تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2020 از 4105 اولاول ... 1020152019201970201020162017201820192020202120222023202420302070212025203020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,191 به 20,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت ghasemuut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از تهران باهنر کرمان کسی نبود؟ هماهنگ بشیم
    یه چمدون مسافرتی از این دسته دارا کافیه یا باید از اینا باشه که رو دوش میندازن سربازا؟
    از من می شنوی چمدن رو بیخیال شو چون اونجا جایی که بهت می دن فوق العاده محدوده تا پارسال که حتی کمد هم نداشت و در حد یک ساک کوچیک اجازه داده بودن وسایل ببرن و بقیه وسایلشون رو ازشون گرفته بودن و پرت کرده بودن تو یه کانتینر بزرگ !!!
    امسال رو نمی دونم
    حالا آمار امسالش رو قرار شده از یکی از دوستام که چند ماه پیش اونجا بود بگیرم و خواستی بهت خبر بدم
    فقط این رو بدون که شرایط سختی در پیش داری و از الان از لحاظ جسمی و روحی خودت رو آماده کن ، تو فرصت باقی مونده ورزش های استقامتی مثل دو و بشین پاشو (اسکات) و شنا انجام بده تا بدنت کم نیارهاونجا ، قبلش هم یه مسافرت برو تا از لحاظ روحی آماده تر باشی
    قطره آنتی بیوتیک چشمی هم بهتره همراهت بیاری چون آبش آلودست و چشم ممکنه عفونت کنه

2. این کاربر از ghasemuut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

من تازه فوق لیسانسم رو گرفتم و هنوز دفترچم رو پست نکردم.( ولی کاراش رو انجام دادم)
    چند جا برا امریه سر زدم که 2 جا گفتن شرایطت خوبه و میتونی ثبت نام کنی ولی بخشنامش سال اینده میاد و تارخ اعزام باید برج 6 باشه(اداره کار و کمیته امداد که توی اداره کار یه اشنا هم دارم!)
    حالا اموزش و پروش بخشنامش اومده و تاریخ اعزام رو نهایت برج 4 میخواد.
    من موندم چیکار کنم 4 یا شیش؟میترسم آموزش و پروش رو بیخیال شم بعد اونجا هم بگن مثلا امسال بخشنامه نیومده و این حرفا
    تاریخ اعزام رو برا 4 بگیرم میتونم راحت برا 6 تغییر بدم؟
    موندم بین چند راهی!اگه شما بودین چیکار میکردین؟

4. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

از من می شنوی چمدن رو بیخیال شو چون اونجا جایی که بهت می دن فوق العاده محدوده تا پارسال که حتی کمد هم نداشت و در حد یک ساک کوچیک اجازه داده بودن وسایل ببرن و بقیه وسایلشون رو ازشون گرفته بودن و پرت کرده بودن تو یه کانتینر بزرگ !!!
    امسال رو نمی دونم
    حالا آمار امسالش رو قرار شده از یکی از دوستام که چند ماه پیش اونجا بود بگیرم و خواستی بهت خبر بدم
    فقط این رو بدون که شرایط سختی در پیش داری و از الان از لحاظ جسمی و روحی خودت رو آماده کن ، تو فرصت باقی مونده ورزش های استقامتی مثل دو و بشین پاشو (اسکات) و شنا انجام بده تا بدنت کم نیارهاونجا ، قبلش هم یه مسافرت برو تا از لحاظ روحی آماده تر باشی
    قطره آنتی بیوتیک چشمی هم بهتره همراهت بیاری چون آبش آلودست و چشم ممکنه عفونت کنه
    خیلی ممنون از راهنماییت
    آمار اونجا رو گرفتی ما رو بی خبر نزار، داداش ما قبلا ورزشکار حرفه ای بودیم ولی چند ساله گذاشتیم کنار فعلا هم حس و حال تمرین ندارم
    بچه ها این چند تا وبلاگه برا کسایی که میخوان آشنایی بیشتری با پادگان شهید باهنر کرمان پیدا کنن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by omid_kmi; 10-02-2014 at 11:58.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

داداش ارتشی توو خیابون چیکار میکنه؟؟
    اونا نیرو انتظامین. من از دوستانی که ارتش خدمت کردم پرسیدم میگفتن صرفا ارتش ظاهرا استوار وظیفه نداره !
    منظورم اون سرباز بدبختیه که بعد از ساعت اداری داره میره خونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان سرباز معلم شدن خوبه؟
    فقط دوسال سربازیه یا باید تعهد بدی معلم شی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال فوری
    تا چند روز قبل از اعزام سربازی میشه درخواست داد 2ماه عقب بندازن؟
    الان میشه 1/12 رو کرد 1/2؟؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان سرباز معلم شدن خوبه؟
    فقط دوسال سربازیه یا باید تعهد بدی معلم شی؟
    یسری مشکلات داره
    اگه رشته تحصیلی شما رو بخوان باید از /931/4 دوسال کامل تا 1/4/95 باشی و کسری نداشته باشی
    ممکنه ابتدایی بیفتی و باید با بچه ها سروکله بزنی که خیلی ها اعصابشو ندارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

یسری مشکلات داره
    اگه رشته تحصیلی شما رو بخوان باید از /931/4 دوسال کامل تا 1/4/95 باشی و کسری نداشته باشی
    ممکنه ابتدایی بیفتی و باید با بچه ها سروکله بزنی که خیلی ها اعصابشو ندارن
    آموزشی رو دیگه نمیریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تازه فوق لیسانسم رو گرفتم و هنوز دفترچم رو پست نکردم.( ولی کاراش رو انجام دادم)
    چند جا برا امریه سر زدم که 2 جا گفتن شرایطت خوبه و میتونی ثبت نام کنی ولی بخشنامش سال اینده میاد و تارخ اعزام باید برج 6 باشه(اداره کار و کمیته امداد که توی اداره کار یه اشنا هم دارم!)
    حالا اموزش و پروش بخشنامش اومده و تاریخ اعزام رو نهایت برج 4 میخواد.
    من موندم چیکار کنم 4 یا شیش؟میترسم آموزش و پروش رو بیخیال شم بعد اونجا هم بگن مثلا امسال بخشنامه نیومده و این حرفا
    تاریخ اعزام رو برا 4 بگیرم میتونم راحت برا 6 تغییر بدم؟
    موندم بین چند راهی!اگه شما بودین چیکار میکردین؟
    ببین دوست عزیز، من تجربه ام رو میگم شما هر جوری میدونی ازش درس بگیر
    من بهمن پارسال فارغ التحصیل شدم، از اون موقع افتادم دنبال امریه، همیشه همین مشکل تاریخ اعزام هست، یه اداره میگه برج 4 میخوایم، یه جا دیگه میگه برج 6، یه جا دیگه هم میگه تاریخش گذشت!
    من حتی یادمه اداره تعاون به من گفت برگ سبزت رو باید 3 ماه قبل از اعزام بدی!! که اصلا شما هیچ رقمه نمیتونی جوری دفترچه پست کنی که وقتی برگ سبزت میاد 3 ماه بعد باشه! چون سیستم به صورت اتوماتیک اولین ماه خالی رو میزنه! جالب اینجا بود مسئول دومی که باش صحبت میکردم میگفت 2 ماه قبلش هم بیار اکیه، اما اون یکی میگفت نه، ما امریه های قبلیمون رو سه ماه پیش گرفتیم!! خلاصه اینکه فقط الافی توو این ادارات و میری و میای.
    بعد من بیخیال اداره تعاون شدم رفتم بنیاد جانبازان! اونا قبول کردن، همه چی اکی بود، حتی اسمم رو هم توو سیستم زدن، حتی رئیس هم امضا کرد! در این حد، بعد نامه زدن حراست که حراست تایید کنه و برم برای امریه، فک میکنی چی شد؟ حراست بهم گفت فردا صبح بیا مصاحبه، رفتن مصاحبه همون اول گفت، امریه؟؟! سرباز؟!! کشک چی؟؟! پشم چی؟!! اصلا کی گفته رشته شما رو میخوایم؟!! نه آقا برو!! منم گفتم بابا من 3 ماهه دارم میرم میام، با رئیس صحبت کردم! اون امضا کرده ! گفت چی؟!؟ با هر کی صحبت کردی برو با همون صحبت کن! تو داری به من توهین میکنی!!!! خلاصه اینکه الکی شر درست کرد و منو رد کرد، به همین راحتی!!
    در مورد امریه فقط میتونم بهت بگم، اگه پارتی کلفت داری واقعا اقدام کن، باور کن پارتی کوچیک و آشنا و اینا هیچ کاری برات نمیکنن، به منم میگفتن این حرفا رو اما من باور نمیکردم!
    در مورد سرباز معلم هم، تا اونجایی که من اقدام کردم، فوق لیسانس نمیخواستن! اول اینو مطمئن شو، بعد از این ببین امتیازهای مثل پدر مادر فرهنگی، معدل بالا،سابقه تدریس، تاهل و ... داری بعد اقدام کن. سرباز معلم جذبش بعد از پارتی امتیازات اینطوری هست، در کل سرباز معلمی اقدام و شانس موفقیتش بیشتر از امریه جاهای دیگه است.
    یه چیزی دیگه هم بهت بگم، بوده مواردی که امریه قطعی شده، اما نیروهای مسلح موافقت نکرده و بعد از تقسیم نامه امریه اش نیومده !

12. 2 کاربر از parsiaweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آموزشی رو دیگه نمیریم؟
    آموزشی میری، آموزشیت هم سپاهه.
    سرباز معلمی خیلی هم خوبه، همین که توی لباس نظامی نیستی خیلی مزیت بزرگیه، الان خدمت 21 ماهه، اون 24 ماه، به نظرم میارزه سه ماه! تازه خبرهایی هم هست که کلا برا همه بشه 24 ماه، پس اگه میتونی سرباز معلم بشی حتما بشو

14. 2 کاربر از parsiaweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •