تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2022 از 2605 اولاول ... 102215221922197220122018201920202021202220232024202520262032207221222522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,211 به 20,220 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بعد از 6 سال من سرویس دو مگ نامحدود رو تحویل دادم یعنی برادرم بدون مشورت من عوضش کرد و الان 16 مگ طرح جدید رو گرفتیم که 350 گیگ حجم داره و ماهی 80 هزار تومن. الان نزدیک دو هفته است که وصلش کردن و خیلی نوسان داره و سرعت دانلود از 1 مگ بیشتر نمیره در حالی که باید 2 مگ باشه زنگ زدیم گفتن خط شما بیشتر از این کشش نداره و کاریش نمیشه کرد. من تو این 6 سال خیلی راضی بودم از سرویس 2 مگ و اصلا نوسان نداشت اما برادرم برای بازی های آنلاین میخواست که سرعتش بالاتر باشه. الان همش تند تند تو سایت چک میکنم ببینم چقدر مثلا تو یه روز حجم مصرف کردم....

در مورد قضیه ی فیبر نوری الکی وقت خودتون رو تلف نکنید و اعصاب خوتون رو خرد نکنید چون به غیر مخابرات از جای دیگه نمیتونید اینترنت بگیرید دعا کنید کیفیت مخابرات بره بالاتر

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من با سرعت 2 مگ گرفتم روی همین سرعت بستن.
    از شرکتهای دیگه هم سوال کردم همه گفتن سرعت رو دقیقا رو همون سرعت خریداری شده میبندن و دیگه مثل قبل تا سقف سرعت نیست چون این طرح جدید در حقیقت قیمت فروش متناسب با سرعت هست.

خودشون گفتن تا جایی که خط کشش داشته باشه وقتی محدودیت حجمی داری دیگه برای اونا که فرقی نمیکنه شما چه سرعتی داره شما نهایتش تا همون حجم رو استفاده میکنی دیگه نه بیشتر...
    در ضمن هر چقدر سرعت بالاتر باشه نیاز شما به حجم بیشتر هم بیشتر میشه

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان بعد از 6 سال من سرویس دو مگ نامحدود رو تحویل دادم یعنی برادرم بدون مشورت من عوضش کرد و الان 16 مگ طرح جدید رو گرفتیم که 350 گیگ حجم داره و ماهی 80 هزار تومن. الان نزدیک دو هفته است که وصلش کردن و خیلی نوسان داره و سرعت دانلود از 1 مگ بیشتر نمیره در حالی که باید 2 مگ باشه زنگ زدیم گفتن خط شما بیشتر از این کشش نداره و کاریش نمیشه کرد. من تو این 6 سال خیلی راضی بودم از سرویس 2 مگ و اصلا نوسان نداشت اما برادرم برای بازی های آنلاین میخواست که سرعتش بالاتر باشه. الان همش تند تند تو سایت چک میکنم ببینم چقدر مثلا تو یه روز حجم مصرف کردم....

در مورد قضیه ی فیبر نوری الکی وقت خودتون رو تلف نکنید و اعصاب خوتون رو خرد نکنید چون به غیر مخابرات از جای دیگه نمیتونید اینترنت بگیرید دعا کنید کیفیت مخابرات بره بالاتر
    خوب اگر خط شما 16 مگ رو جواب نمیده سرعتش رو تغییر بدید به 8 مگ که همون1مگ سرعت دانلودش هستش هزینه اضافه هم ندید

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

قیمت خطوط فیبر نوری مخابرات رو کسی اطلاع داره ؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قیمت خطوط فیبر نوری مخابرات رو کسی اطلاع داره ؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

6. این کاربر از shahryar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اگر خط شما 16 مگ رو جواب نمیده سرعتش رو تغییر بدید به 8 مگ که همون1مگ سرعت دانلودش هستش هزینه اضافه هم ندید
    امکانش نیست چون من حچم زیادی لازم دارم و این 8 مگ حجمش جوابگوی ما نیست که هفت هشت نفری داریم استفاده میکنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم همین مشکل فیبر بودن خط رو دارم اما تا چند روز پیش در قسمت "مناطق تحت پوشش" سایت فن آوا وقتی شماره خطم رو وارد میکردم، جواب میداد که امکان ارائه سرویس نیست (بدلیل همون فیبر بودن خط)
    ولی از دیروز همون شماره رو که میزنم، اجازه ثبت نام میده و دیگه اون خطای قبلی رو نمیده
    ظاهرا مشکل سرویس دهی روی خط های فیبر حل شده!
    شما هم یه امتحان دیگه بکنید
    اين هم يه دروغ بزرگ ديگه مثل همه دروغ هاشون.
    اصلا همچين خبري نيست. كماكان انحصار مخابرات روي خطوط فيبر برقراره.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اين هم يه دروغ بزرگ ديگه مثل همه دروغ هاشون.
    اصلا همچين خبري نيست. كماكان انحصار مخابرات روي خطوط فيبر برقراره.
    انحصار برطرف شده در صورتی که اون شرکت تجهیزات رو فراهم کنه
    اما چون جنبه اقتصادی نداره فعلا انجام نمیشه مگه اینکه مشتری زیاد باشه چون برای اینکه بتونن رو این قضیه سرویس بدند به تجهیزات دیگه ایی احتیاج هست که اون شرکت باید خریداری کنه که صرفه اقتصادی نداره مگه اینکه تو‌ مرکزی مشتری زیاد باشه

10. 2 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

تو سايت ok ميده و تحت پوشش هست ولي شركت تماس بگيريد ميگن امكانش نيست.

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

انحصار برطرف شده در صورتی که اون شرکت تجهیزات رو فراهم کنه
    اما چون جنبه اقتصادی نداره فعلا انجام نمیشه مگه اینکه مشتری زیاد باشه چون برای اینکه بتونن رو این قضیه سرویس بدند به تجهیزات دیگه ایی احتیاج هست که اون شرکت باید خریداری کنه که صرفه اقتصادی نداره مگه اینکه تو‌ مرکزی مشتری زیاد باشه
    این جواب ابلهانه رو چند ساله مسئولای مخابرات به کاربرا میده .یکم فکر کن چرا وزیر هی میگه مخابرات باید انحصار فیبر برداره یعنی این موضوع به این سادگی نمیدونه البته تا الان زورش نرسیده .شرکت شاتل و اسیاتک هم چندین بار درخواست رفع انحصار دادن .این نکته رو هم در نظر داشته باش مخابرات خطوط رایگان فیبر نوری میکنه

13. 2 کاربر از 862111014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •