این اپدیت چه تغییراتی ایجاد می کنه ؟
این اپدیت چه تغییراتی ایجاد می کنه ؟
نمیدونم چون قبلش زیاد بازی نکردم اما به نظرم روونتر شده بازی و واقعی تر شده موقع تعویض و بازی کردن با توپ
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
با سلام دوستان مشكلي در بازي دارم در قسمت تنظيمات همه چيز good است يعني سيستمم بالاست ولي بنا ب دلايلي فعلا مانيتورم crt است . نميدونم مشكل چيه كه بازي گاهي لگ داره يعني افت فريم شديد گاهي اهسته ميشه بازي . ممنون ميشم راهنمايي كنيد. گرايكم 2گيگ ati با اخرين اپديت هست
من مجبور شدم دوباره نصب کنم بازی رو بعد اپدیت رو زدم و کرک انلاین مشکل حل شد
ببخشید که درخواستم رو اینجا مطرح می کنم؛ ولی خب از اونجایی که این تایپیک خیلی پر بازدیده و تایپیک pes 13 کمتر بازدید کننده داره، با اجازتون همینجا درخواستم رو مطرح می کنم:
من چند وقتی هست که دنبال یه پچ ویژه ی جام جهانی و کلا تورنمنت های ملی با حضور تمام تیم های ملی جهان و ایضا تیم های قدیمی جام های گذشته و . . . هستم و دو سه جا هم این موارد رو پیدا کردم که یا نتونستم دانلود کنم و یا نتونستم نصبش کنم!
البته یه پچ تو این مایه ها پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نمی دونم این پچ رو چه جوری باید نصب کنم و یا نمی دونم کجا باید بریزمش و خلاصه نمی دونم چه جوری این پچ رو باید استفاده کنم؛
خواهش می کنم از دوستان، اگر کسی نحوه استفاده و نصب این پچ رو بلده، منو راهنمایی کنه؛ کامل و ساده!
دست گلتونم درد نکنه اگه این لطفو در حق من بکنین!![]()
دوست عزیز نیازی به پاک کردن بازی نبود شما میتونستید همون کرک قبلی رو جای گزین کنید که البته با ورژن جدید همخوانی نداره و آنلاین نمیتونید بازی کنید ولی که در این مورد هم میتونستید فایل های آپدیت رو هم جای گزین فایل های اصلی بکنید که البته چون ستاپ دار هست یکم سخته احتمالا واسه همین مجبور شدید بازی رو پاک کنید با همه این تفاسیر اگه چیزی این وسط مشکل داشته باشه خود آپدیت هست نه کرکش چون اگه کرک مشکلی داشته باشه راحت میشه با کرک دیگه مثل کرک ریلودد جای گزینش کرد !
در ضمن به همه دوستان پیشنهاد میدم که تا یکی دو ماه آینده هیچ گونه پچ یا ادیت یا کرک و... را بدون بکآپ گرفتن از فایل های مشابه و اصلی نصب نکنید ! چون همه چیز هایی که الان منتشر میشه ورژن بتاست و مشکلاتی داره پس سعی کنید اگه چیزی رو میخوای وارد بازی کنید حتما قبلش از فایل های اصلی کپی تهیه کنید مخصوصا واسه وارد کردن ادیت به بازی مثل چهره ، لباس و... حتما از فایل DpFileList.bin کپی تهیه کنید و جایی نگه دارید که در صورت خراب بودن ادیت بتونید فایل های قبلی که وارد بازی کردید را برگردونید
الان بالاخره چیکار کنیم ؟
آپدیت کنیم یا نه !؟
آنلاین به مشکل میخوره ؟
با این روش که اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو صفحه ی 199 گفت بازی رو اپدیت کن .سالمه.
من خودم انلاین میزنم مشکلی نداره.
آقا PES2015 عااااااااالیه
من کلاً شاید 5 بار هم نسخه 2013 و 2014 رو بازی نکرده بودم ولی از وقتی 2015 رو نصب کردم هر شب با داداشم بازی میکنیم![]()
خیلی باحاله.
من که از 2015 خیلی راضی ام
دوباره برگشت به دوران اوجش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)