تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2023 از 2403 اولاول ... 10231523192319732013201920202021202220232024202520262027203320732123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,221 به 20,230 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چطوره ک 128 با محدیت 8 گیگ سرعتش اینقدره اما 128 نامحدود نصف اینم نیست ؟

این سرعت یعنی ۲ مگابیت که قیمت نامحدودش حدود ۶۰۰ هزار تومن هست که اگه شما بخوای بصورت نامحدود استفاده کنی یعنی یه جنس ۶۰۰ هزار تومنی رو ۲۰ هزار تومن خریدی ؟ مگه میشه ؟ نمیشه خب :-)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ریا نشه من خودم 8 ماه جون کندم تا آسیاتک رو بیارم گیلان ، قبلا بود ولی فقط تو مرکز 2 رشت و یه مرکز لاهیجان

الان هم تو چند تا مرکز دیگه رشت و شهرهای دیگه راه افتاده و داره کم کم بقیه جاها هم راه اندازی میشه

فکر میکردم این مشکل اینجا رو حل کنه ولی نشد ، مشکل زیرساخته ، هیچ سرویس دهنده ای تو ایران 100 % نیست هر کدوم تو یه مراکزی خوب هستن

همین اندیشه که هی ازش بد میگیم امسال هم شده پرسرعت ترین سرویس دهنده گیلان ، یا شاتل که هی محدود میکنه کاربرا رو 4 ساله داره بهترین میشه

بهترین یعنی کمترین قعطی ، بیشترین سرعت ، اصول مشتری مداری و راضی کردن کاربرا و....

هر کدوم تو یه مراکزی خوبه و نمیشه صرفا چون فلان کاربر راضی هست بقیه هم راضی باشن باس هی سرویس عوض کنی تا یکیشون بالاخره راضیت کنه

سلام دوست عزیز
    چندتا پست بالاتر دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع به این قضیه خیلی جامع گفتند

بطور کل نامحدود برای هیچ شرکتی صرقه اقتصادی نداره

3. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ریا نشه من خودم 8 ماه جون کندم تا آسیاتک رو بیارم گیلان ، قبلا بود ولی فقط تو مرکز 2 رشت و یه مرکز لاهیجان

الان هم تو چند تا مرکز دیگه رشت و شهرهای دیگه راه افتاده و داره کم کم بقیه جاها هم راه اندازی میشه

فکر میکردم این مشکل اینجا رو حل کنه ولی نشد ، مشکل زیرساخته ، هیچ سرویس دهنده ای تو ایران 100 % نیست هر کدوم تو یه مراکزی خوب هستن

همین اندیشه که هی ازش بد میگیم امسال هم شده پرسرعت ترین سرویس دهنده گیلان ، یا شاتل که هی محدود میکنه کاربرا رو 4 ساله داره بهترین میشه

بهترین یعنی کمترین قعطی ، بیشترین سرعت ، اصول مشتری مداری و راضی کردن کاربرا و....

هر کدوم تو یه مراکزی خوبه و نمیشه صرفا چون فلان کاربر راضی هست بقیه هم راضی باشن باس هی سرویس عوض کنی تا یکیشون بالاخره راضیت کنه
    مشکل شرکت معظم مخابرات ایران هست که بعد از شکست در بازار تلفن ثابت و از دست دادن قسمت بزرگی از بازار تلفن همراه حالا میخواد شانس خودش رو تو بازار اینترنت امتحان کنه و مشغول کارشکنی و سنگ اندازی تو کار بقیه سرویس دهنده ها از راههای مختلف هست که بزرگترینش ندادن امکانات در مراکز مخابراتی و ترانزیت هست تا بلکه بتونه جلوی پیشرفت بقیه شرکتها رو بگیره که البته این امر نمیتونه زیاد دووم بیاره.

5. 4 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

چطوره ک 128 با محدیت 8 گیگ سرعتش اینقدره اما 128 نامحدود نصف اینم نیست ؟

داداش 128 محدود اندیشه توی ساعت رایگان سرعتش چنده ؟

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داداش 128 محدود اندیشه توی ساعت رایگان سرعتش چنده ؟
    غیر از سرویسهای نیم بها , همه سرویسها تو ساعت رایگان سرعتشون استاندارد میشه , یعنی 128 میشه 16 کیلوبایت در ثانیه ولی این فقط برای سایتهای خارجی هست , اگه از سایت ایرانی استفاده کنی سرعتت تغییری نمیکنه و همون سرعت روزانه باقی میمونه.

8. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

دوستان من اندیشه 256 نامحدود دارم میخوام جمع آوری کنم برم آسیاتک 512 محدود بگیرم نظرتون چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان شرکت فن اوا قیمت های فوق العاده ای داره برای نامحدود
    512 فقط 24تومن
    1 مگ فقط 45 تومن
    میخواستم ببینم کسی داره؟خوبه عوض کنم فن اوا بگیرم؟
    بعد بنده یک منزل تو منجیل هم دارم این ماه براش محدود گرفتم 1 مگ 3 گیگ میخواستم ببینم اندیشه مثل های وب حجم دزدی داره یا نه چون الان تو منزل رشت های وب دو ساعت نت گردی 400 مگ کم کرد
    بعد ساعت رایگان اندیشه چه ساعتی؟
    Last edited by pouyan78; 22-07-2014 at 04:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بچه ها چندتا سوال دارم لطفا جواب بدید (اینترنت مخابرات دارم)

1- یه ساله داشتم و تا اواسط شهریور از نظر زمانی اکانتم تموم می شه حالا اگه الان با اینکه هم حجمم باقیه هم زمان، شارژ کنم چی می شه؟

2- اگه زمان تموم بشه و حجم باقی باشه، اگه ماه بعد یه سرویس دیگه بخرم چی می شه؟ مثلا من 256 دارم 2گیگ مونده ازش، زمانم تموم می شه، حالا اگه 128 شارژ کنم یا 512 اون 2گیگی که مونده چی می شه؟

3- سرعت دانلود 2مگ محدود تو ساعت رایگان و غیر رایگان چقدره؟ 1مگ چطور؟

4- ببینید من الان 7 گیگ از حجمم مونده، دو ماه هم از زمان اشتراکم، الان اگه برم یه ماهه 2 مگ شارژ کنم این 7 گیگم چی می شه؟؟؟

چون الان می زنم واسه شارژ می ره تو سایت بانک، قبلا می گفت نمی تونی 2مگ شارژ کنی، واسه این می خوام شارژ کنم شنیدم تو ماه رمضون بدون کارت دانشجویی و ... هم 2مگ می دن!!

در آغاز فعالیت MAHDI_7989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام.

من به عنوان یک نفر بی طرف صحبت میکنم و فقط قصد راهنمایی شما رو دارم.

من با شرکت پارس وی (پارس آنلاین)(رشت) قرارداد دارم و از این ISP اینترنت دریافت میکنم.

من قبلا از سرویس نامحدود 128 این شرکت استفاده میکردم. با اینکه هزینه اش از سایر شرکت ها گرانتر هستش، خیلی راضی بودم چون کیفیت برای من مهم بود.
    من حدود 2 سال از سرویس نامحدود این شرکت استفاده میکردم. ولی از ابتدایی سال 93 سرعت سرویس نامحدود 128 این شرکت بسیار کند شد. هم دانلود و هم سرعت باز کردن صفحه. و هر تماس تلفنی با پشتیبانی رشت برقرار میکردم. خیلی مسخره جواب منو می دادند و میگفتند شما که دارید دانلود میکنید که ؟ پس چرا میگید دارید دانلود نمیکنید ؟

یعنی اینقدر گیج بودند که نمیفهمیدن برای دانلود یک فایل 50 مگابایتی نباید 40 دقیقه منتظر موند.
    بلاخره تصمیم گرفتم سرویس ام رو عوض کنم. و سرویس محدود 5 گیگ 256 بگیرم که قیمت اش با سرویس محدود 5 گیگ 128 فقط 1000 تومان فرق داشت رو بگیرم.
    از سرویس محدود 5 گیگ 256 تا 3 ماه استفاده کردم. از سرعت اش راضی بودم. البته سرویس نامحدود استفاده کرده باشی یکم مشکل تموم شدن اشتراک در سرویس های محدود پیدا میکنی. من هم زیاد به این مشکل برخودم. تا که این سرویس در خرداد ماه 93 گیج میزد. و دانلود خیلی خیلی ضعیف و سرعت باز شدن صفحه ضعیف بود.
    من یک بار با پشتیبانی پارس آنلاین در رشت تماس گرفتم و مشکل سرعت رو در میان گذاشتم. خیلی جالبه وقتی از پشتیبان پارس آنلاین رشت سوال کردم که " دلیل این کندی سرعت چیه و چرا زیاد قطع و وصل میشه ؟ " ، " 20 ثانیه سکوت کرد و گفت بگذارید توی سیستم رو نگاه کنم." و بهم فایل هایی که دانلود کرده بودم و خواند ، انگار گه من ازش پرسیده بودم " من چه فایل هایی رو دانلود کردم. میشه واسم از سیستم تون بخونید ؟ "

راستش خیلی به شعور ام برخورد. تصمیم گرفتم به از طریق سایت اصلی پارس آنلاین به پشتیبانی تهران اعتراض بنویسم و اگر باز هم مشکل سرعت حل نشد ؛ اشتراک ام رو قطع کنم و از یک ISP دیگر در رشت سرویس بگیرم.

