تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2022 از 2403 اولاول ... 10221522192219722012201820192020202120222023202420252026203220722122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,211 به 20,220 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

راه ساده تر هم اینه که یه وی پی اس معمولی واسه مصرف شخصی بگیری ، وی پی اس ایران که ای پی ایران باشه

البته وی پی اس ایران گرونه ولی میتونی پیدا کنی با قیمت پایین یه رم 256/512 با هارد 20 گیگ کافیه فایل ها رو منتقل کل و راحت دانلود کن

البته این محدودیت ها رو شاتل اکثرا تو سایتش هم نوشته سرعت واسه داده های داخلی بازه ، دلیلش هم اینه که آسیاتک ، شاتل ، پارس اومدن دیتا سنتر داخلی راه انداختن ، شما از رو سرور خودشون دانلود کنید که کلا رایگانه واسشون از رو رغبا هم یه پولی بهشون میدن و 10 برابر از شما میگیرن ولی از سرور خارجی با این وضعیت دلار باس پولو بدن به اونا گیگی 3600 تومن چقدر سود داره که بخوان به خارجی ها هم پول بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

و این است نمونه دزدی مخابرات

پیشتر خیلی از دوستان گفتن حجم بی خودی کم میکنه ، چون نامحدودم و سرعت تقریبا ثابته میشه دستشون رو رو کرد ، محدود ها سرعتشون روز و شب و ساعات شلوغ و خلوت بالا پایین میشه نمیشه دقیق فهمید

عرض کنم که 256 نامحدود بهترین حالت 32 میره که در روز بین 28 تا 30 و شب ها که خلوته رو همون 32 ، ممکنه با IDM بالا تر یا پاییت تر نشون بده ولی ثابتش همون میشه اصلا راه نداره بیشتر بشه

بنده اگه کل این 23 ساعت رو فول دانلود کرده باشم که نکردم و سرعتم تکون هم نخورده باشه یعنی همون 32 باشه که نمیشه هرگز تو بهترین حالت و بدون قطعی 100 تا 200 مگ کمتر از این مقدار باید دانلود میکردم

در صورتی که مطمئنا چند ساعت وبگردی کردم و تو یه ساعاتی سرعت دانلود رو محدودتر کردم که چند تا پیج باز کنم ، یعنی خلاصتون کنم حداقل 1/3 کشیده روش ، فایل هایی که از دیشب یعنی طی این 23 ساعت دانلود کردم با وبگریدی ها به 2 گیگ نمیرسه

حالی میده مچ مخابرات رو گرفتن ، واس ما که نامحدوده (مفت نمی ارزه) ولی حجمی باشی و اینطوری بخورن هیلی سوزش داره

3. این کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان دست اندر کار که تو این تاپیک میاید سر میزنید و خودتون تو شرکت اندیشه کاره ای نیستید و فقط پسرخالتون اون تویه! امشب نت مدتی خراب شد من 10دقیقه پشت خط بودم تا اپراتور بگه مشکل نمیدونم سراسریه و.... چندبار قبلا هم بهشون پیشنهاد دادم نمیدونم چرا تو کتشون نمیره! بجای تغییر روزانه در سایتشون و عوض کردن ترکیب سایت و مخلوط کردنش با اکانتینگ و... یه قسمت اطلاع رسانی بزارید ملت مشکل ایجاد شد براشون اول با اینترنت موبایلی یا ... برن تو سایت ببینن مثلا نوشته فلان خط مشکل از ماست به گیرنده و تلفنتون دست نزنید
    پشتیبانی میگفت یک ساعته دارم به هرکی زنگ میزنه یه جمله ثابت رو میگم. خو بنده خدا کاری نداره که تکنولوژی برای همین روزاست!

