هنوز فورجی خرابه
Sent from my D6503 using Tapatalk
هنوز فورجی خرابه
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام
برای انتقال دانگل روی بام ( کل سیم مورد نیاز 25 متر) ، اگر از چند تکه کابل یو اس بی استفاده بشه در کیفیت و سرعت موثره؟
اگر بخوایم بجای یو اس بی از کابل شبکه استفاده بشه باید از 2تا تبدیل یو اس به لن استفاده کرد؟
با سلام .
استفاده از کابلهای USB بلند فکر نمیکنم امکانپذیر باشه چون افت ولتاژ و جریان ممکن هست تا حدی باشه که مودم بدرستی کار نکنه یا حتی روشن نشه .
اگر روتری دارید که میشه بهش دانگل وصل کرد بهترین کار این هست که مودم رو به روتر وصل کنید و از روتر کابل بکشید پایین در غیر اینصورت باید از کابل USB to LAN استفاده کنید .
یعنی با کابل های افزایش طول جواب نمیده؟
سلام دوستان
من مشکل پایین بودن سرعت لود صفحهات رو دارم، سرعت دانلود حدودا 25 مگابیت، آپلود هم 15 اینطوراس، پینگ هم 30 میگیرم اکثرا!
با وی$ پی %ان تقریبا سرعت لود شدن نصف میشه اما مثلا زومیت رو در حالت عادی 20 ثانیه در حالتی که کش رو خالی کنم طول میکشه! در صورتی که دینامیت هایوب رو داشتم 3-4 ثانیه باز میشد با کش خالی!
سلام
ایرانسل در بعضی از شهر ها مخصوصا با رنج آیپی 5.123 و 5.124 مشکل کند باز شدن صفحات رو داره
من خودم واسه حلش خیلی پیگیری کردم اما نتیجه ای نداشت.
ممنون از پاسخت
من تهرانم حوالی امام حسین، آیپیم هم ۵.۱۱۷ هست!
علت دیگه ای نداره؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
مشکل از DNS ایرانسله.
شما اگر با مودم وصل میشید دی ان اس های 217.218.127.127 و 8.8.8.8 ست کنید کمی اوضاع بهتر میشه.
نه با گوشی ام، ایرانسل تصمیمی داره که مشکلو حل کنه؟ چون واقعا اذیت میکنه!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)