میگن خطت کشش نداره ! میگم اقای نفهم خط تا 68 مگ میکشه، به زور تا 25 مگ سرعت میدید اخه چه ربطی به خط داره ولی حالیشون نمیشه
میگن خطت کشش نداره ! میگم اقای نفهم خط تا 68 مگ میکشه، به زور تا 25 مگ سرعت میدید اخه چه ربطی به خط داره ولی حالیشون نمیشه
خط من راحت تا ۱۰۰ میکشید . یه اشنا داشتم برام انجام میداد . بعد مدتی میدیدم باز یکی اومده گذاشته رو ۲۴ :|
خط من لینک میشه تا 67 مگ ولی چون پکت ارور میگرفتم خودم زنگ زدم بذارنش روی 40 مگ . ولی بدبختی همون 40 مگم نمیده!! نهایت 25 مگ اونم دم دمای صبح
سلام
مطمئنید ورژن 4 مدل tplink 9970 چیپست برادکام نیست ؟
کلا بنظر میرسه که مخابرات یک سیستمی داره به صورت خودکار همه سرویس ها رو به اون چیزی که خریداری شده تغییر میده. برای ADSL هم من هی درخواست تغییرات میدم دو روز بعد مثل قبل میشه.
سلام
ظاهرا نیست
Last edited by mehryar1973; 23-06-2021 at 09:35.
دوستان من تو پنل تا 30 مگ سرعت رو میبینم، میگن بالاتر 30 مگ نمیدیم
برای شما حداکثر سرعت برای خرید توی پنل چنده؟
درستش همینه
شما سورینو هم نگیری مشکلی نیست. سورینو هزینه بیخود هست و متاسفانه افرادی که اطلاعات کافی ندارن به دام هزینه های بالای سورینو و....میفتن . همون بسته های adsl رو بگیری در صورتی که خط شما vdsl باشه سرعت رو تا حدود 25 یا 30 مگ باز میذارن که البته این سرعت در ابتدای راه اندازی vdsl تا 75 یا 100 مگ هم باز بود ولی بعدا کمش کردن و الان عده کمی سرعت بالاتر از 30 مگ دارن. سرعت من در ابتدای راه اندازی 56 مگ بود که بعد یه ماه تبدیل شد به 30 مگ و هرچقدر خواهش و تمنا کردم دیگه هیچوقت سرعتم رو زیاد نکردن و همش با حرفای چرت و پرت منو میپیچومدن.
بوی گرونی میاد .
البته همین الانشم به صورت زیرپوستی یکم گرون کردن . من بسته 6 ماهه استاندارد غیرحجمی میگرفتم ماهی 183 گیگ که یه 5 درصد یا 7 درصد هم نمیدونم چی چی بهش میخورد که مجموعا میشد 1128 گیگ برای شش ماه. ولی الان اون چند درصد رو حذف کردن و حجمش شده 1050 گیگ برای شش ماه یعنی 78 گیگ کم کردن.
فکر میکنم بهتره یه دفعه یه سرویس یک ساله بگیریم چون هر لحظه ممکنه تعرفه ها اوج بگیره و بریم زیر فشار. لا اقل یک سال با همون تعرفه قدیم از اینترنت استفاده کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)