 1 مگ روی سرعت اسمیه و 4 مگ 160 و 10 مگ 250 کیلوبایت بر ثانیست
میشه باو
من همین خط آسیاتکمو که 10مگ هست رو یکبار گفتم رو 512 ببندن واسه نویز بعدش هیچ تفاوتی تو سرعت دانلود نه روزانه نه شبانه دیدم!
مهم سرویسی هست که میگیری.
کلا بنظرم این موضوع که خطتو چند بستن الکیه
من همشو تست کردم تاثیر زیادی نداره مخصوصا downstream!
اه این چه مسخره بازیه درآوردن ... اون از دیشب که کلا" قطع کردن شبانه رو این هم از امشب که از ساعت 4 تا الان 10 دفعه منو دیسی کردن و اصلا" نمیذارن دانلود کنم !
اگر اختلال دارین خب مگه منهدم میشین یک اطلاعیه توی سایتتون بگذارید ؟![]()
پس چرا خط من رو 512 بستن سرعتم بیش از 512 نشد؟؟؟؟
شما الان خط رو 512 هست؟؟؟؟؟
قیمتای اینترانت کجاست؟؟ تمام سایت رو گشتم پیدا نکردم..
بعد میشه با یه V.P.N تبدیل به اینترنتش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)