این کار به عهده الشباب عربستانه... 4شنبه این هفته... ولی یه چیزی بگم. پرسپولیس در حال حاضر یعنی علی کریمی... اگه نباشه پرسپولیس هیچ چیزی واسه ارائه نداره. نیمه دوم وقتی کریمی رفت بیرون بازی 180 درجه تغییر کرد... خودمونیم تیم نیست...سلام
یکی باید اونا رو از این خواب خوش بیدار کنه
خواهشآ به اين نظر واكنش منطقي و بدون تعصب نشون بديد!! باخت ديشب استقلال تقصير جنرال بود.جباري حق داشت كه اينقدر ناراحت باشه ! اخه نتيجه ي 2-1 بهتر بود يا 0-0 ؟ اگر جباري از زمين بيرون نميرفت ، وسط زمين اينقدر راحت دست اين عرباي نامرد نمي افتاد! قبل از تعويض جباري حمله مي كردن اما بعد از تعوض جباري حمشون 10 برابر شد و تيم از هم پاشيد!جنرال ميتونست فرهاد رو بياره بيرون ! اما نميدونم چرا ... باور كنيد ديشب اصلآ خواب نداشتم و متحير بودم از اين كار جنرال...
البته اشتياه داور رو هم نميشه ناديده گرفت ...
-------------------------------------------------------------------
استقلال هميشه پيروز ، هميشه سربلند >> تاج آسيا<<
من به شخصه بخشیدمت!!!
برو حال کن..>!!
توجه کن عزیز من ؛ مخصوصا بند 11 و 12 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- برای دوستانی که به قصد ایجاد بحث و درگیری در تاپیکهای رقیب پست بدهند و موجب اعتراض سایر کاربران شوند ، محدودیتهایی اعمال خواهد شد.
12- هر نوع پست نامربوط ، توهینآمیز یا بیربط و... را فقط و فقط با کلیک روی دکمهی گزارشبه مدیریت انجمن اطلاع دهید تا در اولین فرصت رسیدگی مناسب صورت گیرد و از هر نوع پاسخ و بحث با کاربر مورد نظر اکیداًپرهیز کنید تا از درگیری و جبههگیریهای چنین کاربرانی پیشگیری شود.
13- کاربرانی که برخلاف قوانین فروم رفتار کنند و یا نتوانند خود را با قوانین و مدیریت انجمن هماهنگ کنند ، در اولین فرصت دسترسیشان به این انجمن "برای همیشه" بسته خواهد شد.
درود به تمام استقلالی ها
ناراحت نباشید ان شا الله علاوه بر اینکه صعود میکنیم قهرمان هم میشیم گرچه نباید از اشتباه های قلعه نوعی هم بگزریم ولی اینو بدونین که همیشه ژنرال میدونه چطور تیمو جمع کنه.سروررررررررررر هرچی لنگیه امیر قلعه نوعیه.
اینجوری که من استقلال را دیدم خیلی خوب بازی کردم و فقط روی اشتباه داوری و بدشانسی و درصد خیلی کمی هم امیرجنرال باعث شد استقلال این بازی را ببازه
با باخت الجزیره من مطمئنم ما از گروه بالا میایم !!!
فعلا
دوست عزيز اينجوري كه من فهميدم شما استقلالي نيستين(با توجه به پستهاي تفرقه انداز توي تاپيك)
پس بهتره شما در مورد استقلال نظر ندين![]()
من از ديشب حالم گرفتس .حالا باز خوب شد منچستر برد يكم حالم بهتر شد وگرنه .....
بايد ميبرديم .اه . حيف شد . دعا كنيد بريم بالا . ديشب داشتم سكته ميكردم . اين عرباي .... دروازمونو به
توپ بسته بودن . قلبم اومده بود تو حلقم آخرشم كه ....حيف شد . انشالله تو تهران ميتركونيمشون .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)