به نام خدا
سلام
خیلی وقت بود که فکر می کردم چه جور میشه یه راهنمایی هایی بابت اپدیت کنسول انجام داد
خب امسال که فرصت شد کنسول را اپدیت کنم در طی مراحل گفتم توضیحاتی هم بدم و عکس هایی هم بگیرم تا بتونم کوچکترین کمکی کرده باشم. و پول های زیاد بابت این امر خرج نکنیم
(البته دوستان توجه کنید این اموزش صرفا برای درایوهای Liteon هستش )چون درایو من لایتون هستش.
و برای این که بدونید برد درایوتون چیه به این تصویر نگاه کنید....
و بیشتر کنسول هایی هم که اپدیت کردم از شانس لایتون بودن.
قبل از همه بگم که این کار برای هر بار دقت بالا می خواد و باید با سیستم های الکترونیکی هم اشناییتی داشته باشید.چون به هر حال خدای نکرده هر ان ممکن هستش کنسول فنا بشه.
اول از همه شما باید برنامه JungleFlasher v0.1.76 Beta 166 را داشته باشید.
و اپدیت های لازم رو دانلود کرده یا تهیه کرده و در PC داشته باشید
اچار الن 100 درصد چون باز کردن کنسول با پیچ چهار گوش توصیه نمیشه..و یک میله کوچک کمی هم قوی
1- ابتدا اپدیت خود ماکروسافت رو در داخل فلش ریخته و فلش را به کنسول وصل کنید سوالی پرسیده خواهد شد
Yes را بزنید مواردی نسب و سپس کنسول را خاموش و روشن کنید.
بعد نوبت به اپدیت اصلی میرسه که نیاز به باز کردن کنسول خواهد بود. این توضیحاتی برای مواردی هستش که ما
KEy را در اختیار نداریم.
2-ابتدا هارد کنسول را ازش جدا می کنیم بعد رویه کنسول را جدا می کنیم توجه کنید که کار سختی نیستش.
اگر با انگشتان و یا سر پیچ گوشتی همزمان به دو طرف مخالف کنسول از داخل شیار فشار وارد (در تصویر سبز رنگ هستش) کنیم خیلی راحت رویه کنسول جدا خواهد شد.
این کار را از بالا به پایین انجام دهید.به تصویر زیر دقت کنید خودم جداشون کردم فقط باید فشار از هر دو طرف برابر باشه
3-سپس شروع به جدا کردن شبکه های بالایی و پایینی کنسول می کنیم.
اول ازبالا شروع میکنیم به تصویر نگاه کنید سوراخ هایی در دو طرف کنسول دیده میشه.اگر به دقت داخل سوراخ ها را نگاه کنیم گیره هایی در داخل دیده می شوند که شبکه هارو به بدنه کنسول وصل کرده برای بهتر دیدن گیره ها سوراخ ها رو به طرف منبع نوری قرار دهید کاملا میبینید که به صورت فاصله وار کوچک موانعی دیده میشه که از دید بر داخل
و دیدن قاب فلزی جلوگیری میکند انها همان گیره ها هستند برای جدا کردن انها از میله استفاده میکنیم میله باید کوچکتر از سوراخ و کمی هم محکم باشد(دقت کنید سر میله نوک تیز نباشد)
با میله فشار مختصری به به گیره وارد می کنیم در این حین فشاری هم برای بیرون امدن شبکه وارد می کنیم نه خیلی محکم ولی در حد معمولی تا نشکند
کلا 6 تا گیره هستند که 3 تا در طرفین قرار دارند به قسمت های سبز رنگ توجه کنید در بعضی مواقه میبینید سوراخی که گیره جدا میشه پشت ان محافظها قرار میگیره انها را جدا کنید گیره را رها کنید بعد بچسبانید.به قسمت های قرمز رنگ توجه کنید گیره ها از اون سوراخ ها دیده میشوند

گیره ها از داخل سوراخها پیداست

سبز رنگ شبکه بالایی
زرد رنگ شبکه پایینی
4-حالا نوبت به جداسازی بدنه میشه در این قسمت به تصویر نگاه کنید با رنگ قرمز مشخص کردم سوراخ های کوچکی هستند که خانه خانه هستند

سوراخ ها حالت مربعی شکل دارند

به قسمت قرمز رنگ توجه کنید
باید مخالف فشار وارد کنید
که در دو طرف کنسول هستش.همانطور که در تصویر دومی میبینید با میله به انها یک فشار کوچیک وارد می کنم یک نوع صدای (چیک) رو میدند
این طور مدام ادامه بدهیم باز دوباره از طرف دیگه به سرجاشون برمیگردند پس به پلیکانی که با رنگ قرمز نشان دادم توجه کنید ما باید طرفی که شروع به جدا کردن
کردیم از دو طرف بین دو طرف بدنه فشار وارد کنیم با هر بار وارد کردن میله میبینیدکه خود به خود همراه با فشار از هم جدا میشن خیلی ارام و راحت کار اسانی هستش.

و این تصویری هست که من جداشون کردم.
5- در این قسمت نوبت به برداشتن محافظ برد میشه دقت کنید قسمتهایی رو با قرمز مشخص کردم و قسمتهایی رو با سبز قرمزها در کنسول من پیچ ندارندچون موقعی که اقای فروشنده این را می خواستند کپی خور کنند انها رو جا انداختند و فقط دو تا سبز باقی مانده و این ممکن هست برای شما هم اتفاق بیافته و ممکن هم هست کلا همه پیچ ها سرجاشون باشه این جاست که از اچار الن استفاده می کنیم پیچ هارو باز می کنیم و محافظ رو برمیداریم.
در این تصویر درایو مشخص هستش کل کارهایی که ما با کنسول داریم با این قسمت خواهد بود.به نوشته های روی درایو توجه کنید
در قسمت قرمز رنگ نام درایو و مدلش نوشته شده است (لایتون ، سامسونگ ، بنکیو ، هیتاچی) بردهایی هستند که در انجا نوشته و ما می توانیم مارک خود را بشناسیم
باز میگم دقت کنید من با درایوهای لایتون کار دارم . به قسمت سبز رنگ اگر توجه کنید مشخصه برد نشوته خواهد شد مشخصه درایو من 934 هستش ممکنه برخی 838 یا 748 باشه . باز اینجا من با 934 و 838 کار داریم .
کار نسبتا سختی در پیش رو داریم.
6- حالا موقع نسب درایو به PC هستش با استفاده از یک کابل SATA که یک طرف ان به PC و طرف دیگر را به کنسول وصل می کنیم.اما کنسول دارای دو کابل خواهد بود به تصویر دقت کنید رنگ قرمز کابل SATA خواهد بود و سبز رنگ کابل برق هستش
کابل SATA روی کنسول رو هم جدا کنید که به جاش کابل از PC رو وصل می کنیم .خوده کنسول هم به برق هم کابل تصویرش وصل باشه به خوبی در تصویرهای زیر مشخص هستش...
7- خب 50 درصد راه را پیمودیم میرسیم به حساسترین قسمت این جا باید درایو کنسول به صورت نیمه باز قرار دهیم کنسول رو روشن می کنیم و دکمه Eject رو میزنیم رام میاد بیرون بعد دوباره دکمه رو میزنیم تا رام برگرده در همین حین زود کابل برق رو از درایو خارج می کینیم (همان کابل سبز رنگ تصویر بالا) انقدر سریع این کار را انجام بدید تا رام کامل به داخل نره و حالت نیمه باز باقی بمونه بعد چند ثانیه دوباره کال برق رو وصل کنید این طوری برنامه جانگل فکر می کنه که ما درایو رو بستیم.
