یه راه حل
من این مرحله رو اینطور رد کردم
هواپیما رو نشوندم رو زمین و مثل موتور بردم جلوی ماشین و شلیک کردم.
کلا سعی کن رو زمین برونی
یه راه حل
کلا سعی کن رو زمین برونی
درسته اينطوري خيلي راحت تر رد ميشه .یه راه حل
کلا سعی کن رو زمین برونی
ولي اگه همين راه حل رو + هواپيما رو از پشت بچسبون به ماشين كه اگه بهش تير زدي از دستت فرار نكنه .
كلا اين مرحله هاي Z خيلي سخته .
اگه می تونی trainer +151 رو برام بزار.فکر کنم اگه خودم برم بهتره ولی اگه نتونستم مزاحمت می شم!
بفرمایین اینم ترینر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه این تاپیک خاک نخوره بیایید درمورد اینها بحث کنیم:
1- بهترین ماموریت
2- بدترین ماموریت
؟؟؟
بابا من هرروز یک نوبت تریلر GTA IV رو میبینم و هی به هی نقدهاش رو میخونم.1- بهترین ماموریت
2- بدترین ماموریت
الان هم دارم تا چهار روز دیگه زنده ام تا دومیش رو ببینم... این بازی از چشمم افتاده متاسفانه.
اما بهترین و بدترین:
1- Reuniting Families
2- یکی از مرحله های آخر که باید Hydra رو میدزدیدیم و کشتیها رو داغون میکردیم.
سلام بچه ها من خیلی وقته که دنبال همچین تاپیکی می گردم که کمکم منه تا امروز پیداش کردم من تو مرحله ای که تو یه فرودگاه متروکه باید با یه هلیکوپتر چند تا ماشین رو بزنم گیر کردم اگر کسی سیو این مرحله رو داره ممنون می شم برام بزاره
سلامسلام بچه ها من خیلی وقته که دنبال همچین تاپیکی می گردم که کمکم منه تا امروز پیداش کردم من تو مرحله ای که تو یه فرودگاه متروکه باید با یه هلیکوپتر چند تا ماشین رو بزنم گیر کردم اگر کسی سیو این مرحله رو داره ممنون می شم برام بزاره
فکر کنم منظورت یکی از قسمتهای مدرسه ی پروازه.
سیو خودتو بذار تا من رد کنم چون سیوها همه ی کلاسها رو با هم رد کردن. اینجوری خیلی چیزها رو نمیفهمی.
البته این مرحله ی راحتیه. V رو بزن تا زاویه ی دیدت بره رتوی هلیکوپتر، بعد کنترل سمت راستی رو بگیر و با مسلسل شلیک کن.
سلام به همه دوستان می گم من بازی رو که اجرا می کنم بعضی جاهاش صحنه آهسته میشه یعنی یه طورایی رو اعصابم راه میره اگه ممکنه یکی کمکم کنه ببینم باید چیکارش کنم که این طوری نشه به نظر خودم می گم شاید مشکل سی دی تو یموقع نصب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)