سلام.
منظورتون رو متوجه نمیشم.
یعنی چی ؟؟ من میخوام بدونم اگر بخوام برم تو لایو بازی کنم باید کارت بگیرم یا نه ؟؟لایو رفتن کارت نمیخواد ولی بازی در لایو کارت میخواد
چه فرقی بین رفتن تو لایو و بازی کردن تو لایو هست ؟؟
ممنون
سلام.
منظورتون رو متوجه نمیشم.
یعنی چی ؟؟ من میخوام بدونم اگر بخوام برم تو لایو بازی کنم باید کارت بگیرم یا نه ؟؟لایو رفتن کارت نمیخواد ولی بازی در لایو کارت میخواد
چه فرقی بین رفتن تو لایو و بازی کردن تو لایو هست ؟؟
ممنون
poya جان اگه بخوای بازی کنی باید کارت داشته باشه 3 ماهه حدود35 و یه ساله حدود 45 تا50 هستش ولی گشت زدن تو محیط لایو مثل دانلود و چت رایگان هستش
ببخشید زیاد سوال می کنم. یک سوال برام پیش اومد کنسول مثل کامپیوتر نیست که هر بازی Product-Key خودش رو بخواد ؟؟ یعنی با یک کارت همه بازی ها آنلاین می شوند ؟؟
خیلی ممنون
کاربر pooya raki ببین عزیز برای بازی کردن به صورت آنلاین باید حتما شما اشتراک Gold داشته باشی برای این هم باید کارت رو خریداری کنی که اصولا خیلی جاها وقتی پول رو بریزی به حساب یه کد 16 رقمی اگه اشتباه نکنم برای میل میکنن . این کارت ها 1 ماه و 3 ماه و 1 سال داره برای چرخیدن در محیط لایو نیازی نداری Gold باشی . اگر هم بخوای چیزی دانلود کنی باید Microsoft Point خریداری کنی . Gold هم بشی تمام بازی هارو میتونی بازی کنی حالا شاید بعضی بازی ها برای آنلاین بازی کردن لازم باشه کد مخصوص خریداری کنی مثل فیفا 11 که اگر کپی باشی با کد بخری مخصوص فیفا 11 که 800 پوینت هستش . خِلاص
والا من از چند نفر پرسیدم همه گفتن نه , ولی باز من شک دارم رو این موضوع.
در مورد هاردی هم که شما توسط USB به کنسول میزندی خیالتون راحت باشه , چون یه کار عمومی هست و MS چیزی رو مختص خودش نکرده.
اگه MS میومد هارد های مخصوص تولید میکرد و میگفت فقط از اینا بخرید آره ، اماکانش بود باعث BAN شدن بشه ولی الا ن نه.
آقا ممنون از توضیحاتت .
شما با XFlasher هم کار کردی ؟
سلام
آره عزیز بده خیالت هم جمع .فقط بیشتر از 10 تومن پول نده.
سلام عزیزم
اگه بازی های اوریج لازم بشن تو خیلی از فروشگاه ها میتونی پیدا کنی. اگه دیدی نیست بدون کپی خورش هست.
Xbox 360 بدون کپی 1 پنی هم ارزش نداره !! چون اصلا بازیه اوریج براش اینجا نیست.
محمد جان آپدیت درایو میخوای عزیز. برو تو کارش
بابا ملکت قانون داره![]()
واسه بازی باید LIVE Cart باشه که توسط اون عضو Gold User بشی.
آیا میشه برای x360 رمز گذاشت برای ورود؟؟ کسی نتونه استفاده کنه؟
...
2 . تو ایران با این سرعت اینترنت 128 چه جوری میشه لایو بازی کرد؟؟ مگر پینگ بالا نیست؟؟
مگر سرور بازیهای خارج از ایران نیست؟؟
1.
بله میشه , فقط مثل ویندوز قبل از ورود PW نمیخواد , ولی برای تماشای فیلم و بازی کردن میشه محدودیت قائل شد.
اگه نتونستین بگید راهنمایی کنم.
2.
خیلی بد, و در اکثر بازی ها هم غیر ممکن. خب پینگ که لازمه ولی ارتباط خیلی محسوسی با سرعت نداره , مثلا ما اینترنت 256kb داریم با Ping 310 و اینترنت 1mb داریم با Ping 800 !!
Server ها هم همگی در اروپا و آمریکا قرار دارن , چطور مگه ؟!
Last edited by SamGun; 02-12-2010 at 11:38.
آقا راستی یه چیزی یادم رفت بگم به اون دوستمون .
شما اولین بار که به لایو وصل بشی 1 ماه میتونی به صورت رایگان از امکانات گلد استفاده کنی .
کلا با هر کنسول میتونی با 3 تا پروفایل مختلف 1 ماه Gold داشته باشی به صورت Free
عجب شانسی داری ... اگه اصفهون بودی فکر کنم باید تعطیل باشی !!!
همچنان منتظریم !!!
خواهش ميكنم
نه نيازي نبود با XFlasher كار كنم
با همون جانگل فلشر فايل اسپوف شده رو ساختم و با داس فلش رايتش كردم رو درايو
همين، 5 دقيقه هم وقت نميبره و دردسرهاي رايت با جانگل فلشر رو هم نداره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)