سلام دوستان اسیاتک شبانه رو تغییری چیزی نداده ؟
برا یکی از دوستا میخوام بگیرم رایگان سرعا 120 هم بده کافیه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان اسیاتک شبانه رو تغییری چیزی نداده ؟
برا یکی از دوستا میخوام بگیرم رایگان سرعا 120 هم بده کافیه
زمانی که من این سرویس رو گرفتم آسیاتک بهم گفت سرعت شبانه 250 کمتر نمیشه! به شرط!
اما سرعتش 120 هست و هزینش برای من زیاده
اگه شما با هزینه و سرعت شبانش مشکلی نداری بگیر ، مشکلی نداره
اتفاقا یه دوستای خودمم همین سرویس رو گرفت ولی من دارم تخلیه میکنم![]()
در ضمن ، اون موقع که من آسیاتک گرفتم شبانه از 1 تا 8 بود فکرکنم 2.8 تا نزدیک 3 گیگ دانلود میشد
بعدش بدون اینکه هیچ اطلاعی به کاربران بدن یهو شد 2 تا 8 ! سرعتشم که در مقابل هزینش کمه
البته برای کسی که دانلود کمی داشته باشه و 10 گیگ در ماه براش کافی باشه و بتونه ماهی 45 تومن هزینه کنه بد نیس
در مورد پینگ : الان پینگ 8.8.8.8 گرفتم 285ms شد![]()
2 مگ روی 120 ئه و 4 مگ روی 160 .
ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی؛ حالا الان میخوای چی بگیری؟
من 6 ماهی هست که از فن آوا یک مگ نامحدود دارم. تا همین چند وقت پیش فقط 47 تومن بود که واقعا می ارزید چون نامحدود نامحدوده و هر ساعت شبانه روز سرعت بین 100 تا 120 هستش. یک دفعه این سرویس شده 70 تومن که واسه م زیاده. متاسفانه بشدت بدعادت شدم چون هر ساعت شبانه روز هر دانلودی داشتم بدون هیچ محدودیتی انجام میدادم ولی الان...![]()
خواهش میکنم
درک میکنممنم قبلا 512 پیشگامان نامحدود داشتم خیلی دانلود کردم بعد از یکی دو سال سرعتش خیلی کم شد تخلیه کردم
حدودا یه ماه دیگه از این خونه میریم و این خط رو تخلیه میکنم و منزل جدید از فن آوا میگیرم تست میکنم
نظرم سرویس 1 مگ محدود هست که شبانه رایگان داره
مجبورم بگیرم تست کنم ایشالا که خوبه
تا ببینیم چی میشه ...
مملکت بی قانون همینه دیگه !
خوب دقیقا من میدونم چجوریه! همینطور که گفتم سرعت یک مگش 100 تا 120 هستش. با پینگ خارجی حدود 350 میلی ثانیه. قطعی تقریبا نداره. شبانه ش از 2 تا 7 هستش. حجم ماهانه ش 6 گیگه که بدون 8% قیمتش 28300 هستش و با 8% میشه 30500 که اصلا برای 6 گیگ ارزان نیست. شما با 10 گیگ 2 مگ آسیاتک مقایسه کنی باید 4 گیگ حجم بخری که میشه 1.08*4*3600=15500 پس عملا 30500+15500=46000 تومن. یعنی شد تقریبا هم قیمت آسیاتک تازه با نصف سرعت! پس نمی دونم چرا میخوای بری سمتش.
الان سرعت دانلود شبانه ی من 120 هست ، یعنی سرعت شبانه سرویس 1 مگ فن آوا
در ضمن ، من ماهی 6 گیگ برام کافیه و الان چون سرویسم دانلود شبانه داشته باشه مجبورم 10 گیگ بگیرم! چون آسیاتک زیر 10 گیگش شبانه نیم بهاس
الان شبی 2 گیگ و خورده ای دانلود میشه که فن آوا با سرویس 1 مگ همینقدر دانلود میشه
فکرکردم برم اونجا هزینه کمتری بدم با همینقدر دانلود
سرعت سرویس 1 مگ 6 گیگ فن آوا نصف سرعت آسیاتک نیست ! دقیقا سرعت شبانشون یکیه
اما من دارم پول سرویس 2 مگ میدم و سرعت شبانش باید از سرعت اسمی کمتر نشه یعنی باید 250 باشه
ولی الان 120 هست و هزینشم برام زیاده
الان کسایی که فن آوا 1 مگ دارن پرسیدم میگن شبی 2 گیگ و خورده ای دانلود میشه که منم همینقدر دانلود میکنم
فقط دارم هزینه بیشتری میدم
آسیاتک این سرویس رو به کاربر تحمیل میکنه ، برای اینکه شبانه رایگان داشته باشی مجبوری 10 گیگ در ماه بگیری
آها. پس شما 10 گیگ روزانه برات زیاده، متوجه شدم. شرکتای دیگه رو تحقیق کردی؟ بخصوص کمتر معروف هارو، مثل پیشگامان، های وب، عصر تلکام...؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)