تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2021 از 2199 اولاول ... 10211521192119712011201720182019202020212022202320242025203120712121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,201 به 20,210 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

یه سوال دیگه ... این مودم های مبین نت اصلاً WiFi داره یا نه ؟؟ ...این مدل هایی که من دیدم توی سایت زده که چیزی راجع به Wifi در مورد هیچ کدومشون ننوشته !!
    مودم جیبی که من دارم وای فایه

Sent from my SM-C105 using Tapatalk

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

نه من اونجا نیستم و اطلاعی ندارم . من ایرانسل کار کردم ولی خودم نداشتم که مقایسه بهتری کنم .دوستان دیگه بدونن حتما راهنمایی میکنن

ادیت
    مبین نت شیاد بزرگ تو حساب کاربری بعدازاهدای سبد کالای 1 گیگ و قبل از اعلام نابودی ساعت رایگان نظر سنجی گذاشته ...اگه مرده اعلام کنه 2 ساعت رایگان رو کم کرده و بعد نظر سنجی بزاره
    یکی از سوال هاش

پس از پایان این دوره ، همچنان وایمکس مبین‌نت را انتخاب خواهم کرد.
    گذینه مجبورم نداره ..موندم چی بزنم برم ببینم ایرانسل و رایتل چطوره
    فقط رایتل کارش درسته ایرانسل داره کاری میکنه من امشب مودممو از پنجره پرت کنم بیرون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا چرا اینجوری میکنه مبین نت
    مگه نگفتن همه شرکت ها باید 20% کم کنن قیمتارو
    پس این چیه کم نمیشه هیچ بیشتر میشه ساعت رایگان هم کمتر مییشه

داش مبین عزیز همیشه اینجوری بوده و به مشتری اهمیت نمی‌ده. مدیرش می‌گه چون سراسری و قابل حمل و نقل هستیم، تافته جدا بافته هستیم (توی مصاحبه‌هاش گفته که چند ماه پیش اینجا لینک دادم). موقع حذف جمعه‌ها هم بدون خبر اینکار رو کرد. البته الان یه خبر جدید هم در مورد اینکه چرا مبین‌نت همچین می‌کنه به ته صحبتم اضافه کردم که واضح گفته مشتری عادی براشون اهمیت نداره.

الان هم اگه برید توی صفحه قیمتها هنوزم می‌گه که ۲ شب تا ۸ صبح مجانی هست. شکی ندارم که الان خیلی‌ها بی‌خبرن و هنوز دارن مثل سابق دانلود شبانه می‌کنن. اینجوری یه دفعه می‌بینن که حجمشون تموم شده و باید شارژ بخرن. بخصوص دو‌مگی‌ها که هم توی اون ساعت گم شده بیشترین حجم رو می‌تونن دانلود کنن و هم حجم اشتراکهاشون از همه کمتره، بیشترین ضرر رو می‌بینن.
    جدی مگه چند نفر می‌یان اینجور جاها رو بخونن و با خبر بشن؟ توی سایت هم که نگفته و به کسی هم SMS نداده. فکر کنم داد و بیداد کاربرها چند روز دیگه تازه در بیاد. وقتی که حجم‌ها حساب بشه و تازه بفهمن چی شده.

راستی الان توی وبلاگ مبین‌نت دیدم که گفته "مشتریان سازمانی برای مبین‌نت ارزش ویژه‌ای دارند"
    این یعنی مشتریان عادی و غیرسازمانی لطفاً یا خودتون زودتر جمع کنید برید یا اینقدر اذیت می‌شید که دیگه نتونید بمونید. این هم لینک خبر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ninipc; 21-02-2014 at 02:15.

4. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان تعرفه ی نامحدود رو برداشتن؟؟؟
    عجیبه . من نمیدونم دلیلش چیه که طرح نامحدود رو برداشتن. انقدر هم قیمت ها تعرفه هاش نامتعارفه آدم نمیدونه چی بگه!

این حذف نامحدودها که چند روزه اینطوری شده. هر چند با اون سرعت لاک‌پشتی که داشتن همچین هم چیز خوبی نبودن. البته چند صفحه قبل hamijoon عزیز خبر دادن که گویا قراره مجدد از اول سال برگردن. منتهی با چه شرایط و قیمتی معلوم نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

من الان چک کردم کم نکرده برا ساعت رایگان.امکان داره صفحه مشترکین به روز نباشه؟(معمولا برا من بروزه)

7. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آره منم دیدم تو سایتش عصری نداشت
    الان مال من که مثلا نامحدوده چی میشه؟تغییر میکنه به محدود

بچه ها من اشتراکو تغییر بدم به محدود سرعتم بالا میره؟

کلاً توی مبین‌نت صبحت از بالا رفتن فقط برای هزینه‌ها و مشکلات معنی می‌ده. یعنی بهتره بگم اگه نامحدود بگیرید سرعتتون کمتر از محدود هست. هر چی باشه توی نامحدود اشتراک بصورت رسمی یک به ده تقسیم می‌شه که توی اوج ترافیک بصورت غیررسمی این تقسیم بیشتر هم می‌شه.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واااااااااااااااااااااای یعنی اگه بخوان جدی جدی از 3 تا 7 کنن که دیگههههههههه خاککککککککککککک تو سرشوووووووووووووون

بعدش فکر نکنم از دیشب بوده باشه اخه من دشیب فقط 100 تومان بیشتر تو حسابم نداشتم

راستش من دیشب خودم ۲ شب به بعد به پشتیبانی زنگ زدم و تائید کرد. البته با کلی سئوال و جواب. فکر کنم قرار نبوده که قضیه لو بره و برای همین هم نه به کسی خبر رسمی دادن و نه توی صفحات سایت بخش ۲ شب تا ۸ صبح اصلاح شده. الان که ساعت ۲ گذشته به شدت ترافیک زیاد و سرعت کم شد. راحت می‌شه حدس زد که یه عده زیادی بدون خبر، دارن فرت و فرت دانلود می‌کنن و تازه بعداً می‌فهمن که از جیبشون رفته.

11. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه ... این مودم های مبین نت اصلاً WiFi داره یا نه ؟؟ ...این مدل هایی که من دیدم توی سایت زده که چیزی راجع به Wifi در مورد هیچ کدومشون ننوشته !!

بیشتر مدلها وای‌.فای دارن. بخصوص رومیزی‌ها که دارن. شما کدوم مدل رو می‌گید؟
    Last edited by ninipc; 21-02-2014 at 02:37.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من زنگ زدم اوپراتور 096790 گفت دیشب حساب نمیشه از اول اسفند یعنی امشب.شما هم یک تماس بگیر ببین چی میگن .بش میگم چرا ااطلاع رسانی نمیکنید میگه بله هنوز اطلاع رسانی کلی نشده!!

الان که ساعتهای اولیه جمعه هست روز دوم اسفند هست. چون ۲ صبح عملاً بامداد همون روز حساب می‌شه و جزء اون روز هست. یعنی دیروز پنجشنبه اول اسفند بوده و از ۲ اون حساب شده و به ۳ تا ۷ صبح تغییر کرده. دیشب هم که زنگ زدم طرف گفت از همین الان که از دو گذشته بود این قضیه اجرا شده و ساعت سه به بعد مجانی می‌شه. یعنی به احتمال زیاد ﴿چون قضیه اعلام رسمی خود مبین‌نت نیست﴾ کسانی که دیروز دانلود کردن اون دو ساعت از جیبشون رفته.

14. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من الان چک کردم کم نکرده برا ساعت رایگان.امکان داره صفحه مشترکین به روز نباشه؟(معمولا برا من بروزه)

من الان که چک کردم دیدم مال من رو فقط تا ۶ بهمن نشون می‌ده و از اون جلوتر گزارش نمی‌ده. البته حجم کلی رو توی صفحه اصلی درست نشون می‌ده. منتهی چون من دیشب می‌دونستم و دانلود نکردم الان نمی‌تونم تست کنم که حساب کرده یا نه.

16. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •