تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2023 از 2365 اولاول ... 10231523192319732013201920202021202220232024202520262027203320732123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,221 به 20,230 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اخه صدا باید از یه ولومی به بعد خراب بشه که با نصب امپ و تنظیم گین بتونی صدا رو تنظیم کنی الان فرضا من امپ بخرم وقتی تا ولوم اخر صدا خراب نشه چطور گینو تنظیم کنم؟یعنی امپ بزنم روش فقط بخاطر 3-4 ولوم بیشتر؟!
    ولی رو پخش پایونر از ولوم 30 به بعد صداش خراب میشه و با نصب امپ قدرتش خیلی بیشتر از مال من میشه چون از ولوم 30 تا 62 رو امپ درست میکنه ولی برا من الان تا ولوم اخر صدا خوبه امپ بزنم روش معلوم نیست صداش تغییر میکنه یا نه فوقش یکم کیفیتش بره بالاتر
    ولی رو پخش پایونیر با نصب امپ خیلی قدرت و کیفیت صدا تغییر میکنه
    فرشاد جان دوست خوبم. امیدوارم ناراحت نشی ولی این جملاتی که گفتی تقریبا خنده دار ترین چیزی بودن که من راجع به دستگاه های صوتی اتومبیل تا حالا شنیدم. یعنی چون پایونیر ۶۲ تا ولوم داره و کنوود ۳۵ تا پس پایونیر بهتره؟
    تا حالا از این جنبه به پخش ماشینتون نگاه کردین که با این پخش مثلا روی ولوم ۱۸ به صدای دلخواهت میرسی ولی روی پایونیر باید مقلا تا ۴۸ ولوم بدی که به اون صدا برسی!
    در رابطه با آمپ هم فکر میکنم تا حالا آمپ نصب نکردین. آمپ به خاطر این نیست که مثلا الان ولوم ۳۰ به بعد که صدا خراب میشه شما آمپ ببندی بعد روی ولوم ۳۵ صدا شفاف و زلال عین آیینه باشه. پخش خود من روی ۲۴ بهترین صدا رو داره. بعد از اون صدا به هم میریزه. بعد از اینکه آمپ نصب کردم کماکان بعد از ۲۴ باز هم صدا به هم میریزه ولی الان روی ۲۴ صدای بلندترو شفافتری نسبت به حالت بدون آمپ دارم. امیدوارم منظورم رو کامل فهمیده باشی.
    در کل چیزی که من از حرفهای شما برداشت کردم اینه که خیلی با یونیتت حال نمیکنی. تو بحث سیستم صوتی صدای خوب یه چیزه و دوست داشتن قطعاتت یه چیز. شما اگه کلاریون D2 هم ببندی ولی دوست نداشته باشی شک نکن که صداش به گوشت خوب نمیاد. پس قطعاتی رو بخر که احساس میکنی بهشون علاقه داری!

2. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اخه صدا باید از یه ولومی به بعد خراب بشه که با نصب امپ و تنظیم گین بتونی صدا رو تنظیم کنی الان فرضا من امپ بخرم وقتی تا ولوم اخر صدا خراب نشه چطور گینو تنظیم کنم؟یعنی امپ بزنم روش فقط بخاطر 3-4 ولوم بیشتر؟!
    ولی رو پخش پایونر از ولوم 30 به بعد صداش خراب میشه و با نصب امپ قدرتش خیلی بیشتر از مال من میشه چون از ولوم 30 تا 62 رو امپ درست میکنه ولی برا من الان تا ولوم اخر صدا خوبه امپ بزنم روش معلوم نیست صداش تغییر میکنه یا نه فوقش یکم کیفیتش بره بالاتر
    ولی رو پخش پایونیر با نصب امپ خیلی قدرت و کیفیت صدا تغییر میکنه
    برادر من تنظیمات پخش رو واسه همچین روزایی گذاشتن
    بیا من برات تنظیم کنم که صداتو از 20 نتونی بالاتر ببری باندات خراب شه .
    خوشم میاد کلا با خرید یه پخش و یه باند هم حرف خودتونو میزنین هم یه زحمتی به خودتون نمیدید یه کم تحقیق کنید واسه همین حرفتون
    ما هم که تجربه چندین ساله خرید و نصب و سیستم بازیمون کلا تعطیل

4. 3 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

برادر من تنظیمات پخش رو واسه همچین روزایی گذاشتن
    بیا من برات تنظیم کنم که صداتو از 20 نتونی بالاتر ببری باندات خراب شه .
    خوشم میاد کلا با خرید یه پخش و یه باند هم حرف خودتونو میزنین هم یه زحمتی به خودتون نمیدید یه کم تحقیق کنید واسه همین حرفتون
    ما هم که تجربه چندین ساله خرید و نصب و سیستم بازیمون کلا تعطیل
    لودنس گذاشتم رو لول2 که اخرشه
    بیس بوست همدلول3 که تا5داره
    بیس هم لول5که تا9 داره
    12 باند دیگه هم همشون رو صفر
    Hpf رو through

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بیس هم لول5که تا9 داره
    Hpf رو through
    سلام--
    من با اقا فرشاد و امیر حسین موافقم----کاشکی یک نفر دوست پیدا می کردید وچند دقیقه یک امپ نصب می کردید بعد ببینید ایا چیزی که فکر می کنید در مورد پخش کنوود وپایونیر درست یا نه....این خیلی خوبه تا ولوم 30 صدا خرابه نمی شود ...فکر می کنم پخش شما یک ساخت عالی دارد..که تا اخرین ولوم دیستورت نمی شود...همه می ایند اینجا که کنوود هم دارند ومی گویند تا ولوم نیمه صدا بهم می ریزد...پخش شما فکر کنم اختصاصی ساخته شده

7. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان و اساتید گرامی و حمید خان گل
    امشب با نمایندگی DLS تماس گرفتم. متاسفانه اسپیکر 960 نداشت. ولی این دو مدل رو داشت به قیمت های زیر:
    Performance M369: 300 T
    Reference R962: 350 T

که اولی خب جدیده و ساخت چین. و دومی قدیمیه و ساخت چین نیست. ولی صدای هیچکدومو نشنیدم. یادمه حمید خان یه زمانی DLS زیاد می شنیدن. احتمالا صدای 962 رو شنیده باشن. یه سرچ هم تو سایت ها و نمایندگی های فروش Rockford fosgate انجام دادم و مدل های زیر از سری های Power و Punch پیدا کردم که همگی بین 250 تا 300 قیمت داشتند و از 75 الی 100 وات توان RMS. و یه برچسب گارانتی به نام "پیشگامان " هم داشتند.
    Power T1693
    Power T1692
    Punch P1694
    Punch P1692

دوستان و اساتید تجربه ای از این 6 تا اسپیکر دارند؟ چون دیدم بحث اسپیکرها محدود به چند تا اسپیکر خاص شده که زیاد هم بحث شده در موردشون، گفتم شاید بد نباشه در مورد چند تا اسپیکر از این برند هایی که الان شاید کمتر نام برده میشن، بحث و بررسی بشن.
    با تشکر

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. وقت بخیر
    چند وقتیه در مورد اسپیکرهای DLS اصلا بحثی نمیشه. یه زمانی خیلی تو بورس بودن. الان هم یه شرکتی فکر کنم محصولاتشو میاره و گارانتی هم داره. اگر از DLS های جدید بخصوص ورژن های جدید 960 , 962 استفاده کردید، لطفا تجربیات خودتونو به اشتراک بگذارید. و اینکه این دو اسپیکر 80 واتی آیا بدون آمپ هم صدای قابل قبولی دارند یا خیر؟
    با تشکر
    سلام
    نمیدونم داره دوباره میاد. تو خصوصی لطف کن بگو ببینم کی داره میاره.
    صدای خوبی داشتن قدیم جدیدا رو نمیدونم افت کردن یا نه. برای درایو کردنشون باید حتما آمپ داشته باشی.
    والا منوالش رو ندارم. فکر میکنم یه جا اگه اشتباه نکنم نوشته بود جزو قابلیت هاش. حالا یادم نمیاد راجع به کنوود بود یا هدیونیت دیگه ای.
    راستی استاد حمید این سوال بنده رو هم اگه وقت کردین یه مشاهده بفرمایین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام من استاد نیستم.
    شاید ماله p80 یا 80prs رو دیدی
    پاسخ سوالتون رو هم دادم.
    سلام به دوستان

اگه میشه یه آمپ 4 کانال خوب تا محدوده قیمتی 350 تا 400 بهم معرفی کنید
    پخشم 3850 پایونر , یه جفت باند 7158 جی وی سی
    میخوام بعدا برای جلو هم اسپیکر اضافه کنم نه بیشتر فقط همین , حالا نمیدونم 2 کانال جواب میده بخرم که بعدا هم بخوام برای جلو یه جفت اسپیکر بخرم یا نه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    ببخشید من پیغام خصوصیتون رو امروز دیدم و پاسخ دادم.
    سلام بر دوستان و اساتید گرامی و حمید خان گل
    امشب با نمایندگی DLS تماس گرفتم. متاسفانه اسپیکر 960 نداشت. ولی این دو مدل رو داشت به قیمت های زیر:
    Performance M369: 300 T
    Reference R962: 350 T

که اولی خب جدیده و ساخت چین. و دومی قدیمیه و ساخت چین نیست. ولی صدای هیچکدومو نشنیدم. یادمه حمید خان یه زمانی DLS زیاد می شنیدن. احتمالا صدای 962 رو شنیده باشن. یه سرچ هم تو سایت ها و نمایندگی های فروش Rockford fosgate انجام دادم و مدل های زیر از سری های Power و Punch پیدا کردم که همگی بین 250 تا 300 قیمت داشتند و از 75 الی 100 وات توان RMS. و یه برچسب گارانتی به نام "پیشگامان " هم داشتند.
    Power T1693
    Power T1692
    Punch P1694
    Punch P1692

دوستان و اساتید تجربه ای از این 6 تا اسپیکر دارند؟ چون دیدم بحث اسپیکرها محدود به چند تا اسپیکر خاص شده که زیاد هم بحث شده در موردشون، گفتم شاید بد نباشه در مورد چند تا اسپیکر از این برند هایی که الان شاید کمتر نام برده میشن، بحث و بررسی بشن.
    با تشکر

لطف داری پوریا جان. استاد خودتون هستید.
    راکفورد هم T1693 رو شنیدم با آمپ خودش البته فقط یکبار. صداش خوب بود.قیمتش چنده؟

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قربان شما حمید خان. استفاده می کنیم.
    راکفورد پاور T1693 رو از 295 تا 340 قیمت دارم تو سایت ها.

12. این کاربر از poorya.27.tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بیس هم لول5که تا9 داره
    Hpf رو through
    دوست عزیز من تمام کامنت هاتو تو این تاپیک دیدم و واقعا افسوس میخورم از نوشته هات و بعضا خندم میگیره!!!
    اول که پخش 300uvm خریدی با ذوق و شوق تعریف پخشتو میکردی بعد به دوستان میگفتی اینو بخرند خیلی خوبه و ...
    الان نظرت 180 درجه نسبت به پخشت فرق کرده و از ولوم پخشت ایراد میگیری.
    الان من پخش x400 دارم ولومشم تا 35 بیشتر نیست.کواک هم 718ex که از قدیم دارمش آمپ هم سونی N1004. وقتی ولوم رو تا 30 میبرم دیگه صداش به قدری زیاد میشه که نمیتونم بالاتر ببرم و تا ولوم 35 که دیگه ...(البته اینم بگم 718ex صداش تیزه ولی با تنظیمات پخش تیزی صدا رو گرفتم و خوب شده)
    اینو گفتم که اولا به پخشت ایراد نگیر و دوما برای سیستمت یه آمپلی فایر خوب تهیه کن صدا 2 برابر بلند تر و شفاف تر میشه.(بنده از n1004 سونی کاملا راضی ام).بعد ولوم 35 کنوود با 62 پایونر هیچ فرقی با هم نمیکنه.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز من تمام کامنت هاتو تو این تاپیک دیدم و واقعا افسوس میخورم از نوشته هات و بعضا خندم میگیره!!!
    اول که پخش 300uvm خریدی با ذوق و شوق تعریف پخشتو میکردی بعد به دوستان میگفتی اینو بخرند خیلی خوبه و ...
    الان نظرت 180 درجه نسبت به پخشت فرق کرده و از ولوم پخشت ایراد میگیری.
    الان من پخش x400 دارم ولومشم تا 35 بیشتر نیست.کواک هم 718ex که از قدیم دارمش آمپ هم سونی N1004. وقتی ولوم رو تا 30 میبرم دیگه صداش به قدری زیاد میشه که نمیتونم بالاتر ببرم و تا ولوم 35 که دیگه ...(البته اینم بگم 718ex صداش تیزه ولی با تنظیمات پخش تیزی صدا رو گرفتم و خوب شده)
    اینو گفتم که اولا به پخشت ایراد نگیر و دوما برای سیستمت یه آمپلی فایر خوب تهیه کن صدا 2 برابر بلند تر و شفاف تر میشه.(بنده از n1004 سونی کاملا راضی ام).بعد ولوم 35 کنوود با 62 پایونر هیچ فرقی با هم نمیکنه.
    اتفاقا منم میخواستم امپلیفایر n1004 بگیرم ولی گفتم که اگه صدا تغییری نکنه و همون حجم صدا باشه دیگه چرا الکی 400 تومن بدم برا امپ؟!منظور من از کم بودن ولوم این بود نه اینکه از صدا ناراضی باشم همین الان بدون امپ رو ولوم 30 اینه ها رو میلرزونه
    امپلیفایر n1004 چطوره؟بعضیا میگن مدام قطع و وصل میکنه مخصوصا وقتی هوا گرم باشه و بعضیا میگن خیلی امپ عالیه شما تا حالا به چنین مشکلی برنخوردید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فرشاد جان شما الان داری در واقع از آمپ خود پخش استفاده می کنی که بین 18 تا 22 وات نهایتا اسپیکرتو ساپورت می کنه. شما با آمپ می تونی از حداکثر توان اسپیکرت استفاده کنی. و این 30 با اون 30 خیلی فرق می کنه (بدون آمپ و با آمپ) . اگر اسپیکر شما 85 واتی باشه روی کاغذ آمپ 1004 سونی نمی تونه کامل اسپیکر شما رو درایو کنه. مگر اینکه در عمل بتونه. ولی میشه مثلا به Ground Zero GZTA-4125X که RMS 90*4 هست، فکر کرد. یا حتی آمپ سونی مدل GTR4A که البته یخورده عقب و جلوش بنظرم نامیزون وات میده. عقب 125 وات و جلو 60. واسه عقب هرچی بندازین کم نمیاره. همینطور Memphis MRA4.480 و البته گزینه ارزشمند Match MA40FX که اینطور که شنیدم، میگن بیشتر از وات اعلامی، توان داره. اینو از آقا حمید می تونین بپرسین که اطلاعات دقیق و تجربه کار با این آمپو دارن.
    Last edited by poorya.27.tehran; 18-05-2016 at 02:46.

16. این کاربر از poorya.27.tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •