برا من که همون 32 کیلوبایت ترنسفر میده. پینگ رایتل معمولا خوبه مگه اینکه اتفاق خاصی افتاده باشه
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برا من که همون 32 کیلوبایت ترنسفر میده. پینگ رایتل معمولا خوبه مگه اینکه اتفاق خاصی افتاده باشه
![]()
دوستان راهنمایی بفرمایین:
1-کسی میدونه سرعت دانلود کلاسیک محدود همارا چقدره ؟ (فکر کنم از 120Kb مخابرات بیشتر باشه!)
2-چرا تمدید آنلاین مخابرات فقط دوتا سرویس داره؟(128 محدود و نا محدود)
3-از جشنواره و کمپین مخابرات میشه واسه کاربر خونگی سرویس گرفت؟ اگه میشه چطور باید خرید؟(نتونستم خدید آنلاین پیدا کنم)
4-از کجا بدونم خط من سرویس اولترا میکشه؟ (الان Downstream :4M )و میشه آنلاین این سرویسو از مخابرات خرید ؟ هر چی گشتم خرید آنلاین نبود.
یاشاسن دوسلار
یا خدا واقعا آلترا شده ۹۰۰ ؟
قیمتش ۲۰ و خورده ای بود نه ؟
من بدبختانه رفتم یه بورد هاسول خفن خریدم از بس باهاش ور رفتم سوخت [emoji2]
الان موندم بدون pc
برگرده از گارانتی ببینم این ۹۰۰ چطوریاست [emoji12]
یا خدا واقعا آلترا شده ۹۰۰ ؟
قیمتش ۲۰ و خورده ای بود نه ؟
من بدبختانه رفتم یه بورد هاسول خفن خریدم از بس باهاش ور رفتم سوخت
الان موندم بدون pc
برگرده از گارانتی ببینم این ۹۰۰ چطوریاست
حسین حالا این مال 128 هست
میگم 1 مگ بگیریم چی میشه؟
دوستان این وضعیت خوب خط رو مدیون مودم TP-8968 هستم .کوچکترین نویز و قطعی ازطرف خط ندارم .سرعت دانلود هم 1MB/s روزها .
یک سوال ؟ اگر از مخابرات حجم 20 گیگ بخریم و تا پایان ماه تموم نشه ، باقیش به ماه بعد منتقل میشه یا نه؟؟
چون موقع خرید سرویس از مخابرات ، نمایندگیشون به بنده تضمین داد که حجم باقیمانده از ترافیک خریداری شده به ماه بعد منتقل میشه(حتی یک برگ از قرارداد رو نشون داد و بند مربوطه رو مشخص کرد) ولی هیچگونه برگه قراردای به بنده تحویل نداد. !!!!!!!!!1
ممکنه که بعد 1-2 ماه سرعت ها رو محدود کنه ، بر خلاف حرف هایی که موقع فروش جشنواره میزنه!! (چون قرارداد 1ساله بستیم و کاری نمی تونیم بکنیم حتی اگر به 1مگ هم کاهش بدهند)
برا من اکثرا بالای 50 هست
مال حسین هم کم بود خبر نداشت خودش که جدیدا افزایش یافته
یه چیز هم بخوام بگم دی سی رایتل از adsl کمتره
از وقتی دائما استفاده میکنم فقط دیشب مشکل داشت فقط
تازه اونم جایی که انتنش یا 1 دونه هست یا نداره
سلام به همگی
من الان سرویس توربو ماهیانه 4 گیگ همارا دارم
سرعت دانلود روزها 220 و شبها 100 هست
آیا این عادیه؟
الان من از توربو به مگا برم سرعت چقدر فرق می کنه؟
شبانه مگا چقدره سرعتش؟
روزانه چقدره؟
این سرویس اولترا و .. کجا رفتن نمیتونم پیداشون کنم؟
دیگه نا محدود با سرعت بالاتر نمیده فقط 128 داره؟
یک سوال دیگه: برای شما هم وقتی فقط صفحه اصلی گوگل رو باز می کنین 2 مگ مصرف میشه والا خیلی زیاده 2 مگ هر صفحه ای که ورق بزنی بره من الان با وبگردی معمولی روزی 400 مگ از حجمم داره میره این عادیه؟
-سرعت توربو تقریبا همون قدره(220KB)
-سرعت روزانه مگا بیشتر از 400KB
-واسه هر صفحه هم با وجود تصویر و تبلیغات زیاد و فایل های فلش همون دوروبراست.
اگر از مخابرات حجم 20 گیگ بخریم و تا پایان ماه تموم نشه ، باقیش به ماه بعد منتقل میشه یا نه???
چون کارشناسان مخابرات هرکدوم یه جوابی میدن!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)