تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2021 از 2365 اولاول ... 10211521192119712011201720182019202020212022202320242025203120712121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,201 به 20,210 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام--
    دیروز هم u300 وx400 کنار هم دیدم--x400 زیباتر وشکیل تز از u300 بود--جالبه 20 هزار تومان x400 گرانتر از u300 بود------تنظیمات وفیلترهای u300 که من را وسوسه کرده است؟؟؟؟
    راستی بلوتوث ارزش دارد که من 85 بیشتر بدهم و bt600u بخرم؟؟؟؟
    تنظیماتش که بدردنخوره مثل اندازه کابین و اکو دادن به صدا و اندازه بلندگو و ... !
    یک سری تنظیمات هم داره که صدا رو مصنوعی میکنی و افکت میزاره روش ، اینا هم از نظر من بدردنخوره .
    فقط یک اچ پی اف کامل داره .

که اونم اگر آمپ داشته باشی میتونی از روی اون تنظیم کنی .
    من خودم بشخصه حاضرم u300 خودم رو با x400 تعویض کنم ، تنها بخاطر همون پنل بهترش منو قانع میکنه .
    Last edited by r0ss0neri; 15-05-2016 at 16:51.

2. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من 300uvm گرفتم بخاطر تنظیمات hpf چون گفتم یوقت امپی که میخوام بگیرم تنظیمات hpf نداشت اونوقت مشکل میشه
    اون افکت ها هم بعضیاشون خیلی خوبن صدای میدرنج رو شفاف تر و بلندتر میکنن ولی بیسشو کمتر میکنن
    Last edited by farshad0123; 15-05-2016 at 17:35.

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید که دیر جواب میدم . ولی شاید سوال بقیه هم باشه .

خیر . مگر اینکه شما یک آرشیو کامل موسیقی با فرمت فلک داشته باشید . اون موقع چرا مفیده . در غیر اینصورت شما شاید یکبار هم ازین فرمت استفاده نکنید . چون تو موسیقی های ایرانی که پیدا کردن این فرمت بعیده ، تو خارجی ها هم پیدا کنی حجیمه ! یک آنگ چیزی حدود 100مگ حجم میتونه داشته باشه .
    پس بلا استفادست .

تنها مزیت u300 تنظیمات و فیلتر های کاملشه ، ولی پنل و ... x400 خیلی بهتره .

دوست من شما یه بار به یه ترک کلاسیک یا اینسترومنتال مثلا پیانو یا ساکسفون رو با فرمت FLAC گوش کنید دیگه اینطوری نسخه بلااستفاده بودن رو نمیپیچین.
    ضمنا فرمودین که تنها مزیت u300 فیلتر و تنظیمات کاملشه ولی پنل x400 خیلی بهتره؟؟؟ پخش رو برای صدا و امکاناتش خریداری میفرمایین یا برای ظاهرش؟ اینطوری باشه که پخش فابریک هر ماشینی زیباترین و هماهنگ ترین ترکیب رو با مجموعه داشبورد داره. دیگه چرا پخش عوض میکنین؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان اهنگ با فرمت flac بیس دار از کجا دانلود کنم؟میخوام ببینم کیفیتش چطوره
    ضمنا 300uvm ظاهرش چیزی کم نداره مخصوصا نورش که مدام رنگ عوض میکنه خیلی قشنگه مخصوصا شبا خیلی رنگا جلوه میدن
    Last edited by farshad0123; 15-05-2016 at 21:01.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان اهنگ با فرمت flac بیس دار از کجا دانلود کنم؟میخوام ببینم کیفیتش چطوره
    شما هر موزیکی مد نظرته (غیر از وطنی ها که اکثرا موجود نیست) رو به راحتی میتونین با اضافه کردن یه +FLAC ساده به اسم ترک تو گوگل سرچ کنین. اگه موجود باشه براتون میاره. سایتی که من میشناسم برای دانلود فایل های FLAC موزیک های اینسترومنتال رو میزاره. موزیک بیس دار (اون مدلی که مدنظر شماست) رو نداره.

7. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست من شما یه بار به یه ترک کلاسیک یا اینسترومنتال مثلا پیانو یا ساکسفون رو با فرمت FLAC گوش کنید دیگه اینطوری نسخه بلااستفاده بودن رو نمیپیچین.
    ضمنا فرمودین که تنها مزیت u300 فیلتر و تنظیمات کاملشه ولی پنل x400 خیلی بهتره؟؟؟ پخش رو برای صدا و امکاناتش خریداری میفرمایین یا برای ظاهرش؟ اینطوری باشه که پخش فابریک هر ماشینی زیباترین و هماهنگ ترین ترکیب رو با مجموعه داشبورد داره. دیگه چرا پخش عوض میکنین؟
    دوست عزیز من تجربه ی فلک رو دارم ، همه جور ترکی هم با این فرمت گوش دادم ! بله توی جزییات توی صدا کاملا برتر هست ولی این ویژگی چیزی نیست که برای آهنگ های ایرانی بکار بیاد و همینطور کاربرای عادی ...
    کسی که فلک گوش میده و آرشیو فلک داره ، خودش میدونه این مورد براش کاربردیه ولی کسی که فقط mp3 با نهایت بیت ریت 320 میکنه تو فلش ، خیر .
    ضمنا برای فهمیدن کیفیت فلک هم نیازی نیست حتما فایل فلک دانلود کنید ، شما اگر موسیقی اورجینال بخرید و با سی دی گوش بدید همون کیفیت فلک رو میتونید بشنوید و البته AUDIO CD رو میتونید به فلک هم کانورت کنید ، که باز تمام اینها برمیگرده به مصرف کننده .

تنظیماتش که کامل نیست ! یک سری تنظیمات بدرد نخور داره ولی مثلا تایم کورکشن که برای یک سیستم حرفه ای نیاز هست و بخصوص توی نتورک بستن هم حسابی بکار میاد رو نداره !
    پس نتورک و ... اینا روی این پخش فقط دهن پر کنه ! و کسی که بدنبال سیستم حرفه ای باشه دنبال این پخش نباید بره . چون نهایت فقط خودشو با این تنظیمات سرگرم میکنه .
    فقط تنظیمات HPF کاملی داره که اینم وقتی آمپ داشته باشی میتونی ازونجا تنظیم کنی ولی خوب تنظیم از روی پخش راحت تر هست و دم دست تر و میگم برا کسی که دلش میخواد هی با تنظیمات بازی کنه خوبه .

جمع بندی : این پخش تو رنج قیمتش پخش قابلیه ولی به دلایلی که بالا گفتم من X400 رو ترجیح میدم .

موفق باشید .
    Last edited by r0ss0neri; 15-05-2016 at 22:49.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که پخش های سری جدید کنوود رو دارن (u300/ bt600 ) آیا میشه آمپ داخلی این پخش ها رو خاموش کرد که به اندازه کافی گند نزنه تو کیفیت سیگنال خروجی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستانی که پخش های سری جدید کنوود رو دارن (u300/ bt600 ) آیا میشه آمپ داخلی این پخش ها رو خاموش کرد که به اندازه کافی گند نزنه تو کیفیت سیگنال خروجی؟
    مگه وقتی امپ وصل کردید امپ داخلی ضبط غیر فعال نمیشه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من بعید میدونم داشته باشه.تو منوالش چیزی ننوشته؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من بعید میدونم داشته باشه.تو منوالش چیزی ننوشته؟
    والا منوالش رو ندارم. فکر میکنم یه جا اگه اشتباه نکنم نوشته بود جزو قابلیت هاش. حالا یادم نمیاد راجع به کنوود بود یا هدیونیت دیگه ای.
    راستی استاد حمید این سوال بنده رو هم اگه وقت کردین یه مشاهده بفرمایین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •