تست شش و نیم صبح، نمی دونم این افت سرعت کی حل میشه، من شخصا در راست بودن سرعت نامحدود ایرانسل شک دارم به نظرم محدودیتهایی اعمال کرده اما راستشو نمیگه
اول سرعتم 40 مگ بود بعد شد 16 مگ الان هم بیشتر حول 8 مگ می چرخه
![]()
تست شش و نیم صبح، نمی دونم این افت سرعت کی حل میشه، من شخصا در راست بودن سرعت نامحدود ایرانسل شک دارم به نظرم محدودیتهایی اعمال کرده اما راستشو نمیگه
اول سرعتم 40 مگ بود بعد شد 16 مگ الان هم بیشتر حول 8 مگ می چرخه
![]()
Last edited by ak313; 03-04-2016 at 10:59.
به نظر من پهنای باند دکل منطقه شما رو محدود کرده ایرانسل،محدودیت کلی اعمال نکرده چون سرعت من بالای 30 مگ هستش همیشه،با توجه به اینکه ساعت 6 صبح سرعت شما 12 مگه پس یعنی پهنای باند و دستی کم کردن،این سرعت من ساعت 10 صبح از سرور فرانکفورت
![]()
درود
دوستان الان ايرانسل تو عراق. شده آسیاسل.
نیازی هست من سیم سوال بگیرم؟؟؟؟
کلا هزینه ها چه شکلیه؟؟؟
به منم زنگ بزنند واسه من هزینه. میاد؟؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
یک چیز دیگه،چند تا فایل با هم بزار دانلود شه،ببین سرعت کلی دانلود روی هم به 5 مگ می رسه؟،اگه به 5 مگ برسه احتمالا ظرفیت ایپی که روش هستید پایینه.
دروغ سیزده بدر: سرعت نسل 4 ایرانسل نامحدود
اما حقیقت: جوابیه ایرانسل
کاربر محترم
سلام
احتراماً، پهنای باند دریافتی در اینترنت نسل چهارم بین 5 تا 10 مگابیت و در اینترنت نسل سوم بین 1 تا 5 مگابیت بر ثانیه متغیر می باشد. و پهنلای باند دریافت شده شما مطلوب است
5 تا 10 مگ که دیگه اسمش 4g نیست![]()
سلام. توی این طرح نامحدود شبانه 3 ساعته ایرانسل که قیمتش 2هزار تومن هست، حدودا چند گیگ میشه دانلور کرد؟
این طرح ها واقعا شامل 4g ایرانسل میشه؟ میانگین سرعتش توی مناطق تحت پوشش روی چند هست؟
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
این تست 4g که توسط خواننده ترک گرفته شده (دیروز)
دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
تو حالت رومینگ بین الملل ایرانسل فقط دریافت پیامک هزینه ای نداره
در بقیه حالات : برقراری تماس - دریافت تماس - ارسال پیامک و استفاده از دیتا هزینه به همراه داره و هزینه ها برای اپراتور و کشور فرق میکنه که تو سایت ایرانسل میتونید ببینید :
من چند وقت پیش با ایراتور زین تو عراق از رومینگ استفاده میکردم برای دریافت تماس 1500 تومن هزینه داشت بقیه یادم رفته چقدره
تو سایت میتونید دقیق ببینید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)