تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2022 از 4751 اولاول ... 1022152219221972201220182019202020212022202320242025202620322072212225223022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,211 به 20,220 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه farshin.rezaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط farshin.rezaei
    سلام به دوستان
    شاتل معلوم نیست چه کاری میکند
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باز نمی شود پیغام میده صفحه مورد نظر پیدا نشد(تقریبا 1 ماهی هست که به اینصورته)
    جالب اینجاست که با وی p ن باز میشه
    نکته جالب دیگه اینجاست که از فن اوا و سپنتا هم سرویس دارم روی اونها بدون مشکل باز میشه ولی ..
    نقل قول:
    نوشته شده توسط siamak_mu
    آره منم چند روز ديدم خرابه خيلي تعجب كرده بودم وقتي ديدم درست نميشه شك كردم با هيتلر_*شيكون بازش كردم ديدم باز شد!!!
    برای من بدون مشکل باز میشه

دوست عزیز این مشکل وجود دارد
    "مشترک گرامی با سلام

پس از بررسی مشکل شما مشخص شد مشکل سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از سمت سرور خود سایت می باشد. احتمالا بنا به دلایلی این سایت در ایران باز نمی شود زیرا با اکانت های دیگر هم چک شد که مشکل داشت."

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

اون زمان که با اکانت از رپیدشیر دانلود میکرم واقعا عالی بود شبانه ساعتی 207 مگ دانلود داشتم تا اینکه شبانه رو واسه 1و2 مگ رایگان کردن ،دانلودم شد ساعتی 200 مگ هر شب هم بلا استثنا قعطی بود . دیدم اینجور نمیشه 2 روز نشستم سرچ کردن و فکر کردن که چه غلطی بکنم تا این که روشی پیدا کردم واسه بهتر دانلود کردن؛ که دو باره برگشتم به همون ساعتی 207 مگ دانلود + حالا 6.7 آپلود
    جالب این که بدون خرج حتی یک ریال از رپیدشیر و مگا آپلود و.......... آپلود سنترها تو این 2 شب گذشته 2.6 گیگ دانلود داشتم(نمیدونید چه لذتی داره)
    به هر حال برام فرقی نداره که لینک مستقیم باشه ، غیر مستقیم باشه ؛ هر چی میخواد باشه من با ماکزیمم سرعت ممکن تو ساعت شبانه(59-60) دانلود می کنم .
    تازه فهمیدم این سرورهایی که محدود شده توسط اهالی محترم شاتل یا مخابرات اگر شب ازشون دانلود داشته باشی حداقل45 دقیقه قعطی اینترنت رو شاخش (مال من به 2 ساعت هم رسید بود)
    البته این روش یکم وقتت میگره ولی ارزشش داره {خودتون برید بگردید ببنید چه قدر به هتون فاز میده منم نمیتونم بگم چون اگه بگم شاتلیا اینم به فنا میدن}
    برم درسام بخونم که فردا امتحان دارم تو این چند روزه هیچی نخوندم (خدا لعنت کنه این شاتل)
    امیدوارم همتون موفق باشید

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل وجود دارد
    "مشترک گرامی با سلام

پس از بررسی مشکل شما مشخص شد مشکل سایت کد:
    http://www.nvidia.com/
    از سمت سرور خود سایت می باشد. احتمالا بنا به دلایلی این سایت در ایران باز نمی شود زیرا با اکانت های دیگر هم چک شد که مشکل داشت."
    مثل شاتلیا حرف میزنی....
    Last edited by night lord; 27-05-2010 at 16:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

نه کجاش طبیعیه ؟؟؟ باید سرعت 68 تا 70 باشه.... برای تا بهمن ماه اینجوری بود بعد از اون خراب شد!!!!!!
    من اکو 128 دارم ولی شبا با 16 دانلود میکنم.کم کم دارم به خودم امیدوار میشم!!!
    آخه مگه میشه 512 با 12-13 دانلود کنه!!!!!!!
    خدا رحم کنه
    حتی این مقدار میتونه به صفر هم میل کنه!
    با 2 مگ پریشب از سرورهای بغیر از سوگلی های شاتل، 2 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکردم!
    این اپرا هم که نسخه جدید نمیده بریم دانلود کنیم!
    بله متاسفانه من روز ها 69 دانلود میکنم، و شب ها 14 این طورا !

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از فازفاکس استفاده میکنم و یوزر و یس هم ذخیره کردم و کد امنیتی رو نمیخواد ازم دیگه .
    ضمنا دانلود رایگان از ساعت 12 دیشب تا این لحظه 5800 مگ دانلود داشتم . ایشالا سرعت همه بره بالا .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اکو چی هستی؟؟
    اون دیگه قضیش فرق میکنه
    پریشب روی یه آی پی وصل بودم ، 1 ساعت هر کاری کردم عوض نشد
    ولی دیشب هر چقدر هم که عوض میشد ، زیاد توی سرعت تاثیری نداشت
    ولی فکر میکنم یه کارایی کردن
    برای ما که به نسبت پریشب خیلی خوب شده!

اینم وضعیتش:

میخواستم امشب رکورد بزنم ، نشد!

پریشب فقط 1.7 گیگ اونم از میهن دانلود ، دانلود کردم

از دیروز عصر Default Gateway تغییر کرده و از اون زمان هر بار با یه آی پی وصل میشه!
    دوستان شهرهای دیگه هم اگه ممکنه یه نگاه بندازن ، ببینن تغییر کرده

واو
    شما مگه سروستون چیه که شبی 3 گیگ دانلود دارید ؟؟؟
    من خیلی خیلی هنر کنم 1 گیگ بشه که الان خیلی بد شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مثل شاتلیا حرف میزنی....
    برادر ، ایشون جوابیه شاتل رو کپی کرده!
    که البته شاتل غلط کرده با این جواب دادنش ، چون برای من اون سایت به راحتی باز میشه!
    توی این مسائل کوچیک هم میخوان بپیچونن!
    من از فازفاکس استفاده میکنم و یوزر و یس هم ذخیره کردم و کد امنیتی رو نمیخواد ازم دیگه .
    ضمنا دانلود رایگان از ساعت 12 دیشب تا این لحظه 5800 مگ دانلود داشتم . ایشالا سرعت همه بره بالا .
    اپرا با فایرفاکس فرق داره
    اپرا یوزر و پسورد رو که میزنه ، همون لحظه زحمت OK کردنش رو هم میکشه ، ولی فایرفاکس فقط وارد میکنه و خود شما باید روی دکمه "ورود به سیستم" کلیک کنی!
    ضمنا داداش دل ما رو نسوزون!
    این آرت 1 اصلا سرویس پایداری نیست وگرنه 4 تومن اضافه میدادم میومدم آرت 1!
    واو
    شما مگه سروستون چیه که شبی 3 گیگ دانلود دارید ؟؟؟
    من خیلی خیلی هنر کنم 1 گیگ بشه که الان خیلی بد شده
    سرویس خوبیه!
    شما اکو چی بودین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

اون زمان که با اکانت از رپیدشیر دانلود میکرم واقعا عالی بود شبانه ساعتی 207 مگ دانلود داشتم تا اینکه شبانه رو واسه 1و2 مگ رایگان کردن ،دانلودم شد ساعتی 200 مگ هر شب هم بلا استثنا قعطی بود . دیدم اینجور نمیشه 2 روز نشستم سرچ کردن و فکر کردن که چه غلطی بکنم تا این که روشی پیدا کردم واسه بهتر دانلود کردن؛ که دو باره برگشتم به همون ساعتی 207 مگ دانلود + حالا 6.7 آپلود
    جالب این که بدون خرج حتی یک ریال از رپیدشیر و مگا آپلود و.......... آپلود سنترها تو این 2 شب گذشته 2.6 گیگ دانلود داشتم(نمیدونید چه لذتی داره)
    به هر حال برام فرقی نداره که لینک مستقیم باشه ، غیر مستقیم باشه ؛ هر چی میخواد باشه من با ماکزیمم سرعت ممکن تو ساعت شبانه(59-60) دانلود می کنم .
    تازه فهمیدم این سرورهایی که محدود شده توسط اهالی محترم شاتل یا مخابرات اگر شب ازشون دانلود داشته باشی حداقل45 دقیقه قعطی اینترنت رو شاخش (مال من به 2 ساعت هم رسید بود)
    البته این روش یکم وقتت میگره ولی ارزشش داره {خودتون برید بگردید ببنید چه قدر به هتون فاز میده منم نمیتونم بگم چون اگه بگم شاتلیا اینم به فنا میدن}
    برم درسام بخونم که فردا امتحان دارم تو این چند روزه هیچی نخوندم (خدا لعنت کنه این شاتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

منم سروسی art 1 128 دارم . روزا دانلودم 100 کیلوبایته ساعت یک به بعد میشه 6 کیلو بایت . آخه من دردمو به کی بگم .

10. این کاربر از pooria_googooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

اون زمان که با اکانت از رپیدشیر دانلود میکرم واقعا عالی بود شبانه ساعتی 207 مگ دانلود داشتم تا اینکه شبانه رو واسه 1و2 مگ رایگان کردن ،دانلودم شد ساعتی 200 مگ هر شب هم بلا استثنا قعطی بود . دیدم اینجور نمیشه 2 روز نشستم سرچ کردن و فکر کردن که چه غلطی بکنم تا این که روشی پیدا کردم واسه بهتر دانلود کردن؛ که دو باره برگشتم به همون ساعتی 207 مگ دانلود + حالا 6.7 آپلود..........................
    شما هنوز نرفتی درساتو بخونی؟
    آخه 2 ساعت پیش قرار بود بری بخونی!

12. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 339 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 339 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •