موفق باشی![]()
موفق باشی![]()
سلام
دوستان من برای گرفتن کسری اقدام کردم.
به یگان خدمکتی پدرم رفتم و نامه اش رو گرفتم. تو سیستم پلیس +10 هم ثبت شده. حالا می خوام بدونم از این به بعدش رو باید چی کار کنم؟
من ستاد هوانیروزم.
رفتم پلیس +10
وقتی درخواست رو میزد سایت اخطار میداد تاریخ درخواستی شما سپری شده است.واسه اینه که بیش از یک سال از اتمام درسم گذشته؟
کسی راحی بلده بشه 2ماه عقب انداخت بدون غیبت خوردن خواهشا بگه
ممنون
هیچی دیگه
شما میری +10 میگی برگ سبزمو میخوام که توش کسریم ثبت شده
بعد بهت پرینت میدن میبری یگان برات ثبتش کنن
برو بچز 02 ارتش و اونایی که سابقه اعزام برج 12 دارن :
به نظرتون با توجه به اینکه اول اسفند افتاده 5 شنبه و با توجه به این که میگن برای لباس و اینا مرخصی میدن وضعیت ما چه جوری میشه؟؟؟
ساک و متعلقات زیاد نبریم ؟ مرخصی میدن برای لباس اینا؟؟؟
بچه های 02 اینجا هم اسماتون رو بنویسید خوب به صورت نقل قول
اینجوری :
1. هادی - پی سی - 02 ارتش
بقیه هم زیر اسم من بنویسن به صورت نقل قول ببینیم چند چندیم.![]()
متاسفانه خیلی دیر شده دوست عزیز! مگر اینکه آشنا و پارتی کلفتی توی خود نظام وظیفه داشته باشید یا واسطه ای چیزی که بتونه این کارو براتون انجام بده واینکه یه نفر رو پیدا کنید که تاریخ اعزامش اردیبهشت 93 باشه که بتونید باهم جابجا کنید.. در ضمن به نظر بنده ارزش نداره به تعویق بندازید چون از اوایل سال جدید به احتمال قوی حدمت 24 ماه میشه و 3 ماه میره تو پاچتون.. بعدها به حرف بنده خواهید رسید.. من اسفند 90 با 17 ماه اعزام شدم و دقیقا به فاصله 1 ماه خدمت شد 21 ماه و من خیلی خوشحال بودم که تمدید نکردم.. خوشحال باشید که افتادید اسفند و دوم اینکه دوره طلایی به حساب میاید و میخورید به تعطیلات عید و چند روزی رو هم اونجا میتونید مرخصی بگیرید.. این موقعیت هارو از دست ندید، حیفه!
حرف شما صحیح ولی سرباز معلمی جور شده بود
اگه یکی پیدا کنم واسه 1/2 میشه جا به جا کرد؟مطمئنی؟
باید تو شهر خودم باشه حتما"؟
عزیزم من خودم پارسال پذیرش کردم اگه پذیرشت با موفقیت انجام شده باشه و باهاش موافقت بشه مشکلی نیست ولی بعضی مواقع شما پذیرش میکنی ولی ستاد نیروی هوایی سپاه(پادگان چیتگر)
باهاش مخالفت میکنه مثلا اگه میزان تحصیلات شما دیپلم باشه احتمال موافقت باهاش بیشتره من خودم دوره 216 اونجا بودم جای خیلی خوبیه
سلام
داخل دفترچه نوشته کسانی که بسیج تکمیلی دارن نیاز به واکسن و معاینه دکتر برا مدارک پست دفترچه ندارن.درسته؟
داخل دفترچه برگ شماره 3 مشخصات خانواده رو باید پر کنم؟و همچنین شماره 2؟
سلام دوستان یکی از دوستام اول اسفند اعزام هستش و بعد از آموزشی کدوم یگان شرق تهران خوبه. یعنی هتله
از اونجایی که پارتیش زیادی کلفته محدودیتی تو انتخاب نداره
مدرک هم لیسانسه
ممنون
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)