کدومتون تست کرد!؟ اون برنامه و آموزشی که گذاشتم؟
کدومتون تست کرد!؟ اون برنامه و آموزشی که گذاشتم؟
نه داداش ماله ما خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 8-1kel; 07-01-2015 at 23:38.
ببخشیذ بچه هایی که مشترک مخابرات این استان هستید و طرح های شما حجمی هست ، ایا برای شما هم اتفاق افتاده که مخارات از شما حجم بدزدد و مقدار روزانه را چند برابر حساب کند و یابه هر طریقی حجم دزدی کند؟؟؟
در مخارات خراسان که به شدت این اتفاق می افته می خوام بدونم فقط مخارات ماست که این قدر افتضاحه یا سراسری مشکلات وجود دارد ؟؟؟
منظورم سرعت و پینگ نیست فقط منظورم کم شدن ترافیک بیش از حد و دزدیده شدن ترافیک است
مرسی
قبلا بله وجود داشت ولي از وقتي كه نسخهibs رو آپديت كردن مشكل حجم خوري برطرف شد
يكي نيست بهشون بگه اگه ميخوايد هديه بديد حداقل يه اطلاع رساني چيزي
رفتم ميبينم از صبح كه 60مگ بهم هديه دادن كنتورش هم از كار افتاده بود هيچي ديگه از دستمون رفت![]()
بچه ها شهرمون صبانت آورد، به نظرتون تخلیه نکنم برم صبانت؟
اصلا برای من نه چیزی کم شده نه زیاد.
برای چه کاری؟
دانلود؟ پینگ؟
من صبانت داشتم روی خط دوم و اختلالش با مخابرات همزمان بود.
شهریور.که یه هفته نت قطع بود، صبانت همون یه هفته هر ۲۰ ثانیه قطع و وصل میشد. نه اینکه آی پی عوض بشه. سند و رسیو نداشت.
اندیمشک تو رنج ساپورت وایرلس نیست؟ مثلا فارانت؟
البته اینو بگم که صبانت خیلی بهتر از مخابراته واسه وبگردی، چون فایل های کش شده تو سرور پراکسی واسط رو از ترافیک کم نمیکنه، شاید مثلا ۴۰٪ از مخابرات کمتر حجم کم کنه واسه وبگردی.
Last edited by soroosh_cz; 08-01-2015 at 07:30.
داداش اندیمشک که وایرلس نداره، ولی از مخابرات خسته شدم، الان فقط 2 مگش رایگان داره، میخوام یا نامحدود بگیرم یا محدود بگیرم که از دانلود شبانه صبانت استفاده کنم.
اول دانلود و بعد وبگردی
با سلام خدمت دوستان عزیز همشهری من ساکن امدیه هستم 3 سال هم هست اینترنت مخابرات دارم این ماه نمیدونم چی شده ساعت دانم هم 2 تا 6 هست اما این ماه یه شب کم میشه یه شب کم نمیشه نمیدونم برا چی مودم هم خاموش روشن نمیکنم کسی نمی دونه علتش جیه؟
دوستان زیاد هم کم نمیشه مثلا 2 گیک دان کنم 700 تا 800 مگ از شارژم میره
دوستان کسی هست راهنمایی کنه جون پشتیبانی اینجا صفره
و هنوزم از سایت سیترا اهواز موجودی میگیرم
راستی دوستان نتم 10 مگ هست مال شرکت ضحی
اما رو 2 مگ بسته شده نامردا یعنی 10 مگ شبانه نداره
دوستان من خودم تو همین ماها دان داشتم کم نمیشد اما بعضی وقت کم میشه کلافم کرده
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)