سلام اگر كسي كامپوننت گلدين rs165 خريده يا صداش رو شنيده تجربش رو در اون مورد درميون بگذاره ممنونم
البته آقا حميد كه خيلي تعريفش رو ميكنه تجربه ساير دوستان با سلايق مختلف رو ميخوام بدونم
سلام اگر كسي كامپوننت گلدين rs165 خريده يا صداش رو شنيده تجربش رو در اون مورد درميون بگذاره ممنونم
البته آقا حميد كه خيلي تعريفش رو ميكنه تجربه ساير دوستان با سلايق مختلف رو ميخوام بدونم
مرسی امیر خان.
راستش فاکتور اصلیم بیس نیست؛ اما خب نمیخوام صدای خروجی خیلی هم دیگه فلت و بدون بیس باشه. واسه همین به ترکیب هلیکس و پایونیر فکر کردم.
دوست عزیز من که دلیلی نداره دروغ بگم خودم هم نمیدونم چرا اینجوریه همین باند رو پخش پایونیر که 60-70 ولوم داره صداش رو بیس زیاد تا ولوم 30 خراب نمیشه بعد از ولوم 30 دیگه خراب میشه برا من هم که پخشم 35 تا ولوم داره باز تا ولوم 30 صدا خراب نمیشه
حالا من که پخشم کنووده بعد از نصب امپ فوقش ولومو تا 35 میتونم بالا ببرم ولی اونی که پخشش پایونیره ولومو تا 60 میتونه بالا ببره یعنی اون که پخشش پایونیره ولومش 6برابر پخش من میشه بعد از نصب امپ
Last edited by farshad0123; 14-05-2016 at 18:07.
دوسته من اصن اینجوری که شما فکر میکنی نیس پخش من که 33تا ولوم داره پس خیلی از پخش شمام باید پایینتر باشه.
اگه اینجوری که شما فکر میکنی باشه همه میرن پایونیر بخرن که 62تا ولوم داره پس صدا بیشتره
وقتی که شما امپ نداری همه چیز برمیگرده به تنظیم . یکی یه جوری تنظیم میکنه که از ولوم 10 اونورتر ببری باند جر میخوره یکی مثه شما به جور تنظیم میزنه تا 30 صدا خراب نشه یکی هم تا 70
شما بی زحمت و خواهشن یه امپ معمولی بخر و وصل کن به باندات بعد تفاوت رو احساس میکنی .من هرچی میگم شما فقط داری حرف خودتو میزنی .
کار باند یا کواکسیال هم بیس و ویبره نیس برای داشتن بیس و ویبره شما لازمه یه امپ مونو تهیه کنید و یه ساب که در و دیوار ماشین رو بلرزونه
یه کم مطالعه کنید در مورد امپلی فایر و پخش و اجزا یه سیستم معمولی خیلی کمکتون میکنه![]()
سلیقه شما چیه ؟
شاید برند دیگه ای به سلیقه شما بخوره.
Rs165 یه کامپ معمولی و صدای خوبی داره میدبیس خوب و میدرنج خوب نسبت به همرده های خودش و قیمتش انتخاب خیلی خوبیه.
سلام
اگر از X400 بیشتر خوشت اومده همون رو بگیر. ولی به نظر من صدای 600 هم خیلی خوبه.
اگر با قیفه اون مشکلی نداری به 600 هم میتونی فکر کنی.
من نمیدونم سلیقه ام چیه الان باندبیضی مکسیدربا پخش مکسیدر دارم که راضیم نمیکنه اولش ازبیسش خوشم میاد ولی بعدخسته میشم دنبال صدای باکیفیت همراه بابیس خوب میخوام لذت ببرم
آیا rs165 صداش تیزنیست؟
من سیستم های دیگه ای تجربه نکردم که بدونم کواک دوست دارم یا کامپوننت
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان کسی تجربه نصب سیستم روی گل رو داره؟ میدونین سایز درهای جلو چیه؟؟ بین کامپ 13 و 16 گیر کردم برای خرید. لنگ همین یه سوالیم :/
ببخشید که دیر جواب میدم . ولی شاید سوال بقیه هم باشه .
خیر . مگر اینکه شما یک آرشیو کامل موسیقی با فرمت فلک داشته باشید . اون موقع چرا مفیده . در غیر اینصورت شما شاید یکبار هم ازین فرمت استفاده نکنید . چون تو موسیقی های ایرانی که پیدا کردن این فرمت بعیده ، تو خارجی ها هم پیدا کنی حجیمه ! یک آنگ چیزی حدود 100مگ حجم میتونه داشته باشه .
پس بلا استفادست .
تنها مزیت u300 تنظیمات و فیلتر های کاملشه ، ولی پنل و ... x400 خیلی بهتره .
سلام--
دیروز هم u300 وx400 کنار هم دیدم--x400 زیباتر وشکیل تز از u300 بود--جالبه 20 هزار تومان x400 گرانتر از u300 بود------تنظیمات وفیلترهای u300 که من را وسوسه کرده است؟؟؟؟
راستی بلوتوث ارزش دارد که من 85 بیشتر بدهم و bt600u بخرم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)