5. 3 کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

و این است نمونه دزدی مخابرات

پیشتر خیلی از دوستان گفتن حجم بی خودی کم میکنه ، چون نامحدودم و سرعت تقریبا ثابته میشه دستشون رو رو کرد ، محدود ها سرعتشون روز و شب و ساعات شلوغ و خلوت بالا پایین میشه نمیشه دقیق فهمید

عرض کنم که 256 نامحدود بهترین حالت 32 میره که در روز بین 28 تا 30 و شب ها که خلوته رو همون 32 ، ممکنه با IDM بالا تر یا پاییت تر نشون بده ولی ثابتش همون میشه اصلا راه نداره بیشتر بشه

بنده اگه کل این 23 ساعت رو فول دانلود کرده باشم که نکردم و سرعتم تکون هم نخورده باشه یعنی همون 32 باشه که نمیشه هرگز تو بهترین حالت و بدون قطعی 100 تا 200 مگ کمتر از این مقدار باید دانلود میکردم

در صورتی که مطمئنا چند ساعت وبگردی کردم و تو یه ساعاتی سرعت دانلود رو محدودتر کردم که چند تا پیج باز کنم ، یعنی خلاصتون کنم حداقل 1/3 کشیده روش ، فایل هایی که از دیشب یعنی طی این 23 ساعت دانلود کردم با وبگریدی ها به 2 گیگ نمیرسه

حالی میده مچ مخابرات رو گرفتن ، واس ما که نامحدوده (مفت نمی ارزه) ولی حجمی باشی و اینطوری بخورن هیلی سوزش داره
    داداش واسه منم همین جوریه

توی این 10 روز که دارم حجمم شده - 25000 هزار مگ یعنی 25 گیگ در حالی که من 6 گیگ بیشتر دانلود نکردم

فک کنم این همون قضیه 1 به 8 باشه یعنی یه سرویس نا محدود رو بین چند نفر تقسیم میکنن بدون کاهش سرعت

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اندیشه 128 نامحدود از تقریبآ 15500 شد تقریبآ 19500 خدارو شکر همیشه تو رسانه ها صحبت از کاهش قیمت و افزایش کیفیت اینترنت هست

8. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آره... خوبه هی میگن باید سرعت بره بالا قیمت بیاد پایین...آخه این همه افزایش قیمت!! واقعا که!!

10. 2 کاربر از reza.8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

اندیشه 128 نامحدود از تقریبآ 15500 شد تقریبآ 19500 خدارو شکر همیشه تو رسانه ها صحبت از کاهش قیمت و افزایش کیفیت اینترنت هست

سلام دوست عزیز
    چندتا پست بالاتر دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع به این قضیه خیلی جامع گفتند

بطور کل نامحدود برای هیچ شرکتی صرقه اقتصادی نداره

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان دست اندر کار که تو این تاپیک میاید سر میزنید و خودتون تو شرکت اندیشه کاره ای نیستید و فقط پسرخالتون اون تویه! امشب نت مدتی خراب شد من 10دقیقه پشت خط بودم تا اپراتور بگه مشکل نمیدونم سراسریه و.... چندبار قبلا هم بهشون پیشنهاد دادم نمیدونم چرا تو کتشون نمیره! بجای تغییر روزانه در سایتشون و عوض کردن ترکیب سایت و مخلوط کردنش با اکانتینگ و... یه قسمت اطلاع رسانی بزارید ملت مشکل ایجاد شد براشون اول با اینترنت موبایلی یا ... برن تو سایت ببینن مثلا نوشته فلان خط مشکل از ماست به گیرنده و تلفنتون دست نزنید
    پشتیبانی میگفت یک ساعته دارم به هرکی زنگ میزنه یه جمله ثابت رو میگم. خو بنده خدا کاری نداره که تکنولوژی برای همین روزاست!
    آقا , بتلفیلد و بوسیدی گذاشتی کنار ؟
    پینگ خوبه ها , هنوز مرکز 4 هستی ؟

داره خودمونی میشه Dr-leecher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    'گیلان

پيش فرض

چطوره ک 128 با محدیت 8 گیگ سرعتش اینقدره اما 128 نامحدود نصف اینم نیست ؟

14. این کاربر از Dr-leecher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چطوره ک 128 با محدیت 8 گیگ سرعتش اینقدره اما 128 نامحدود نصف اینم نیست ؟

سرعت محدود رو بالا میذارن تا بیشتریا برن محدود بگیرن که بهشون بصرفه!
    Last edited by Iloveu-ALL; 20-07-2014 at 22:29.

16. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •