ایام عیده بیشتر پهنای باند رو به شهر های توریستی و شمالی اختصاص دادن
ایام عیده بیشتر پهنای باند رو به شهر های توریستی و شمالی اختصاص دادن
رکوردشکنی ۶ تا ۷ برابری استفاده از اینترنت همراه در تعطیلات نوروز امسال
آنگونه که وزیر ارتباطات اعلام کرده است، به نظر می رسد استفاده از اینترنت همراه در تعطیلات نوروزی امسال، رکورد نوروز سال گذشته را شکسته باشد. به نقل از ایسنا، محمود واعظی، وزیر ارتباطات، ظهر امروز در حاشیه ی دیدار نوروزی خود با کارکنان این وزارتخانه از افزایش شش تا هفت برابری استفاده ی کاربران از اینترنت همراه به نسبت سال گذشته خبر داده است. البته ایشان در ادامه ی صحبت های خود مبنای این برآورد را نه آماری قابل اتکا و جامع، بلکه تنها آمار ارائه شده از سوی یکی از اپراتور های تلفن همراه عنوان کرده است.
ایشان در این باره گفته اند: «در ارتباط با وضعیت استفاده ی مشترکان از اینترنت تلفن همراه هنوز آمار دقیقی در دست نیست، اما بر اساس آمارهایی که از سوی یکی از اپراتورهای تلفن همراه ارائه شده، رکورد مصرف اینترنت همراه در ایام نوروز سال گذشته ۱۲۰ ترابایت بوده که این رقم امسال به ۷۰۰ ترابایت رسیده است».
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به برنامه های وزارت ارتباطات برای سال ۱۳۹۵ اشاره کرده و اجرای طرح ترابردپذیری شماره ها تا پایان بهار امسال را از جمله اهداف مهم این وزارتخانه برشمرده است.
ایرانسل کلا سرویس به درد بخوری برای کسی که یک روز اینترنت همراه نیاز داشته باشه نداره نه ؟ مثلا من اگر 500 مگ برای یک روز نیاز داشته باشم ارزونترین بسته کدومه ؟!
بسته اینترنت روزانه 600مگابایتی به مبلغ 3هزار تومان یا بسته اینترنت هفتگی 900مگابایتی به مبلغ5هزار تومان
ولی در کل بخواید من بسته 5گیگابایتی هفتگی از ساعت 6 تا 12 ظهر به مبلغ 2هزار تومان
کابل افزایش usb جواب نمیده تا 10 متر باعث افت سرعت و بیشتر از اون باعث قطع وصل مداوم اگر سرعت 4g شما بالا باشه حتی 10 متر هم جواب نمیده .
نه محدوده ساعتی خاص نمیخوام. اون 5 گیگه که هیچ، اون 600 مگی هم که فقط 200 مگش محدودیت ساعت نداره. هفتگی 900 مگی هم که فقط 400 مگش محدودیت ساعتی نداره. فکر کنم به صرفه ترینش همون 12 گیگ یکساله باشه که چند روزی آدم نیاز داره قیمتا نجومی نشه.
من الان مشکل قطعی. ندارم دیگه تغیری هم احساس نمیکنم اما به نظرتون چی شد که قبلا قطع میشد ولی الان. دیکه نمیشه؟
Sent from my LT25i
بهترین وضع 3g ایرانسل
~
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)