زنگ زدم گفت خط شما ارسال شده براي دايري...حالا فردا ساعت اداري دنگ ميزنم باز
خطمو ٩ مگ بستن يعني بيشتر نميكشيده ك ٩ مگه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
زنگ زدم گفت خط شما ارسال شده براي دايري...حالا فردا ساعت اداري دنگ ميزنم باز
خطمو ٩ مگ بستن يعني بيشتر نميكشيده ك ٩ مگه؟
Last edited by kasra2012; 04-10-2015 at 21:37.
سلام دوستان این جشنواره 62 گیگ 62 هزار تومن کسی گرفته سرعتش چطوره مخصوصا سرعت خارجی قند شکن توش کار میکنه ؟
من گرفتم اما هنوز وصل نشده
خطمو ك فعلا ٩ مگ بستن
مشخصات خطتتو بذار
سلام
دوستان یه راهنمایی فوری کنید
وضعیت پارس آنلاین چطوره؟
نسبت به مخابرات و شاتل خوبه یا نه؟
بدی ها و مشکلاتش چیه؟
بنظرتون کوچ کنم بیام سمتش یا نه؟
ممنون
خیلی عالیه سرعتش 8 مگه قطعی اصلا نداره من که خیلی راضی هستم .البته بعضی از دوستان شاکی هستن .
سلام دوستان
من 2 روز دیگه اکانت پارس آنلاینم تموم میشه
میخواستم بدونم به نظرتون همینجا تمدید کنم یا برم آسیا تک یا جای دیگه به خاطر دانلود شبانه رایگان اصلا ارزش داره یا نه ؟
چون بعضی ها میگن مثلا آسیاتک شبانه اش قفل میشه روی سرعت 250 کیلو .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
من هم مثل شما تا چند وقت دیگه اکانت پارسآنلاینم تموم میشه و دیگه شبانه رایگان ندارم. شدید دنبال جایی هستم که شبانه رایگان داشته باشه. حداقل شبی بشه 6 گیگ دانلود کرد. اما فعلن جایی رو پیدا نکردم. اکثر شرکتها یا کلن شبانه رایگان رو حذف کردن و به جاش شبانه تخفیفدار گذاشتن، مثل همین پارسآنلاین، صبانت و داتک، یا شبانه رایگان دارن اما سرعتش به شدت محدود میشه. مثل آسیاتک، فنآوا، پیشگامان، عصرتلهکام و ....
درباره آسیاتک چیزی که من مطمئن شدم اینه که شما با سرویسهای حجمی این شرکت تو شبانه رایگان در اغلب مراکز مخابراتی از سرورهای خارجی سرعتت حداکثر روی 250 کیلوبایته. این سرعت برای سرویسهای 4مگابیت به بالای این شرکته. تا جایی که مطلع شدم، برای سرویسهای 2مگابیت و پایینتر هم شبانه رایگان نصف سرعت اسمی میشه. (من 3 سال پیش آسیاتک سرویس 2مگابیت داشتم، شبانه رایگان سرعتم روی 120 کیلوبایت فیکس میشد.)
اما درباره سرعت دانلود از سرورهای داخل کشور نظرات متفاوته. بعضیا میگن که اون هم روی همین 250 کیلوبایت فیکس میشه، بعضیا میگن روی 500 و بعضیا میگن برای سرویس 10مگابیتش تا 1مگابیت هم میشه از سرورهای داخلی دانلود کرد. تازه روی این که سرور داخلی آیا کل سرورهای داخل کشوره یا فقط سرورهایی که تو دیتاسنتر خود آسیاتکن هم اختلاف نظر وجود داره و ظاهرن تا تست نکنی به نتیجهای نمیرسی.
در ضمن، آسیاتک به طور کلی کیفیت اینترنتش از نظر وبگردی و پینگ هم تعریف چندانی نداره. پینگ بالای 300 میلیثانیه یعنی تعطیل. (البته پارسآنلاین هم الآن بیشتر از3 هفته است که عصرا و شبا وبگردی عملن دچار مشکل شده. البته پینگش هنوز هم بالای 250 نمیره. اما ف.ی.ل.تر.شکنهایی که من استفاده میکردم هم مرتب قطع و وصل میشن.)
منم سرويسم ديروز وصل شد خيلي خيلي راضيم
سرعت هم خطو ٩ مگ بستن و سرعت دانلود حدود ١ مگه با idm چه صبح چ عصر چ شب پينگ هم ٨.٨.٨.٨ معمولا بين ١٣٠ تا ١٦٠
در كل خيلي راضيم تا الان تنها مشكلم ابن بود ديشب بعضي سايتا مثه اسپيد تست رو باز نميكرد
تهران مركز تندگويان
این مشکل باز نشدن سایتها چند هفته است که به وجود اومده. قبلن این مشکل نبود. الآن من حتی بعضی وقتا عکسهایی که تو صفحههای ویکیپدیا هستند رو هم نمیبینم. به نظرم مشکل مربوط به ساعتهای شلوغی عصرها و شبهاست. متأسفانه ف.ی.ل.تر.شکن هم از 3 هفته پیش خیلی قطع و وصل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)