تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2023 از 4428 اولاول ... 1023152319231973201320192020202120222023202420252026202720332073212325233023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,221 به 20,230 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز من پستاتونو تازه دیدم
    اولا این توضیحاتی رو که دادید من خودم می دونم
    دوما من نگفتم سرعتم لحظه ایی هست
    من براتون یه فیلم از صفحه نمایشم گرفتم ببینید باشد که شاید دیگه فکر نکنید من دروغ گفتم

سوما شما دوست عزیز اصلا مهم نیست که یکی 2 تا پست داره یکی 2000 تا شما به چی مشکوک شدی ؟؟؟ اینکه پارس آنلاین مال بابای منه منم دارن تبلیغ می کنم ؟؟؟!!!
    شما اول اطلاعات عمومی تو یکم ببر بالا بعدا به ملت تیکه بنداز !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودتون ببینید !
    دوست عزیز شما جواب پستهایی که 3 ماه پیش مطرح شده را الان دارین میدین.درسته که تازه پستها رو دیدین اما حرف اون دو دوستمون به هیچ وجه غلط نبوده.3 ماه پیش سرعت پارس هیچوقت از 256 کیلوبایت (2 مگابیت) بالاتر نمیرفت اما الان خطها رو روی 4 مگ بستن و تا 512 کیلوبایت (4 مگابیت) هم میتونه بره.نرم افزار IDM گاهی سرعت لحظه ای رو خیلی بالاتر از مقدار واقعی نشون میده اما ملاک سرعت میانگینه.عکسی که 3 ماه پیش گذاشتین فقط لحظه ای بوده اما فیلمی که الان گذاشتین معتبره چون الان پارس خطها رو روی 4 مگابیت بسته.
    اینم چند تا از تستهای سرعت کاربرای پارس آنلاین تو سایت معتبر speedtest. شما هم میتونید تست سرعت بگیرین.فعلا بالاترین سرعت 3.45 مگابیته.

2. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

تور مشکلی با پارس نداره . من خودم الان از تور استفاده کردم . بهتره آخرین نسخه اون رو دانلود و استفاده کنین .
    آخرين نسخه رو نصب كردم اما باز هم كانكت نميشه. اين يكي دو ماهه كه پارس آنلاين به هم ريخته بود و سرعتش بالا و پايين ميشد به پشتيباني زنگ زدم يه تغييراتي داد سرعتم بهتر شد اما از اونروز ديگه تور كانكت نشد.

يه بار هم خونه دوستم كه شاتل داشت براش نصب كردم اونجا هم اتفاقي نيفتاد گفتم نكنه عمومي شده

داره خودمونی میشه ehsan_h8793's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول به مودم بود نویز میفتاد/زنگ زدم پشتیبانی گفت بزار رو تلفن/گذاشتم رو تلفن الان نویز رفته ولی قطع میشه وقتی زنگ میخوره
    من پیشنهاد میکنم که مودم رو به همون اسپیلتر تلفن وصل کن (یعین تلفن و مودم همزمان وصل باشند ) یا اگه اسپیلتر دیگه ای هم داری اونو به مودم وصل کن (!!!)

احتمال داره اینطوری مشکل برطرف بشه

5. این کاربر از ehsan_h8793 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان چند روزه دانلود رایگان انجام ندادم ولی این قدر گرفته دیشب ای بابا

داره خودمونی میشه badbird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقایون هم شهری کمک کنید.پسر خاله ی من تو قائم شهر زندگی میکنه.می خواد ای دی اس ال بگیره.رفته مخابرات گفتن پورد هامون تموم شده باید یه ماه یا دو ماه وایسه.
    شاتل هم که دیگه.......
    پارس انلاین هم که حجم خوره
    اسیا تک هم که شب سرعتش میاد پایین.
    خودش خیلی اهل دانلود.یعنی فقط دانلود میکنه.
    اگه میشه بگید از کجا بگیره.یه شرکت خوب.لطفا دلایلش رو هم ذکر کنید.
    ممنون.

