فرشاد جان دوست خوبم. امیدوارم ناراحت نشی ولی این جملاتی که گفتی تقریبا خنده دار ترین چیزی بودن که من راجع به دستگاه های صوتی اتومبیل تا حالا شنیدم. یعنی چون پایونیر ۶۲ تا ولوم داره و کنوود ۳۵ تا پس پایونیر بهتره؟
تا حالا از این جنبه به پخش ماشینتون نگاه کردین که با این پخش مثلا روی ولوم ۱۸ به صدای دلخواهت میرسی ولی روی پایونیر باید مقلا تا ۴۸ ولوم بدی که به اون صدا برسی!
در رابطه با آمپ هم فکر میکنم تا حالا آمپ نصب نکردین. آمپ به خاطر این نیست که مثلا الان ولوم ۳۰ به بعد که صدا خراب میشه شما آمپ ببندی بعد روی ولوم ۳۵ صدا شفاف و زلال عین آیینه باشه. پخش خود من روی ۲۴ بهترین صدا رو داره. بعد از اون صدا به هم میریزه. بعد از اینکه آمپ نصب کردم کماکان بعد از ۲۴ باز هم صدا به هم میریزه ولی الان روی ۲۴ صدای بلندترو شفافتری نسبت به حالت بدون آمپ دارم. امیدوارم منظورم رو کامل فهمیده باشی.
در کل چیزی که من از حرفهای شما برداشت کردم اینه که خیلی با یونیتت حال نمیکنی. تو بحث سیستم صوتی صدای خوب یه چیزه و دوست داشتن قطعاتت یه چیز. شما اگه کلاریون D2 هم ببندی ولی دوست نداشته باشی شک نکن که صداش به گوشت خوب نمیاد. پس قطعاتی رو بخر که احساس میکنی بهشون علاقه داری!