باورتون نمیشه. من ساعت 11:45 شب براشون اعتراض ارسال کردم و مشکل رو مطرح کردم. فردا صبح ساعت 8 صبح به شماره من تماس گرفتند و گفتند حتما پیگیری میکنند و منطقه ای که شما زندگی میکنید با وجود مشترکان زیادی که داره ، مشکل پهنای باند داره و ما در اولین فرصت مشکل اون منطقه رو حل میکنیم. باورتون نمیشه وقتی از سر کار اومدم خونه، سرعت اینترنت بسیار عالی شد و راستش رو بخوایید من هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر زود جواب من رو بدهند و پیگیری کنند که مشترک به حق اش برسه. (مثل خیلی از جاها که وقتی پول میگیرند براشون مهم نیست که ملت راضی هستند یا نیستند)

مخلص کلام. اگه مشکل سرعت و قطع و وصل شدن مودم و هر مشکل اینترنتی دیگه ای دارید و از ISP پارس آنلاین در رشت استفاده میکند ، به پشتیبانی رشت تماس نگیرید ، چون خیلی گیج هستند و خیلی داغون باهات حرف میزنند و حتما به پشتیبانی تهران تماس بگیرد یا از طریق سایت پارس آنلاین اعتراض ارسال کنید.

• در مورد چند ISP دیگر هم من اطلاعات کافی دارم و خواستم راهنمایی تون کنم :

1- شرکت پارس آنلاین (که خودم در منزل استفاده میکنم) : سرویس های سرعت مناسب سرویس محدود و هم نامحدود (البته غیر از موارد خاص) - قیمت سرویس ها نسبت به شرکت های دیگر، گرانتر می باشد. با پایان سرویس از 3 طریق میتوان به تمدید اشتراک اقدام کرد؛ 1.بصورت آنلاین 2.از طریق پرکردن فیش بانکی 3. از طریق دستگاه خودپرداز . با پایان مهلت سرویس یا اتمام حجم ، اینترنت قطع میگردد.

2- شرکت اندیشه سبز خزر (ASK) (شرکتی که در آن کار میکنم از این ISP استفاده میکند) : سرویس های ارزان قیمت به نسبت پارس آنلاین. تنوع سرویس از نظر حجم و سرعت. سرعت کم به نسبت پارس آنلاین. با پایان مهلت سرویس یا اتمام حجم ، اینترنت قطع نـمیگردد و فقط 5000 تومان جریمه میکند. سرویس های 1 شب تا 6 صبح رایگان. با پایان سرویس از 1 طریق میتوان به تمدید اشتراک اقدام کرد؛ 1.بصورت آنلاین

3- شرکت شاتل (Shatell) ( که دوستم در منزل استفاده میکند ) : سرویس های سرعت مناسب سرویس محدود و هم نامحدود (البته غیر از موارد خاص) - قیمت سرویس ها نسبت به شرکت های دیگر، گرانتر به غیر از پارس آنلاین می باشد. با پایان سرویس از 1 طریق میتوان به تمدید اشتراک اقدام کرد؛ 1.بصورت آنلاین . با پایان مهلت سرویس یا اتمام حجم ، اینترنت قطع میگردد. سرعت دانلود ثبات ندارد. سرعت دانلود خیلی کم و زیاد میشود.

2- شرکت مخابرات یا همون اینترنت مخابرات (2020) ( که یکی از فامیل های من در منزل استفاده میکند ) : سرویس های بسیار ارزان قیمت نسبت به تمامی شرکت ها، سرویس های با سرعت بالا (1 گیگ برای اشتراک خانگی)، تنوع سرویس از نظر سرعت و حجم. سرویس های 1 شب تا 6 صبح رایگان. با پایان سرویس از 1 طریق میتوان به تمدید اشتراک اقدام کرد؛ 1.بصورت آنلاین . سرعت دانلود خیلی زیاد و سرعت باز کردن صفحه فوق العاده می باشد.
    (راستش رو بخوایید. همه سرویس ها در اوایل کار و برای جلب مشتری سرعت فوق العاده ای داشتند و کم کم سرویس هاشون رو محدود و محدود تر کردند. شاید اینترنت مخابرات هم به حال و روز ISP های دیگر تبدیل شود.)

امیدوارم توانسته باشم به شما راهنمایی کنم
    موفق باشید

13. 5 کاربر از MAHDI_7989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr-leecher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    'گیلان

پيش فرض

باید چاقالان پاچ باقالا ببردم حراج کودم

15. 2 کاربر از Dr-leecher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •