تست های امروز:
محتوای مخفی: ping
تست های امروز:
محتوای مخفی: ping
اهواز. هم اکثر جاها برقرار شده اما سیگنال بسیار ضعیفه طوری که اگر داخل خونه بری عملا سیگنال رو از دست میدی و به 2Gمتصل میشی.مکانهای تست شده.20 کیلومتری جاده اهواز -ابادان.کوت عبدالله.پادادشهر.اخراسفالت .لشکراباد.کمپلوشمالی.لشکر.![]()
Last edited by tap10; 24-08-2014 at 09:43.
دوست عزیز لطفا عکس ها رو یا به صورت بند انگشتی بذارید یا داخل اسپویلر تا فضای زیادی اشغال نکنه !!
اگر تو خونه این آنتن رو دارید فکر کنم حداکثر بین 150-200 متر باید فاصله داشته باشی !! ولی اگر فضای باز این آنتن رو داری فاصله خیلی بیشتر هست و به نظرم بیشتر از 500 متر
ممنون دوست عزیز"" شرمنده بلد نیستم بند انگشتی شما اگه بلدی به ما هم آموزش بده "" ""((( یکی از عکس ها رو با تاپتالک آپلود کردم با تاپتاک هم مگه میشه بند انگشتی و یا داخل اسپویلر عکس قرار داد الان کدوم عکس فضا اشغال کرده اونی که تو 8 پیک آپلود کردم یا اونی که با تاپتالک آپلود کردم ؟؟؟ )))
بله در منزل خودمون ( ویلایی هست ) تست گرفتم
Last edited by Arsenal2012; 24-08-2014 at 10:01.
ایرانسل اول باید یه فکری به حال پهنای باندش بکنه بعد 3g راه یباندازه الان تو منطقه ما 4g هم راه افتاده اما سرعت داغونه .الان با ایرانسل تماس گرفتم گفتم برای من سرعت کمه گفت لابد منطقون شلوغه و مشترک های زیادی دارن از اون bts استفاده میکنن گفتم یعنی الان که 3g راه انداختید نمیخواهید مشکل ترافیک بالای منطقه رو حل کنید و به اندازه یوزرهاش پهنای باند اضافه کنید تا مشکل کندی سرعت رفع بشه ؟ گفت اون نیاز به احداث سایت جدید داره که فعلا درخواستی برای منطقه شما داده نشده و هر وقت تعداد متقاضیان توی منطقه شما به حد قابل قبول رسید اونوقت یه فکری براش میکنیم .دوکلمه هم از مادر عروس بشنو
برای ایرانول هم متاسفم فقط به فکر تکنولوژیه نه افزایش کیفیت .اون همراه اخر با همه ی گرونی و بقیه مشکلاتش لااقل به فکر این هست که پهنای باند مورد نیازش رو تامین کنه ولی ایرانسل که خصوصیه و با شگردهای خاصی کلی پول از مردم به جیب میزنه حاضر نیست کیفیت رو بالا ببره و پهنای باند مورد نیاز رو تامین کنه .
همون عکسی که تو 8 پیک آپ شده منطورم بود !! با تپتاک نمیشه تو اسپویلر گذاشت و بندانگشتی هم نمیشه
اگر تو خونه این آنتن رو گرفتید همونطور که گفتم BTS تو نزدیکی های شماست و با یه چرخ تو بیرون میتونید پیداش کنید !!! 200 متر اینور اونور تر تون رو بگردید پیداش میکنید
البته دوست عزیز توجه داشته باشید که الان در حال حاضر چون تعداد کمی از BTS ها به نسل 3 ارتقا داده شده مردم مجبوری از پهنای باند یه BTS استفاده میکنن که اگر تعداد بیشتری زا دکل ها در منطقتون تحت پوشش قرار بگیره مسلما خود به خود بار شبکه روی BTS ها کمتر میشه و به طور متوازن پخش میشه !! و این امر رفته رفته با تجهیز همه BTS ها مرتفع میشه !! شما هم به اون حرف های 100 من یه غازپشتیبانی زیاد توجهی نکن
![]()
خخخ ما که این چند روزه 3g ایرانسل فعلا شده بیشتر از 2گیگ دانلود کردیم ... فرصت رو نباید از دست داد![]()
در مورد نسل دوم چی ؟ اون که روی همه دکل ها هست پس چرا سرعتش پوکیدس ؟
بزرگترین ایرادی که نسل 2 داره اینه که دیتا و صوت روی یه کانال هستن و اگر اپراتوری بخواد اینترنت خوب روی نسل 2 بده باید قید کیفیت صدا رو بزنه که در این صورت خیلی از مشترکین ناراضی خواهند بود برای همین نسل 3 ارائه شد تا این مشکل رو رفع کنه و برای رفع مصرف باتری فوق العاده زیاد نسل 3 هم نسل 4 اومد و در 2020 هم ژاپن نسل 5 ام موبایل رو ارائه خواهد کرد تا بتونه المپیک رو به خوبی پوشش بده و از نظر زیر ساخت ارتباطی مثل برزیل تو جام جهانی به مشکل برنخوره !!!
وگرنه دادن اینترنت خوب روی نسل 2 کار خیلی راحته !! چون با وجود سقف سرعت 45 کیلوبایتی روی بستر نسل 2 میشه با پهنای باند چند مگابیتی برای هر BTS اینترنت خوب روی نسل 2 داد !! ولی در این صورت به دلیل اشغال شدن کانال های ارتباطی ارتباط صوتی با اختلالات عدیده ای مواجه میشه !! شما خودت حاضری همچین اتفاقی بیفته ؟
Last edited by fanoostalaei; 24-08-2014 at 10:37.
پس چرا ایرانسل تعرفه هاش رو اعلام نمیکنه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)