رم 6 و 8 زیاد توفیقی نداره اختلافشون داره؟
سفید؟
سفید زود کثیف میشه ... نوک مدادی مد نظرمه![]()
رم 6 و 8 زیاد توفیقی نداره اختلافشون داره؟
سفید؟
سفید زود کثیف میشه ... نوک مدادی مد نظرمه![]()
نه اینجور نیست....من خیلی وقته دارم هنوز تمیزش نکردم ولی بازم کثیف نیست و اثر انگشت رو نشون نمیده
حدود 100 تومن اختلاف قیمت دارن
هرچی پاساژها رو گشتم Core i7 بـا 8 گیگ رم و هارد SSHD پیدا نکردم !!!
جایی سراغ ندارید ؟!![]()
تا جایی که میدونم هارد SSHD فقط روی بعضی مدل های i5 هستش و باید بین i7 و 8گیگ SSD یکی رو انتخاب کنین![]()
اختلافشون نباید از 50-60 تومان بیشتر بشه.
سلام
مانیتورم لک شده با چی تمیزش کنم . با پارچه مخصوص lcd کشیدم روش اما پاک نشد
سلام من ویندوز 8.1 64 بیت نصب کردم بعضی مواقع موقع sleep یا خاموش شدن خیلی طول میکشه میگن مشکل از ویندوزه یه چند بار هم تو صفحه آبی ارور driver power state failure رو داده چیکار کنم
Sent from my ST15i using Tapatalk
سلام کسانی که میخوان z510 یه نگاهی هم به z410 بندازن پشیمون نمیشن من خودم میخواستم z510 بگیرم لحظه آخر تو فروشگاه وقتی این دوتا رو کنار هم دیدم نظرم کاملا عوض شد و z410 رو گرفتم و کاملا هم راضیم چون هم سبک تره هم امکانات سخت افزاریشون بجز صفحع کلید عددی و ال سی دی 14 بقیه مشخصاتشون یکیه .
پس حتما نگاهی دقیق تر به z410 داشته باشید .
سلام من ویندوز 8.1pro روی لپ تاپم نصبه وقتی لپ تاپ بدون باطری کار میکنه خیلی طول میکشه که ویندوز login شه مشکل کجاست دوستان؟
در ضمن برای اینکه وقتی به اینترنت وصل هستیم ویندوز خودش آپدیت نشه اگر آپدیت رو غیر فعال کنیم کافیه؟
اصلا اگر بخوام هیچکدوم از برنامه های ویندوز حتی اونایی که در منوی استارت هستن مثل food واخبار اینجور چیزا اپدیت نشن چکار کنم؟
Last edited by sadaf72; 12-09-2014 at 11:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)