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما جواب پستهایی که 3 ماه پیش مطرح شده را الان دارین میدین.درسته که تازه پستها رو دیدین اما حرف اون دو دوستمون به هیچ وجه غلط نبوده.3 ماه پیش سرعت پارس هیچوقت از 256 کیلوبایت (2 مگابیت) بالاتر نمیرفت اما الان خطها رو روی 4 مگ بستن و تا 512 کیلوبایت (4 مگابیت) هم میتونه بره.نرم افزار IDM گاهی سرعت لحظه ای رو خیلی بالاتر از مقدار واقعی نشون میده اما ملاک سرعت میانگینه.عکسی که 3 ماه پیش گذاشتین فقط لحظه ای بوده اما فیلمی که الان گذاشتین معتبره چون الان پارس خطها رو روی 4 مگابیت بسته.
    اینم چند تا از تستهای سرعت کاربرای پارس آنلاین تو سایت معتبر speedtest. شما هم میتونید تست سرعت بگیرین.فعلا بالاترین سرعت 3.45 مگابیته.

اون موقع هم همینطوری بود
    به هرکی می گفتم باورش نمیشد البته داستانم داشت من تازه 1 مگ گرفته بودم اما سرعتم زیاد فرقی نکرده بود این بود که حسابی براشون قاطی کردم بعد از اون داستان اینطوری شد من زیاد وقت اومدن تو تاپیک ندارم اون موقع هم می خواستم یه سری چیزارو با بچه های اینجا شیر کنم دیشب یه دفعه یادم افتاد تو این تاپیک پست گذاشته بودم اومدم ببینم چه خبره که دیدم به رگبار بسته شدم همون موقع هم میتونستم فیلم بگیرم بذارم اما کسی قرار نیست چیزیو به کسی ثابت کنه یا تبلیغ کنه اینجا فقط برای راهنمایی و بالا بردن اطلاعات عمومیه !

Last edited by mrh.fit; 30-10-2012 at 14:55.

9. 2 کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقایون هم شهری کمک کنید.پسر خاله ی من تو قائم شهر زندگی میکنه.می خواد ای دی اس ال بگیره.رفته مخابرات گفتن پورد هامون تموم شده باید یه ماه یا دو ماه وایسه.
    شاتل هم که دیگه.......
    پارس انلاین هم که حجم خوره
    اسیا تک هم که شب سرعتش میاد پایین.
    خودش خیلی اهل دانلود.یعنی فقط دانلود میکنه.
    اگه میشه بگید از کجا بگیره.یه شرکت خوب.لطفا دلایلش رو هم ذکر کنید.
    ممنون.
    صبر کنه بره مخابرات شاتل و پارس دانلود شبانه تعطیله اسیا تک نمیدونم
    پیشگامان هم هست سرعت نرمال خودوتو بهت میده ینی با 512 شب و روز یکسان 70 تا دان داری....

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخرين نسخه رو نصب كردم اما باز هم كانكت نميشه. اين يكي دو ماهه كه پارس آنلاين به هم ريخته بود و سرعتش بالا و پايين ميشد به پشتيباني زنگ زدم يه تغييراتي داد سرعتم بهتر شد اما از اونروز ديگه تور كانكت نشد.

يه بار هم خونه دوستم كه شاتل داشت براش نصب كردم اونجا هم اتفاقي نيفتاد گفتم نكنه عمومي شده
    احیانا فایروال روی سیستم نصب نکردین ؟! بعضی مواقع فایروال هایی که نصب میشه جلوی دسترسی نرم افزار رو میگیره .
    تور هم چیزی نیست که بشه جلوش رو گرفت و تا حالا و توی این چند سال هیچ مشکلی نداشته.من به هر کسی این نرم افزار رو دادم بدون مشکل کار کرده.
    فکر نکنم ایراد از پارس آنلاین یا ISP های دیگه باشه.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز زنگ زدم به نمایندگی گفتم سرعت شبانه کمه! گفت بزار ببینم! منم خوشحال شدم گفتم حالا یه غلطی میکنه.... بعد از 1 دقیقه گفت هر وقت چراغ مودمت ثابت شد بگو! وقتی ثابت شد گفت الان دیگه درست شده منم با کلی ذوغ رفتم تو مودم دیدم این نامرد خطمو رو 1 مگ بسته
    این کارشناس های پارس واقعا هیچی حالیشون نیست. حالا هر چی زنگ میزنم میگن اصلا اجازه نداریم رو 4 مگ ببندیم
    تف تو پارس

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

روزانه برای من
    سرویس ۲۵۶ تقریبا با اسپید تست ۱.۵ مگ
    ۵۱۲ با اسپید تست ۱.۸ مگ
    یعنی تقریبا بین ۱۶۰ تا ۲۴۰ KB/S میتونی دانلود کنی
    شبانه چطور احسان خان ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •