به منم 2 گیگ داده مخابرات خداییش دمش گرم خدا کنه همیشه ولادتی باشه مناسبتی باشه . به ما حجم بده . دمش گرم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به منم 2 گیگ داده مخابرات خداییش دمش گرم خدا کنه همیشه ولادتی باشه مناسبتی باشه . به ما حجم بده . دمش گرم![]()
2 ماه ما حجمی داشتیم هیچ مناسبتی نبود
الان که اومدیم نامحدود گرفتیم مناسبتا شروع شد و حجم رایگان میدن
نمیشه سرعت دانلود از سرور خارجی رو افزایش داد ؟ یه لینک مسقیم میکنم تو Rapidpars یا mul هم سرعت زیر 20 هستش
]
مخابرات 5مگ و 2مگ ، تو ساعت رایگان نیم بها هست یا رایگان ؟ بنظرتون سرعت چند میشه![]()
Last edited by light; 13-07-2014 at 18:38.
داش این قیمت به ریاله یا تومن؟![]()
تو رتبه بندی 128 اندیشه رتبه دوم کشور کسب کرده من تو شرکتمون دو خط اینترنت داریم پارس وی و شاتل و خونه هم اندیشه دارم قبلا هم مخابرات داشتم که مفت گروم یه بار خوبه صد بار بده پس بیخیال مخابرات بشین بقیه شرکت ها هم بگیر نگیر داره مثلا پارس وی تا چند وقت پیش خوب بود اما الان مدتیه که سرعتش کم شده اندیشه هم تا قبل این گرونی انصافا قیمتش به نسبت شرکت های دیگه نامحدودش خوب بود که با این افزایش قیمت گند زد به همه چی اما همچنان من 256 نامحدود رو حدود 35 تومن شارژکردم وشرکت رو هم عوض نمیکنم تا واقعا یه سرویس خوب بیاد اما امروز تو نت خوندم که آسیاتک در رضایت مشتری رتبه اول رو کسب کرده
ریاله دیگه...![]()
نه بابا ریال ه![]()
دوست عزیز من اینو چندین بار تو صفحات قبلی هم گفتم
نامحدود 2 حالت داره یا باید همین 16100 مخابرات رو بگیری که همون 32 KB رو بت بده ، یکی هم مثل اندیشه یگم سرعتش رو بیشتر و قیمتش رو بیشتر کرده یا مثل دامون نت و ...
یا باید نامحدودی بگیری که به قول خودشون به شرط استفاده منصفانست
تو رشت 5 تا سرویس دهنده اینطوری سرویس میدن ، از نظر قیمت و سرعت لیست میکنم ولی کیفیت هر منطقه فرق میکنه
1.پارس آنلاین بت 256 نامحدود میده 45 تومن با 30 گیگ
یعنی 20 گیگ 2 مگ استفاده میکنی 10 گیگ 1 مگ بعدش میشه همون 256 تا آخر ماه
2.آسیاتک بت 256 با 25 گیگ (10 گیگ سرعت بالا) میده 41 یا 42 تومن
یعنی 10 گیگ رو سرعت 4/5 مگ استفاده میکنی 15 گیگ 1/2 مگ بعدش میشه همون 256 تا آخر ماه
واسه نامحدود ها 3 نوع سرویس میده برنزی ، نقره ای و طلایی
همین 256 رو با برنزی 8 گیگ میده 17 تومن
و 256 نقره ای رو یادم نیست فکر کنم 17/18 گیگ باشه قیمتش هم یادم نیست
3.شاتل 256 با فکر کنم 17 گیگ اگه اشتباه نکنم میده 43 فکر کنم
با سرعت 1.5 مگ استفاده میکنی بعدش که 17 گیگ تموم شد میشه 256
یه جورم داره که همون 256 استفاده میکنی تا 13/14 گیگ قیمتش 33 تومنه ، حالا رو چه حسابی گردن کلفته چیه چنین پنل گذاشته نمیدونم ولی وقتی همون 256 رو میدید با 13 گیگ چرا اسمش رو میذاری نامحدود !!
4.صبانت که 256 با گیگ بت میده 45 تومن
اینم به نسبت استفاده از 2/3 مگ شروع میشه هر چی بیشتر استفاده کنی سرعت کم میشه تا به همون 20 گیگ مصرف برسه میشه 256 تا آخر ماه
5.البرز که نماینده فن آوا تو گیلان هست و 256 با 14 گیگ اگه اشتباه نکنم 45 تومن میده
اینو دقیق نمیدونم سرعتش چطوره ولی یه چیز تو مایه های شاتل توهم زده
گزینه اول پارس رو کلا خط بکشید ، چند بار سرویس گرفتم تو مناطق مختلف و تجربه خودمه
شاتل هم تو گیلان صفر هست
پیشنهاد میکنم یا صبانت بگیری یا آسیاتک
در مورد آسیاتک هم بگم که نامحدودش با بقیه فرق میکنه یعنی نمیتونی کل حجم رو یه روزه مصرف کنی
وقتی 25 گیگ بت میده که 10 گیگ سرعت بالاست
یعنی در روز میتونی 300 مگ از اون 10 گیگ (سرع 4/5 مگ) و 500 مگ از اون 15 گیگ دوم (سرعت 1/2 مگ) رو استفاده کنی بعد آخر شب میشی همون 256
واسه کافی نت ها این از همه بهتره که هر روز تو ماه سرعت بالا داشته باشن
در کل که سرویس نامحدود واسه هیچ شرکتی به صرفه نیست و کسی نمیاد این سرویس رو با سرعت خوب و قیمت خوب ارائه بده
بعضی ها که کلا نامحدود ندارن و بیشتر رو محدود ها مانور میدن
واسه محدود ها هم می تونین به همین شیوه چند تا شرکت معرفی کنین ؟![]()
شما سرچ کن سرویس iDownload
جواب میگیری احتمالا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)