تا انجا که من دیدم و خوندم نه.
انتخاب سید و پییر بر اساس ترکر ( و اگرDHT فعال باشه بر اساس نزدیکی ارتباط که البته در ترکر ثبت نمیشه و مشکلات خودش رو داره) است.
البته اگر ip انها رو داشته باشی می تونی مستقیم وصل کنی ولی نمیشه روش حساب کرد.
تا انجا که من دیدم و خوندم نه.
انتخاب سید و پییر بر اساس ترکر ( و اگرDHT فعال باشه بر اساس نزدیکی ارتباط که البته در ترکر ثبت نمیشه و مشکلات خودش رو داره) است.
البته اگر ip انها رو داشته باشی می تونی مستقیم وصل کنی ولی نمیشه روش حساب کرد.
دوستان كسي هست يه كد دعوتنامه از سايت demonoid براي من بفرسته ؟
خيلي ممنون
تو بخش خبر ها یک تاپیک در مورد باز شدن عضویت هست.بچه ها هم اگر دعوت نامه داشته باشن انجا می زارن که استفاده کنن دیگران.
انجا را هر چند وقت یکبار سر بزنی بالاخره دعوت نامه گیر میاد
من جدیدا از مودم Linksys-Am300 استفاده می کنم ولی دیگه نمی تونم از تورنت دان کنم.
تو نت گشتم برای راه حل دیدم اکثر کسانی که این مودم و دارند اتفاقا همین مشکل رو هم دارند و پیشنهاد کرده بودند فریم ویرو آپدیت کنند که منم همین کارو کردم ولی مشکلم حل نشد.
پ.ن
من برای بار اول که از مودم به صورت لن استفاده می کنم و برای کانفیگشم دست و پا شکسته از تو همین انجمن اقدام کردم.
این تنظیماتو استفاده کردی؟( به لطف معرفی دقیقی که کردی سریع پیدا کردم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این مشکل ما هنوز حل نشده .
از تورنت مشکل نیست چون من تورنت آلبوم جدید متالیکا رو گذاشتم 1960 تا سید و 500 تا پیر داره اما حتی به یکی از این سید ها هم وصل نمیشه ! یکی کمک کنه … عکسارو صفحه قبل گذاشتم …
تصویر تورنت جدید رو بزار ببینم از صفحه توضیحات تورنت بخش ترکر بخش پییر و بخش فایل ها تصویر بزار.(پورت رو درست کردی؟)
ممنون! بله انجام دادم ولی مشکلی که پیش اومد بعد از فوروارد که پورت هاشو از 50000 تا 60000 گذاشتم و آی پی 192.168.1.2 دیگه نتونستم از خود اینترنت استفاده کنمیعنی تورنت درست شد ولی صفحات دیگه باز نمی شد .
راهی نیست که عین آدم بتونم از جفتشون استفاده کنم؟
پ.ن
دلیل اونم فهمیدم چون پورت 80 که برای http هست رو وارد نکرده بودم![]()
سلام
چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد :
اول اينكه آيا نرم افزاري هست كه فقط مختص اين باشه كه seed و peer لينكهاي تورنت يا تركر هاي فعال رو به سرعت نشون بده ؟ (آخه خيلي موقعها اين سايتها درست نشون نميدن )
دومم اينكه چجوري ميتونم تمام تركرهاي فعال يك فايل مخصوص رو از اينترنت پيدا كنم ؟ (بعضي موقعها برام پيش اومده كه يك فايل رو از سايتي مثل mininova يا isohunt حتي بدون seed و peer بوده اما تو سايت demonoid سيد خوبي داشته )
ممنون
سلام
نرم افزار Torrent Loader :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر منظورتان فقط یک تورنت خاص باشد ( نه Release های مختلفی از یک فایل واحد ) می توانید از سایت زیر کمک بگیرید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)