8- خب برنامه JungleFlasher را اجرا میکنیم و میریم به قسمت DVD Key 32 این جا فقط برای درایو های لایتون هستش به تصویر دقت کنید در قسمت رنگ سیاه دکمه مشخص شده
در اعمال میدیم این حین برنامه سریع
Key را پیدا می کند و می خواد که شما برای SAve ان روی PC ادرس بدهید این Key ها برای همیشه باید پیشتون بمونه و حتی برای اپدیت های بعدی به درد خواهد خورد.بعد دادن ادرس و سیو کردن .....که باید سیوشان کنیم
به این قسمت میاییم.....اینجا به قسمتهای بنفش رنگ دقت کنید برنامه درایو رو شناخته و مدل و مشخصه ان را نوشته است
دقت کنید باید تمامی نوشته های بالا و پایین با هم برابر باشند که ما بدانیم درایو رو دقیق شناخته است.
بعد با امدن به این قسمت ما می خواهیم درایو خود را پاک کنیم تا اپدیت جدید رو بریزیم. پس میریم به قسمت قرمز رنگ و دکمه رو اعمال میکنیم.
این جاست که در قسمت سبز رنگ نوشته هایی خواهد امد توجه کنید نقطه چینهایی پی در پی نشان داده خواهد شد همان لحظه کنسول را خاموش روشن کنید دو بار کافی خواهد بود. اینجا ما کنسولمان پاک شده و منتظر اپدیت جدید هستش.از برای همین میریم به قسمت ابی رنگ و دکمه Write رو میزنیم اینجاست که برنامه اپدیت جدید رو به درایو میریزد توجه کنید فایلهای اپدیت خود رو در برنامه خود جانگل قرار دهید تا خود برنامه مسیر را مشخص کند بعد از رایت میبیند که باز در قسمت سبز رنگ نوشته هایی خواهد امد که اخرش می نویسه Done
که یعنی تمام کنسول رو خاموش کنید و از PC جدا کنید که بریم برای بسته کردن بدنه و غیره...
دیگه کنسول اماده بازی کردن هستش...
نکات اخر...:
1- این موارد فقط برای درایو لایتون بود
2-در صورتی که دیدید برنامه کنسول رو بعد از رایت نشناخت از دکمه ای که روی رایت هستش استفاده کنید تا شکی به
کنسول وارد کند و ان را باز گرداند.
3-هنگام بستن کنسول دقت کنید بستهای درایو را درست قرار دهید.
4- برنامه های دیگری غیر از جانگل هستند برای که خب من این را بلد بودم توضیح دادم.
من خودم اپدیت تمامی درایو هارو بلدم ولی...
1- اپدیت سامسونگ سادهترین...
2- بنکیو پیچیده ترین در حین ساده بودن
3- هیتاچی...سختترین...
4-و لایتون معمول ترین
درایوها هستن که گفتم بهتره حالا لایتون رو کمی توضیح بدم این موارد کامل نیستند ولی گفتم شاید دوستانی هستند که در جزییاتی گیر کردند
و بتونم کمکی کرده باشم.
به هر حال پول دادن بابت اپدیت سخته ولی خوبیش اینه که اگر خدای نکرده خرابی پیش اومد میشه گردن فرد مذکور بندازیم و به هر حال مسئولیت با
فرد اپدیت کننده خواهد بود ولی خودتون انجام دهید موردی پیش بیاد عمری پشیمان یخواهد داشت.
داخل کنسول مخصوصا فن هارو هم یه دستی بکشید...
چند بار نوشتم پاک کردم گفتم نکنه باعث بانی بشم کنسول فنا بشه مطمئن شدید اقدام کنید توضیحات در حد عالی نیستند و من مسولیتی قبول نمیکنم که موردی پیش بیاد تمام دقت کردم تا بتونم مطلب رو در حد کمال برسونم. به هر حال فکر نمی کنم خالی از لطف نباشه و کوچکترین کمکی کرده باشم خوشحالم.
در اخر هم من در خدمت تک تک دوستان هستم بیارید خودم واستون اپ میکنم نه پولی نه چیزی...