خوبيش اينه كه حساس ترين مرحله كار يعني پاك كردن فريمور و خاموش/روشن كردن سريع كنسول رو نداره درسته
خوبيش اينه كه حساس ترين مرحله كار يعني پاك كردن فريمور و خاموش/روشن كردن سريع كنسول رو نداره درسته
دوستان سوال من فراموش نشه....لطفا!
در ضمن چند تا بازی دونفره (co-op) خوب هم معرفی کنید.![]()
army of two 1 & 2
kane & lynch 2
resident evil 5
black ops مد زامبی
split\second
splinter cell conviction
shank
gears of war 2
اگه ایکس باکس رو آپدیت نکنیم و بازی جدید بزنیم چی میشه؟؟؟؟؟
بازیه جدید میتونی بزنی ولی این 3 تارو خیر:
nfs:HP
AC:BH
Fable3
البته fable رو فکر کنم بتونی بزنی ولی نمیارزه
آپدیت کن خلاااااص![]()
آقا من آپیدم(البته منظورم آقا میثم هست که آپیدن) به LT+
بالاخره میتونم برم live یا نه ؟
مخیوام PES2011 بازی کنم . full stealth هستش .
برم بن میشم یا نه ؟ کلا بازی های قبلی که پچ +LT ندارن میشه باز باهاشون رفت Live یا نه ؟
اگه نخوام بازی کنم و فقط چندتا کدک آپیدیت کنم چی ؟
یک سوال مسخره (نخنیدن ها) : اگه دیسک های عیر بازی مثلا یک دیسک که یک فایل AVI توش هست بزارم که مشکلی ایجاد نمیکنه واسه Live ؟
fable III چون که برای بازی کردنش به داشبورد جدید نیاز نداری میتونی توی همون داشبورد قبلی بدون آپدیت به + بازی کنی و مشکلی هم پیش نمیاد.البته fable رو فکر کنم بتونی بزنی ولی نمیارزه
ولی اگه به داشبورد جدید آپیدی که فقط باید + رو بریزی
Last edited by ase_pase; 02-12-2010 at 21:29.
سلام. میگه دیسک قابل خوندن نیستاگه ایکس باکس رو آپدیت نکنیم و بازی جدید بزنیم چی میشه؟؟؟؟؟
THIS DICK IS UNREADABLE
اگر سرور بازیها در ایران نباشند که پینگ میره بالای 1000 اونوقت تاخیر زیادی تو بازی به وجود نمیاد؟؟
فکر کنم تند تند دیسکانکت بشیم؟!
من تجربه آنلاین بازی کردن با x360 رو ندارم ولی با کامپیوتر بازیهای مثل کانتر که سرور تو ایران دارند بازی کردم
که توی اونها وقتی فاصله سرور با ما کم باشه پینگ پایینتری داریم و تاخیر کمتری داریم..و سریعتر عکسالعمل
نشون میدیم....ولی مثلا بازی bionic commando هم آنلاین بازی کردم که سرورها خارج از ایران هستندو
حریفان سریعتر از من عکس العمل نشون میدن و من دیسکانکت هم زیاد میشم ولی در کانتر که سرور تو ایران
داره میشه بی نهایت ساعت پشت سر هم بازی کرد بدون دیسکانکت شدن..
می خواستم ببینم آیا با x360 آنلاین بازی کردن راحته و دیسکانکت نداره ؟
سرعت دانلود از اینترنت من 120 کیلوبایت در ثانیه واسم سرویس 128 از پارس آنلاین ...
پينگ زير 350 باشه ميشه من بازي ميكنم مشكلي به اونصورت نداره ولي گاهي وقتا چرا سرعت دانلود هم 35 هست
سلام
به یه مشکلی برخوردم . کنسول رو برای اولین بار در روز که روشن میکنم 2-3 بار A رو میزنم یا با دست eject میکنم ولی در درایو باز نمیشه . درست مثل مشکلی که تو PC برای بعضیها از جمله خودم پیش اومده قبلا که بعد از مدتی در DVD writer یا RAM باز نمیشه .
برای کسی پیش اومده تا حالا ؟ چشه ؟
یه شک مسخره ای هم دارم میگم . این مشکل درست از لحظه ای پیش اومد که داشبورد جدید ورژن بتا رو ریختم . میشه مشکل از نرم افزار باشه (داشبورد) ؟
لینک دانلود اخرین داشبورد کامل رو لطف میکنین بذارین برا دریافت ؟
ممنون ;-)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)