تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 227 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب درخواست ثبت کنید گروهی افزایشدپهنا باند بدن
    میگن خطت کشش نداره ! میگم اقای نفهم خط تا 68 مگ میکشه، به زور تا 25 مگ سرعت میدید اخه چه ربطی به خط داره ولی حالیشون نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه newhamedpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مرکز خلیج فارس

پيش فرض

خط من راحت تا ۱۰۰ میکشید . یه اشنا داشتم برام انجام میداد . بعد مدتی میدیدم باز یکی اومده گذاشته رو ۲۴ :|

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خط من راحت تا ۱۰۰ میکشید . یه اشنا داشتم برام انجام میداد . بعد مدتی میدیدم باز یکی اومده گذاشته رو ۲۴ :|
    خط من لینک میشه تا 67 مگ ولی چون پکت ارور میگرفتم خودم زنگ زدم بذارنش روی 40 مگ . ولی بدبختی همون 40 مگم نمیده!! نهایت 25 مگ اونم دم دمای صبح

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    مطمئنید ورژن 4 مدل tplink 9970 چیپست برادکام نیست ؟

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا بنظر میرسه که مخابرات یک سیستمی داره به صورت خودکار همه سرویس ها رو به اون چیزی که خریداری شده تغییر میده. برای ADSL هم من هی درخواست تغییرات میدم دو روز بعد مثل قبل میشه.

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    مطمئنید ورژن 4 مدل tplink 9970 چیپست برادکام نیست ؟
    سلام
    ظاهرا نیست
    Last edited by mehryar1973; 23-06-2021 at 09:35.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من تو پنل تا 30 مگ سرعت رو میبینم، میگن بالاتر 30 مگ نمیدیم
    برای شما حداکثر سرعت برای خرید توی پنل چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

کلا بنظر میرسه که مخابرات یک سیستمی داره به صورت خودکار همه سرویس ها رو به اون چیزی که خریداری شده تغییر میده. برای ADSL هم من هی درخواست تغییرات میدم دو روز بعد مثل قبل میشه.
    درستش همینه

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

درود
    تا اونجایی که من میدونم فرق میکنه سرویس وی دی اس ال مخابرات اسمش سورینو است و تعرفه هاش با تانوما یا همون فیبرنوری یکیه نه ای دی اس ال!
    شما سورینو هم نگیری مشکلی نیست. سورینو هزینه بیخود هست و متاسفانه افرادی که اطلاعات کافی ندارن به دام هزینه های بالای سورینو و....میفتن . همون بسته های adsl رو بگیری در صورتی که خط شما vdsl باشه سرعت رو تا حدود 25 یا 30 مگ باز میذارن که البته این سرعت در ابتدای راه اندازی vdsl تا 75 یا 100 مگ هم باز بود ولی بعدا کمش کردن و الان عده کمی سرعت بالاتر از 30 مگ دارن. سرعت من در ابتدای راه اندازی 56 مگ بود که بعد یه ماه تبدیل شد به 30 مگ و هرچقدر خواهش و تمنا کردم دیگه هیچوقت سرعتم رو زیاد نکردن و همش با حرفای چرت و پرت منو میپیچومدن.

10. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سال گذشته با طوفان توییتری مسئولین وزارت ارتباطات وعده‌های متعددی برای واگذاری خطوط VDSL در کمترین زمان ممکن به مشترکین شرکت مخابرات ایران داده شد.

در اواخر سال گذشته زمزمه‌های عدم توانایی شرکت مخابرات در تعویض پورت‌ها به VDSL گزارش شد و بالاخره دولت نتوانست به وعده‌های خود در این زمینه عمل کند.

به تازگی یکی از مسئولین شرکت مخابرات ایران علت این عدم توانایی را اعلام نموده است.

طی ماه‌های گذشته شاهد عدم اجرای ددلاین‌ها و زمان‌های تعیین شده برای بروزرسانی خطوط اینترنت ثابت به VDSL بوده‌ایم که موجبات ایراد شکایت‌هایی از سوی کاربران را فراهم نموده است.

در همین زمینه کاربران علت اصلی عدم اجرای تعهدات و خلف وعده‌های مخابرات را طی پیام‌ها و مکاتباتی که با شهر سخت‌افزار داشته‌اند، درخواست نموده‌اند.

اما شاید بهترین پاسخ برای این سوالات، موضع محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران باشد که طی گفتگویی با ایسنا اعلام شد.

بیدخام در این مصاحبه اعلام نموده که نحوه واگذاری شرکت مخابرات ایران بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی انجام و تمام فرآیندهای قانونی آن طی شده است.

این فرآیند توسط مراجع ذی‌ربط بررسی و تائید شده و تاکنون گزارشی مبنی بر مشکل در خصوص این واگذاری دریافت نشده است. بیدخام معتقد است که اگر مساله‌ای در این زمینه وجود داشته باشد، باید به قانون مراجعه شود.

این مقام مسئول در شرکت مخابرات با اشاره به آمار تلفن ثابت و تعداد مشترکان پهن‌باند قبل و بعد از خصوصی‌سازی بیان کرد:

شرکت مخابرات ایران قبل از خصوصی‌سازی حدود ۸۵۰ هزار مشترک پهن‌باند داشته و در حال حاضر حدود ۹ میلیون مشترک پهن‌باند دارد.

این آمار اصلا قابل قیاس با قبل از خصوصی‌سازی نیست. آمار و ارقام نشان‌دهنده فعالیت مخابرات در همه حوزه‌های ارتباطی در سراسر کشور است، اما اینکه آیا این توسعه‌ها متناسب با نیاز مشترکان است یا نه، موضوع دیگری است که جای بررسی همه‌جانبه دارد.

در بخش دیگری از این مصاحبه اعلام شد که طی توافق به عمل آمده قرار بوده پنج میلیون پورت ADSL و VDSL بر اساس توافق‌ بین شرکت مخابرات و وزارت ارتباطات واگذار شود.

اما علت این عدم اجرای تعهدات عاملی است که شاید شما نیز احتمالش را می‌دادید. بیدخام در این زمینه می‌گوید:

مخابرات به دلیل نبود منابع و عدم پشتیبانی مناسب، نتوانست این کار را انجام دهد.

حمایت و پشتیبانی از اپراتوری که مهمترین اپراتور حوزه ارتباطاتی کشور محسوب می‌شود، امری اجتناب‌ناپذیر است.

مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل IRTCI با بیان اینکه شرکت مخابرات در حوزه‌های مختلف، تسهیلات مختلفی را به شرکت‌های FCP ارائه می‌دهد، می‌گوید:

قرارداد FCP ها در بحث رانژه (خطوط تلفن) مربوط به سال ۹۵ است اما آیا تورم در این سال‌ها افزایش پیدا نکرده؟

در حال حاضر هزینه یک سیم رانژه برای ما حدود ۱۰۰ هزار تومان است، اما مبلغی که FCP ها پرداخت می‌کنند حدود ۱۲ هزار تومان است.

برق مصرفی را با قیمت روز پرداخت می‌کنیم اما با قیمت پنج سال پیش برای شرکت‌های FCP محاسبه می‌شود.

به همین دلایل پاسخگویی به نیاز این شرکت‌ها عملا دچار مشکل و زمان‌بر شده است.

بیدخام همچنین در مصاحبه خود گریزی به هزینه‌های متعدد شرکت مخابرات ایران برای خط تلفن ثابت زده و می‌گوید:

هزینه نگهداری یک خط ثابت برای شرکت مخابرات ایران حدود ۲۱ هزار تومان است، اما پولی که از مشترک می‌گیریم ۵۸۰۰ تومان است.

ما باید به بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی حداقل در حوزه ترمیم تعرفه‌ها کمک کنیم. ما در کنار حاکمیت هستیم اما آنها هم باید کمک کنند تا ارتباطات ثابت از این بحران خارج شود. اینکه همه تقصیرات را به شرکت مخابرات ایران برگردانیم، کار صحیحی نیست.

عامل دیگری که طی این مصاحبه به آن اشاره شد فرسودگی و زیرساخت 65 ساله خطوط مخابراتی در بسیاری از نقاط کشور است.

از نظر این مقام مسئول در شرکت مخابرات، رسیدگی به این وضعیت نیازمند توجه ویژه است و بدون کمک دولت توفیق در آن میسر نخواهد بود.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به انتقادات نسبت به اختلال در حوزه ارتباطات و بروز مشکل کیفیت و سرعت، بیان کرد:

در حوزه اینترنت ثابت، دو بخش حائز اهمیت است، بخش داخلی شرکت مخابرات ایران و دیگری خارج شرکت است. پهنای باند مورد نیاز اپراتورها تنها به صورت انحصاری از طریق شرکت ارتباطات زیرساخت تامین می‌شود، در برخی از موارد کیفیت پهنای باند افت می‌کند و این در کیفیت سرویس‌ها تاثیرگذار است و باعث می‌شود اینترنت ثابت دچار اختلالاتی شود و از آن‌جا که ما شرکت بزرگ‌تری هستیم، این مشکل بیشتر خود را نشان می‌دهد.

بوی گرونی میاد .

البته همین الانشم به صورت زیرپوستی یکم گرون کردن . من بسته 6 ماهه استاندارد غیرحجمی میگرفتم ماهی 183 گیگ که یه 5 درصد یا 7 درصد هم نمیدونم چی چی بهش میخورد که مجموعا میشد 1128 گیگ برای شش ماه. ولی الان اون چند درصد رو حذف کردن و حجمش شده 1050 گیگ برای شش ماه یعنی 78 گیگ کم کردن.

فکر میکنم بهتره یه دفعه یه سرویس یک ساله بگیریم چون هر لحظه ممکنه تعرفه ها اوج بگیره و بریم زیر فشار. لا اقل یک سال با همون تعرفه قدیم از اینترنت استفاده کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •