من گفتم 3 تا شات شما از همه قسمتهای سیستم یک شات گذاشتی
خوب یک شات هم از کل سیستم(مانیتور و کیس و کیبوردو ...به همراه میزش هم میزاشتی)
به هر حال جواب شما را در پست مربوطه دادم
من گفتم 3 تا شات شما از همه قسمتهای سیستم یک شات گذاشتی
خوب یک شات هم از کل سیستم(مانیتور و کیس و کیبوردو ...به همراه میزش هم میزاشتی)
به هر حال جواب شما را در پست مربوطه دادم
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
اگه یه پردازنده رو مثلا" از 2.8ghz به 3.3ghz اورکلاک کنیم وسپس cpuرو از مادربورد خارج کنیم و روی یه بورد دیگه نصب کنیم_آیا در روی برد جدید با فرکانس قبلی و اولیه کار میکنه یا با فرکانس اورکلاک شده؟
در این صورت با فرکانس مرجع کار می کنهدوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
اگه یه پردازنده رو مثلا" از 2.8ghz به 3.3ghz اورکلاک کنیم وسپس cpuرو از مادربورد خارج کنیم و روی یه بورد دیگه نصب کنیم_آیا در روی برد جدید با فرکانس قبلی و اولیه کار میکنه یا با فرکانس اورکلاک شده؟
چون تنظیمات اورکلاک در بایاس ذخیره میشه نه در پردازنده
سلام به اساتید اقا ما هم 890 خریدیم تا به کمک شما دوستان بتونیم چندتا رکورد کچولو بزنیم
دیشب تو چند ساعت اول که داشتم تست میکردم یک CPU 140 سمپرون تا 4050 مگاهرتز تونستم ببرم بدون استفاده از تجهیزات و همینجور تا فرکانس مرجع 300 راحت تصویر میداد ولی انصافا با این پول و کلا زیر 200 تومن فکر نمیکنم همیچین بوردی گیر کسی بیاد خیلی امکانات اور کاملی داره دمش گرم بایوستار البته برای برد کم نذاشتم و یک جفت رم GSKILL TRIDENT 1866 هم براش خریدم
اساتید لطفا جواب بدن: بدون تجهیزات اور تا چه فرکانسی تصویر بده خوبه و چندتا نکته ضریف دیگه که بشه فهمید چه قدر این بورد قویه
![]()
Last edited by amin_caragt2; 14-06-2010 at 15:03.
چه فرکانسی مد نظرت هست؟سلام. من 2 و3 روزی هست این سیستم رو بستم بازی زیاد می کنم. با 3dmax و Photoshop و Premier زیاد کار می کنم و کلا روی سیستم خیلی برنامه نصب می کنم. و سیستم 24 ساعته باید روشن باشه.
خواهشا منو راهنمایی کنین که چطور می تونم حداکثر کارایی رو از این سیستم بگیرم (اورکلاک یا انجام تنظیمات دیگر و..) البته بدون صدمه زدن به قطعات و یا کاهش عمر آنها.
این قطعات منه:
CPU: Core I7 930
CPU Cooler: Tuniq Tower 120 Extreme
Motherboard: Gigabyte GA-X58A-UD7
PSU: 600W OCZ
Graphic: Zotac GTX 260 896M
RAM: 3*2Gig 1600 CL9 Corsair XMS3
Case: Green Infinity
من این مین رو دارم بگو تا راهنماییت کنم
خوب اینکه در اور چقدر جواب بده باید دید شما چه قصدی داری؟اساتید لطفا جواب بدن: بدون تجهیزات اور تا چه فرکانسی تصویر بده خوبه و چندتا نکته ضریف دیگه که بشه فهمید چه قدر این بورد قویه
اگر فقط برای رکورد میخوای که فقط دمای IDLE را داشته باش که از 69 بیشتر نشه و البته سعی کن از یک سیستم عامل سبک استفاده کنی و کلیه برنامه های زائد را که دمای پردازنده را بالا میبره حذف کنید(حتی یکسری از برنامه های خود ویندوز را از طریق ADD REMOVE COMPONENT در کنترل پنل)
بعدش هم تنظیمات را از قبل محاسبه کن و فقط یک ولیدیت بگیر
البته با این روش فکر می کنم بشه 140 را تا 4.8 هم اور کرد که خوب ریسک بالایی داره
باز هم تاکید می کنم این روش فقط برای رکورد هست نه کاربرد 7/24 وگرنه پردازنده میترکه پس باید بلافاصله پس از بوت ولیدیت بگیری
برو ببینم میتونی منفجرش کنی؟!![]()
سلام
من تو تايپيك ها متوجه نشدم آخر سر چه طوري اوور ميكنيد؟
از تنظيمات مادر برد يا با استفاده از نرم افزار؟
------------------------
MB:Giga EP41-UD3L
CPU:Intel E5300
RM:2gig 800FBS
VGA:Geforce 9400GT اوور كلاك شده
بايوس هم آپديت شده
سلام ،
فکر کنم از ادامه سوال دوستمون خبری نشد! من سیستمی مشابه شما دارم:
X58A-UD7
Core i7 930
Corsair Dominator 1600 3*2GB
هدفم 3.7GHz هست با مولتی پلیر 21
DRAM Voltage را روی 1.64 گذاشتم و مشکلی از آن بابت ندارم
Vcore را 1.264 و QPI را 1.255 که می گذارم (البته CPU-Z ولتاژ را 1.232 میخونه) توی تست prime95 مشکلی نداره ولی توی چند روز بعدش توی یکی از Cold boot ها Fail میشه و برمیگرده روی Default.
جالبه الان هم با Vcore 1.275 با FSB 177 (در این حالت CPU-Z در حالت لود 1.248 می خونه) اگر QPI/VTT را روی کمتر از 1.31 بگذارم توی تست prime95 کرش می کنه ولی اگر روی QPI/VTT را روی 1.31 بگذارم تا حالا علاوه بر اینکه با تست prime مشکل نداره فعلا مشکل Cold Boot را هم نداشتم.
به هر حال اگر نکته ای هست ممنون میشم راهنمائی کنید.
احتمالا یک پارامتر دیگه داره برای شما محدودیت ایجاد می کنه!
سه تا شات از پردازنده و مموری و SPD برنامه CPU-Z بعد اور بذارید لطفا!
حتما، مرسی
یک نکته فقط اضافه کنم که دز Bios گزینه های hyper threading و ،Turbo mode را disable کردم (HT در نرم افزارهای مورد استفاده من بی تاثیره لذا غیرفعال کردن آن چند درجه ای CPU را خنک می کنه) و به گزینه های کالیبراسیون و ... دست نزدم.
حالت IDLE با setting ذکر شده در بایوس (پست 2018)
حالت Full load با setting ذکر شده در بایوس تحت prime95 (پست 2018)
دوباره ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)