تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2023 از 2605 اولاول ... 102315231923197320132019202020212022202320242025202620272033207321232523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,221 به 20,230 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این جواب ابلهانه رو چند ساله مسئولای مخابرات به کاربرا میده .یکم فکر کن چرا وزیر هی میگه مخابرات باید انحصار فیبر برداره یعنی این موضوع به این سادگی نمیدونه البته تا الان زورش نرسیده .شرکت شاتل و اسیاتک هم چندین بار درخواست رفع انحصار دادن .این نکته رو هم در نظر داشته باش مخابرات خطوط رایگان فیبر نوری میکنه
    به حای اینکه حرفای الکی بلغور کنید
    یه ذره دانش کسب کنید در این مورد بهتر هست
    احتیاج به نصب دستگاه اضافه تو اون مرکز توسط اون شرکت سرویس دهنده هست که باید انجام شه
    قبلا انحصار بود اما الان دیگه نیست اگه خودشون نصب کنند
    هی حرف الکی نزنید لطفا
    درخواست رفع انحصار اصلا یعنی چی!؟ خندت نگرفت ازین جمله!؟
    اون فیبر نوری که الان دارن انجام میدم با اون به اصطلاح فیبری که میگن هست و نمیشه سرویس داد فرق میکنه دوست عزیز

2. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به حای اینکه حرفای الکی بلغور کنید
    یه ذره دانش کسب کنید در این مورد بهتر هست
    احتیاج به نصب دستگاه اضافه تو اون مرکز توسط اون شرکت سرویس دهنده هست که باید انجام شه
    قبلا انحصار بود اما الان دیگه نیست اگه خودشون نصب کنند
    هی حرف الکی نزنید لطفا
    درخواست رفع انحصار اصلا یعنی چی!؟ خندت نگرفت ازین جمله!؟
    اون فیبر نوری که الان دارن انجام میدم با اون به اصطلاح فیبری که میگن هست و نمیشه سرویس داد فرق میکنه دوست عزیز
    یکم ادب داشته باش کسی به شما توهین نکرده اینطوری صحبت میکنید
    اتفاقا اطلاعات کافی دارم . همین الانشم اسیاتک و شاتل این تجهیزات دارن .
    مطمئن باش اگر مشکل از شرکت ها بود خیلی راحت وزیر میگفت مشکل از شرکت ها هست که تجهیزات ندارن
    زیر کامنت های وزیرم بخونید نماینده های شرکت های خصوصی در این مورد گله داشتن و از زورگویی مخابرات گله داشتن

4. 5 کاربر از 862111014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یکم ادب داشته باش کسی به شما توهین نکرده اینطوری صحبت میکنید
    اتفاقا اطلاعات کافی دارم . همین الانشم اسیاتک و شاتل این تجهیزات دارن .
    مطمئن باش اگر مشکل از شرکت ها بود خیلی راحت وزیر میگفت مشکل از شرکت ها هست که تجهیزات ندارن
    زیر کامنت های وزیرم بخونید نماینده های شرکت های خصوصی در این مورد گله داشتن و از زورگویی مخابرات گله داشتن
    دوست عزیز من هر چی بگم که شما نمیخوای قبول کنی!
    شما به راه خودت ادامه بده!

در ضمن حرف ابلهامه اگه بی ادبی تر از بلغور کردن نباشه بهتر نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز من هر چی بگم که شما نمیخوای قبول کنی!
    شما به راه خودت ادامه بده!

در ضمن حرف ابلهامه اگه بی ادبی تر از بلغور کردن نباشه بهتر نیست!
    برو درست بخون من نوشتم این جواب ابلهانه رو مسئولای مخابرات میدن(چند سال همین میگن ) منظورم شما نبودید . مگه من ازار دارم کسیو که نمیشناسم بهش توهین بکنم

این واضحه که شرکت ها برای ارایه خدمات فیبر نوری باید تجهیزات جدید داشته باشن . خودشونم میدونن وزیرم میدونه ! الان مخابرات اجازه نمیده
    شما بری سایت فناوا رسما نوشته

" توجه به دستور صریح وزیر محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU و الزام این شرکت بر دایر کردن سرویس متقاضیان اینترنت سایر شرکت ها ظرف حدااکثر 24 ساعت، شرکت داده پردازی فن آوا آمادگی ارائه خدمات به مشتریان عزیز در سریع ترین زمان ممکن را دارد."
    مشکل گردن کلفتی مخابراته .این صحبت وزیرم درحد حرفه هنوز ابلاغیه رسمی نداده یا بهتر بگم نتونسته بده

7. 6 کاربر از 862111014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

برو درست بخون من نوشتم این جواب ابلهانه رو مسئولای مخابرات میدن(چند سال همین میگن ) منظورم شما نبودید . مگه من ازار دارم کسیو که نمیشناسم بهش توهین بکنم

این واضحه که شرکت ها برای ارایه خدمات فیبر نوری باید تجهیزات جدید داشته باشن . خودشونم میدونن وزیرم میدونه ! الان مخابرات اجازه نمیده
    شما بری سایت فناوا رسما نوشته

" توجه به دستور صریح وزیر محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU و الزام این شرکت بر دایر کردن سرویس متقاضیان اینترنت سایر شرکت ها ظرف حدااکثر 24 ساعت، شرکت داده پردازی فن آوا آمادگی ارائه خدمات به مشتریان عزیز در سریع ترین زمان ممکن را دارد."
    مشکل گردن کلفتی مخابراته .این صحبت وزیرم درحد حرفه هنوز ابلاغیه رسمی نداده یا بهتر بگم نتونسته بده
    دوست عزیز شما فقط اول بدون فیبر نوری هیچ ربطی به حرف شما نداره
    انحصاز فیبر هنوز هم دست مخابرات هست اونی هم که وزیر صحبت کرده فیبر نیست
    شما هنوز این‌رو نیمدونی
    خطوط pcm و onu هیچ ربطی به فیبر ندارند! به اصلاح بهشون میگفتن فیبر شما اول یه تحقیق بکن بعد الکی رو حرفتون پافشاری کنید

بحثی با شما نیست دیگه وقتی دانش کافی ندارید و دوست دارید یه حرفی رو هی پشت هم تکرار کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما فقط اول بدون فیبر نوری هیچ ربطی به حرف شما نداره
    انحصاز فیبر هنوز هم دست مخابرات هست اونی هم که وزیر صحبت کرده فیبر نیست
    شما هنوز این‌رو نیمدونی
    خطوط pcm و onu هیچ ربطی به فیبر ندارند! به اصلاح بهشون میگفتن فیبر شما اول یه تحقیق بکن بعد الکی رو حرفتون پافشاری کنید

بحثی با شما نیست دیگه وقتی دانش کافی ندارید و دوست دارید یه حرفی رو هی پشت هم تکرار کنید
    ok فقط شما میفهمی وزیرم نمیفهمه اینجاس که باید گفت شاه میبخشه وزیر نمیبخشه

10. این کاربر از 862111014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ok فقط شما میفهمی وزیرم نمیفهمه اینجاس که باید گفت شاه میبخشه وزیر نمیبخشه
    خطوط onu همون فیبره. تجهیزات هم درسته باید نصب بشه ولی در کل مخابرات کسی جرات عرض اندام جلوشو نداره(دلیلشم خودتون برین تو اینترنت پیدا کنید). احتمال زیاد هنوز در انحصاره چون من هم دو روز پیش شاتل و های وب زنگ زدم گفتن رو فیبر ارایه نمیدیم انحصار مخابراته. به مخابراتم زنگ ردم گفتن انحصاریه.وزیر دوس داره از انحصار مخابرات در بیاره ولی زورش نمیرسه.

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

12. 2 کاربر از dele_tanha 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خطوط onu همون فیبره. تجهیزات هم درسته باید نصب بشه ولی در کل مخابرات کسی جرات عرض اندام جلوشو نداره(دلیلشم خودتون برین تو اینترنت پیدا کنید). احتمال زیاد هنوز در انحصاره چون من هم دو روز پیش شاتل و های وب زنگ زدم گفتن رو فیبر ارایه نمیدیم انحصار مخابراته. به مخابراتم زنگ ردم گفتن انحصاریه.وزیر دوس داره از انحصار مخابرات در بیاره ولی زورش نمیرسه.

دقیقا . و انحصار بیشتر از این حرفاست . مثلا خبر دارم در بعضی از مراکز در بعضی از شهر ها مافیایی شده این قضیه و شما حتی نمی تونین اینترنت غیر از مخابرات بدین اونجا یا باید حتما پورت ازشون کرایه کنین .... مسئله دقیقا خط اخر حرف وزیر که گفت "سهامداران عمده سپاه پاسداران و ستاد اجرایی فرمان امام باید در این مورد همکاری کنند"

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

راستش من شنیدم درآمد مخابرات به دلیل استقال کم از تلفن ثابت کم شده !
    و اینترنت یکی از درآمد های مخابراته !

وزیر که فکر نکنم زورش برسه ! و احتمالا به این زودیا از انحصار مخابرات در نیاد !( و شاید هیچوقت )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

راستش من شنیدم درآمد مخابرات به دلیل استقال کم از تلفن ثابت کم شده !
    و اینترنت یکی از درآمد های مخابراته !

وزیر که فکر نکنم زورش برسه ! و احتمالا به این زودیا از انحصار مخابرات در نیاد !( و شاید هیچوقت )
    دوست عزیز تلفن ثابت شما هیچ استفاده ای هم نکنی ماهی1500تومن هزینه درون استانی برات میزنن یعنی هر دوره 3هزار تومن با مالیات و عوارض میشه 5000 تومن یعنی اگه ی خط ثابت بگیری و هیچ استفاده ای نکنی باید هر دوره(هر دو ماه) 5 هزارتومن پول تلفن ثابت بدی. این کم درامدی هس ب نظر شما؟ یعنی راحت ماهی 1500 ب ناحق از جیب شما میزنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •